Šta je novo?

Diablo 3

i mene ovo interesuje; da li postoji nesto kao gift na steamu!?

Jel moguce da ce diablo 3 biti prva igra na svetu koju je nemoguce piratizovati?

Poslednja izmena od urednika:
i rade?

Naravno da ne, ali to i nije tema ovde...

Evo sta sam primetio: kad menjam oruzje, damage mi se smanji na polovinu pa se polagano povecava. I tako svaki put kad svapujem oruzje. I sto je jos gore, u borbi cim pogodim protivnika spadne mi damage na oko 6K iako imam preko 10K. Tek kad prestane borba damage se penje na 10K i tu stoji sve dok nesto ne udarim, onda se opet smanji. Igram kao DH.

Tako je. To je passive skill DH-a. Povecava sansu i damage critical-a.

Ja nikako ne mogu da shvatim kako attack speed funkcionise.
Prvo, ako s monkom nosim dva oruzija i oba imaju AS na sebi, uvek mi racuna brzinu samo jednog sto mi je totalno nelogicno. Drugo, ako samo zamenim oruzja u onim slotovima, AS se promeni (poveca ili smanji, zavisi). Da li to znaci da AS se samo na primarnom slotu racuna?
Trece, ako stavim neko dvorucno oruzje (ukupan as oko 1.2), imam npr bas dosta veci dmg nego sa dva maca (tad mi je ukupan as oko 2) ali opet u igri mi to nista ne znaci. Uopste nisam efikasan i sporo ubijam, ili se ja tripujem...

Onaj debuff timer out of time je glupost nevidjena. Posle toliko vremena epske borbe zaginemo zbog glupog debuffa. Ne vidim smisao tog ******.

Evo sta sam primetio: kad menjam oruzje, damage mi se smanji na polovinu pa se polagano povecava. I tako svaki put kad svapujem oruzje. I sto je jos gore, u borbi cim pogodim protivnika spadne mi damage na oko 6K iako imam preko 10K. Tek kad prestane borba damage se penje na 10K i tu stoji sve dok nesto ne udarim, onda se opet smanji. Igram kao DH.
tako funkcionise passivr skill Sharpshoter. ukljuci Show Advanced tooltips u opcijama, pa procitaj description za skill. ako ne zelis da imas taj buff stavi neki drugi skill umesto Sharpshoter pa ces uvek imati onaj pravi damage koji je bez tog critical chance buffa

Sto bre ne moze da se podesi da se sve vreme vidi kolicina golda koju nosim? Smara me da stalno stiskam "I".

tako funkcionise passivr skill Sharpshoter. ukljuci Show Advanced tooltips u opcijama, pa procitaj description za skill. ako ne zelis da imas taj buff stavi neki drugi skill umesto Sharpshoter pa ces uvek imati onaj pravi damage koji je bez tog critical chance buffa

Sad vidim. Stavio sam neki drugi passive skill i sad mi je dmg oko 6K. Konstatno. Mada je sharpshooter dobar skill. Njega inace koristim.

Jos nesto da pitam. Mozda malo glupo ali ajde. Kad se pristupa tezini inferno? Kad se zavrsi hell ili moze pre?

Poslednja izmena:

Uslikaj mi sliku iz igre sa emulatorom, a da si stigao do ACT IV i to normala, pa da pričamo ;)

A to zasad nećeš uspeti, pošto nisu pohvatani još uvek svi quest triggeri, što piše i u logu poslednjih emulatora :)

Poslednja izmena:
a kako tek RMAH :d

I kada uspeju da povežu i pokrenu sve kvestove, ogroman problem će biti balans loot-a i monstera (koje kontroliše Blizz server), itd.

AH nije potrebna, pošto ćes moći da editujes statse itema, kako ti se ćefne...

Pa to bolje nego orginal. Cas posla editujes statse na max i to je to. Kakav legendary kakvi bakraci. :p

Nego, jel ima ko raspolozen da roknemo belial-a na hell. Kupio sam gomilu opreme, i dalje me delje.

Battle net tag : kuzmax#1693

Poslednja izmena:
Extra je ukombinovano sve!! Znaci no comment; za pozeleti ;)

Pa to bolje nego orginal. Cas posla editujes statse na max i to je to. Kakav legendary kakvi bakraci. :p

Nego, jel ima ko raspolozen da roknemo belial-a na hell. Kupio sam gomilu opreme, i dalje me delje.

Battle net tag : kuzmax#1693

Ja ga upravo presao na hell-u. Al morao je drug za svojim lvl60 wizardom da pomogne, inace bas bi se namucio :)

Extra je ukombinovano sve!! Znaci no comment; za pozeleti ;)Nek dodje i meni da pomogne da zavrsim act 4 na infernu ;)

Ja sad predjo hell u partiju sa dva monka i dva DH-a. Bez monkova bi nas iskasapili monsteri. A diablo je tek tezak na hell. Odnosno, ima mnogo helta. Da nije monkova da ga zamajavaju, i da primaju udarce, ne bi mogli da predjemo.

Na infernu sam se zadrzao dok sam ubio one zombije na pocetku, sta li tek sledi, ne smem ni da pomislim. Mislim, sad spavanje. Inferno sutra. :)

ma diablo hell je ok, na infernu ima 14 miliona healtha

na hellu smo ga proday i ja ubili iz prve

Uslikaj mi sliku iz igre sa emulatorom, a da si stigao do ACT IV i to normala, pa da pričamo ;)

A to zasad nećeš uspeti, pošto nisu pohvatani još uvek svi quest triggeri, što piše i u logu poslednjih emulatora :)

Predji sam.

Nazad
Vrh Dno