Šta je novo?

Diablo 3

Kako povezati RMAH sa paypal accountom da bi evrici stizali tamo?

Ja sam bukvalno ceo Hell solirao sa monkom bez nekih vecih problema. Cak mislim da je Diablo iz prve pao. I jos nekako Inferno Act 1 i prolazim, ali cim krocim u Act 2 pocinju problemi. Obicnu gamad jos i nekako poubijam, ali prvi elite pack i gotovo, nema sanse da im ista skinem dok me onim kasape na brzinu.

Poslednja izmena:
Lik opusteno prodaje barb komplet za 1000eur, presao igru sa njim:

itemi: http://i49.tinypic.com/jrw3k6.jpg
stats: http://i46.tinypic.com/bhhut5.jpg

Mislim nije da nije kick ass, ali ej 1000 ajvara!!!

Lepa oprema, puno item sa 150-200 STR dosta Life %, life on hit, visoki resistovi mada jos sa buffom ovako realno ima oko 700-800.

I on bi hteo 1000 evropljana za taj trud :D ... ja u srbiji bi mu dao (ne licno) 200e posto tolko je mesecna minimalna plata.

Na sajtu battleneta dodaj papypal kao opciju plaćanja i podesi SMS Alert i to je to. Kasnije samo u igri kada stavljaš item na aukciju čekiraš pp opciju.

Pa nisam ja taj koji tvrdi da to "radi", niti imam bilokavog razloga da se njakam sa time ;)

Ja sam samo rekao da radi zato sto radi. Oni koji su igrali WoW na privatnim serverima znace da dosta toga nije odradjeno kako treba, ali igra kao igra radi, ja nista drugo nisam rekao, a ako se "ne njakas time" zasto onda teras druge da to rade umesto tebe.

Ne ubeđujem nikoga da se "njaka" umesto mene, ja nemam ništa od toga, igram D3 od release date.

Samo ne volim kad se neko napravi pametan i tvrdi nešto što nije tačno, takvima uvek kažem da se sami uvere u situaciju, umesto da pričaju napamet (pogotovo kada pričaju o nečemu čeu nije mesto na forumu i što bi administracija trebalo da čiti). Jer samo da su bacili pogled na nfo posllednjih verzija, primetili bi da svi quest triggeri zasad ne rade, tako da se još uvek ne može smatrati da rade posao :)
As i mentioned in "Release" tag there' re still bugs and non-fully working
quests

Poslednja izmena:
Ja sam samo rekao da radi zato sto radi. Oni koji su igrali WoW na privatnim serverima znace da dosta toga nije odradjeno kako treba, ali igra kao igra radi, ja nista drugo nisam rekao, a ako se "ne njakas time" zasto onda teras druge da to rade umesto tebe.

Pozdrav i dovidjenja

Ne, nego si prvo napisao samo post sa jednom rečju "radi". I sad neko ko hoće da "igra" igru, a ne samo besciljno da se šeta po mapi, bio bi razočaran kad bi skinuo XX GB igre i skontao da ne radi. Putuj igumane ;)

Poslednja izmena:
I mene nerviraju takvi koji samo lupe nesto iako to nije istina. A tvrde da jeste. Igra radi na emulatoru. Kako? Ne rade questovi, spavn protivnika i loota nema veze sa mozgom, i jos mnogo gluposti. To NE RADI. Kad bi igra fukcionisala kao na batlle net-u, onda bi mogao da tvrdi da radi. Obicno piratske igre rade 100%, ovo ne radi ni 5%.

I sad ce nasa gaming elita da pokrene tako funkcionalnu igru i doci ce ovde da kuka kako je igra ******.

Prestanite da se peglate kao deca i nastavite dalje sa temom.

Evo posle 150 sati padne mi prvi legend i set item u istom satu :)
043.jpg
044.jpg

Prvi put da vidim neki set item. Svaka cast onome ko ih sve sakupi da ima ceo set.

Dobar prsten nego jel mogu ja da povezem moj diablo 3 sa burazerovim paypalom u Sloveniji? Bnet na moje ime a viza i pp na negovo, moze li to?

Ae baci screenshot kako taj shiled izgleda na heroju. Nesto imam osecaj da izlgeda kao genericki, jer 2 armor itema (1 legend. 1 set) izgledaju obicno, tj. nema neke razlike.

evo:) ne izgleda loše.
045.jpg046.jpg047.jpg048.jpg

Ovi legendary itemi samo dobro izgledaju i nista vise. Valjda za kolekciju samo i sluze. Jedan sam dobro utopio a ostale prodajem za bagatelu. Mislim da sam do sada nasao oko 5 legendary i 1 set item. Skoro svi su ispali iz kovcega ili onih hrpa kostiju. Rare itemi su majka.

BTW igram sa barbom. Igra li ko od vas slican build mom i kako mu ide? DPS mi je dosta nizak. Moracu to da popravim.

1-h sword + shield
damage: 15k
life: 80k
res: 300-400
armor 5700

koristim:
na tastaturi: leap, overpower, war cry, call of the ancients.
na misu: bash i whirlwind
passive: ruthless, inspiring presence, brawler.

If you ask me, mnogo slabo.... Armor ti je nizak za barba kao i res, mislim ne znam dokle si stigao :D ali sa ovim ne možeš igrati inferno opušteno. Smanji life, nabudži armor i res... možeš i sa 60k life-a da završiš inferno sa barbom (kao što je i moj ortak uradio, bez kiteovanja)

Zavrsio sam a1 na infernu. Sad farmujem gold na butcheru. a2 sam video da je jedno 2x tezi od a1 pa sam odustao dok se ne opremim malo bolje. U medjuvremenu sam promenio par komada opreme, al se jos ne vracam na a2. :)

Smanji life, povećaj Armor (stavi Nerves of Steel za pasive) i Resistance, nabavi nešto što ti daje Life on hit (oružije, amulet, prsten), zameni Call of the ancients sa Berserker Insanity runom.

konacno sam juce nabacio lvl 60 i danas presao Hell
sad krece prava igra :)

po vasim pricama, ocekujem uzas i terror.
mislim da imam solidan DPS, mada videcu, ali imam samo 20k health i nizak armor... Moracu da nabacim neko 1-hand oruzije a u drugu ruku shield ili neki jak source..
A onda malo po malo da pojacavam svaki item. Mada iskreno, meni je AH poprilicno zanimljiva, jedino me nervira ogranicenje od maksimalno 10 aukcija.

Ako ima neko da igra wizarda uspesno na infernu, dajte savete :)

Za sad je ovako :

Prilozi

• stuff.jpg
    stuff.jpg
    364.8 KB · Pregleda: 243
Poslednja izmena:
Uzas i teror su blaga rec. Nerviranje i neisplativost igre zbog repaira svakih 5 min. Bar dok ne nabavis bolju opremu sa dosta ressista i duplo od toga helta. Btw, pametno je nabaviti opremu koja ce vam stojati u torbi sa maximum magic finda koju nabacite taman pre nego sto maknete bossa. Mnogo znaci.

Poslednja izmena:
@Wavrinka
Po mom iskustvu ne treba ti resistance uopste. Nemoj da te pogode :D. Jer ti je svejedno ako te pogode olesice te ko zmaja, ulazi u opremu sa sto vise damagea i HP, resist zaobidji (ionako je skupa ta oprema).
Act 1 ces da predjes ok. Za act 2 ti treba doooosta vise damagea :). A sto se HPa tice za act 2 ti teoretski treba oko 30+k HPa, za 3 i 4 > 40+k.

Ja sam pokusao Act 4, sabio se sa Rakanothom solo, dovedem ga do 5% i sabije me.
Trenutno imam 45k HPa i 64k damagea.

Bid failed. This item is no longer available. (99k golda) :S::mad::mad:

ring.jpg

Jesi li siguran da ne moze? Da mi buraz ne otvara pp dzabe onda

Moze, ukoliko mu das mail sa kojim si otvorio bnet pa da ti preko tog maila otvori paypal. Inace ako nije isti mail, blizz ce ti suspendovati nalog dok ne posaljes sliku pasosa ili neki dokument da potvrdis da si to ti.

Ako se vec nakupi para na battle net nalogu, moze neko sa paypallom da okaci bullshit iteme za 250eur,vi ih kupite i njemu legnu pare. Jedino sto se ovako gubi prilicno (preko 15%), ali sta da se radi kada smo banana drzava.

Moze, ukoliko mu das mail sa kojim si otvorio bnet pa da ti preko tog maila otvori paypal. Inace ako nije isti mail, blizz ce ti suspendovati nalog dok ne posaljes sliku pasosa ili neki dokument da potvrdis da si to ti.

Pa rodjeni burazer, dacu mu nek otvara samo nek sljaka, otkud ti sve ovo znas Slaninice?

Vrh Dno