Šta je novo?

Diablo 3

Svestan sam, ali posle koliko godina? :) Iskreno, da li je iko uspeo da zavrsi Hell sa svojim prvim karakterom? Primorali su nas da rollamo makar jos jednog karaktera, zato sto retko ko da je znao sta je radio sa buildovima osim ako je citao forume (u vreme 56kbps modema). Ljudi izgleda nisu svesni koliko je LOD i uopste patchevi koji su izasli kasnije pomogli da igra postane ono sto je danas. Diablo 2, tj. Isti slucaj moze biti i sa D3.

To je bila jedna lepa strana 56k modema, danas i pre nego što počnem da igram neku klasu u nekoj igri sa skill tree, već imam u glavi kakav će mi biti gotov build :D

RMAH bi trebalo da proradi sutra valjda. Ali treba paypal ako hoces pare na svoj racun. A naravno, Srbija je jedina zemlja na svetu koja nema PayPal :smash:

Na USA serverima RMAH je live. Shield sa 150 str, 60 vit, 68 res, 32% block otisao za 250$.

Sada ce ljudi da farmaju dok im oci ne ispadnu, samo da bi uzeli neki kes, ako nista drugo bar otplatiti igru. :p :))

Bogami 250$ based on luck. I vise nego otplata igre:) ali dnevno nesto itema (recimo 5) po par dolara nije lose ako se vec svejedno igra:).

A treba i authenticator, inace nema pristupa RMAH dok ga nema prikacenog na battle.net nalog.

Poslednja izmena:
Da li mozete da udjete u RMAH? Meni kaze da mi je iskljuceno zbog parental control i da kontaktiram sluzbu blizarda.

a meni nešto nije jasno, kolika bi realna cena trebalo da bude za virtuelnu opremu i predmete :) ? 70-80, eventualno do 100 dinara (ne trolujem) :) ?

a meni nešto nije jasno, kolika bi realna cena trebalo da bude za virtuelnu opremu i predmete :) ? 70-80, eventualno do 100 dinara (ne trolujem) :) ?

Ja mislim da mora da prodje barem nedelju dana da se cene stabilizuju i da se zna koliko je sta. Sad trenutno svi lupili ogromne cene u nadi da ce neko da zagrize :d

Ne moze battle net account da se veze sa recimo moneybrookers racun? :(

Itemi sa perfetknim statsima uvek ce imati paprene cene, jer kolko je potrebno pokusaja da se izrolaju perfeknit stasti.
Recimo neki amulet sa 200 VIT, 200 STR, Life +14%, 80 All resist, Attack Speed 17% i jos nesto nece da ide ispod 250$/€.... a mozda i celih soma, zavisi kad se ovakav item pojavi. Attributi mogu jos da bubu preko 200.

Uz svo duzno postovanje, ali ja zaista ne mogu da verujem da je neko lud da daje toliku kolicinu novca na virtualni item koji ce ti pomoci da prodjes igru!!!

Ima svakakvih, ili je neki klinac koji ne zna šta će sa parama, ili je neki totalni zaluđenik.

Neko ko ima milione, zar stvarno mislite da ga je briga za 150-200e?

Itemi sa perfetknim statsima uvek ce imati paprene cene, jer kolko je potrebno pokusaja da se izrolaju perfeknit stasti.
Recimo neki amulet sa 200 VIT, 200 STR, Life +14%, 80 All resist, Attack Speed 17% i jos nesto nece da ide ispod 250$/€.... a mozda i celih soma, zavisi kad se ovakav item pojavi. Attributi mogu jos da bubu preko 200.

Ne moze preko 250$/€. Za toliko maksimum mozes da prodajes item.

Neko ko ima milione, zar stvarno mislite da ga je briga za 150-200e?
Neko ko ima milione ne igra Djavla vec se igra na Wall Streetu. :D. Imam masu rare itema, valjda cu uspeti da ih zavaljam na rmah a tu je i jedan legendary shield sa dobrim statsima :D

Uz svo duzno postovanje, ali ja zaista ne mogu da verujem da je neko lud da daje toliku kolicinu novca na virtualni item koji ce ti pomoci da prodjes igru!!!

u team fortress 2 prodaju kape glupave koje su samo vizuelni element,ne doprinose nicemu,za cenu od 40 do nekih $1500,pa ti vidi :p i to traje jako dugo,cena se razlikuje od efekta koji ta kapa ima :p

Aaaaa jbo ih, kako cemo sad goblina ... znao sam da sa ovim allways online DRM ******m će nas kontrolisati na sve strane, još malo vreme igranja da ograniče.

Posted by BashiokAfter looking into some reports you guys provided it seems the limit may have not been working exactly as intended. Working properly you really shouldn't see it, even in fairly normal 'farming' conditions, or reasonable amounts of character swapping. We're shutting it off until we can take a better look at it tomorrow.

Sada mi pise expected date za RMAH 15/06 kad promenim gore currency :trust:

edit: sad mi je disabled ah

Poslednja izmena:
koju ofanzivnu mantru koristite za Monka?

u team fortress 2 prodaju kape glupave koje su samo vizuelni element,ne doprinose nicemu,za cenu od 40 do nekih $1500,pa ti vidi :p i to traje jako dugo,cena se razlikuje od efekta koji ta kapa ima :p
Ne diraj mi kape u TF2 :p. Slažem da su kape mahom glupave (ja ih ignorišam), ali ima i stvarno lepih, iako samo estetski služe.

koju ofanzivnu mantru koristite za Monka?

Mantra of Conviction sa Overawe runom, najaca ofenzivna... nije losa jos Reclamation runom ako imas veliki AS i bar 250-350 life on Hit.

A definazivna sve zavisi na sta ciljas, armor ili dodge.

Pa i ne bas :D. Koji ce wizu resist na sve :D.
Int + vit + AS na gloves.

Nazad
Vrh Dno