Jel moguce da ce diablo 3 biti prva igra na svetu koju je nemoguce piratizovati?
Kupio Diablo 3 Starter Edition (Guest Pass). Videću da li će se isplatiti 350 din![]()
tako funkcionise passivr skill Sharpshoter. ukljuci Show Advanced tooltips u opcijama, pa procitaj description za skill. ako ne zelis da imas taj buff stavi neki drugi skill umesto Sharpshoter pa ces uvek imati onaj pravi damage koji je bez tog critical chance buffaEvo sta sam primetio: kad menjam oruzje, damage mi se smanji na polovinu pa se polagano povecava. I tako svaki put kad svapujem oruzje. I sto je jos gore, u borbi cim pogodim protivnika spadne mi damage na oko 6K iako imam preko 10K. Tek kad prestane borba damage se penje na 10K i tu stoji sve dok nesto ne udarim, onda se opet smanji. Igram kao DH.
Naravno da ne, ali to i nije tema ovde...
tako funkcionise passivr skill Sharpshoter. ukljuci Show Advanced tooltips u opcijama, pa procitaj description za skill. ako ne zelis da imas taj buff stavi neki drugi skill umesto Sharpshoter pa ces uvek imati onaj pravi damage koji je bez tog critical chance buffa
A kako misle da emuliraju AH?
Pa to bolje nego orginal. Cas posla editujes statse na max i to je to. Kakav legendary kakvi bakraci.
Nego, jel ima ko raspolozen da roknemo belial-a na hell. Kupio sam gomilu opreme, i dalje me delje.
Battle net tag : kuzmax#1693
Uslikaj mi sliku iz igre sa emulatorom, a da si stigao do ACT IV i to normala, pa da pričamo
A to zasad nećeš uspeti, pošto nisu pohvatani još uvek svi quest triggeri, što piše i u logu poslednjih emulatora![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari