Pa i ne bas. Koji ce wizu resist na sve
.
Int + vit + AS na gloves.
A kad te pukne neko na Infernu sa Fire DMG, imaš da izgoriš ko licna ako nemaš dobar fire ressist.![]()
Šit, ne mogu farmati gobline više. Game creation limit - hahahahaha. E moj bože kud dadoh 60 eura ovih likovima ccccc.
Kako ne moze ? Ja jutros probao 4-5 partija , nisam mogao vise jer sam morao na posao![]()
We're shutting off the limitations off until we can take a better look at it tomorrow.
ukinuto je to posle manje od jednog dana.
rekli su da ce da razmisle i mozda vrate ogranicenje:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5795159597
E ljudi, nakupilo mi se itema u stash-u pa rekoh ako neko zeli da kupi nesto evo neka pogleda i neka mi pusti PM koliko nudi za nesto. Imam jos itema nego me mrzi da ih seckam sada.
E ljudi, nakupilo mi se itema u stash-u pa rekoh ako neko zeli da kupi nesto evo neka pogleda i neka mi pusti PM koliko nudi za nesto. Imam jos itema nego me mrzi da ih seckam sada.
cisto informativno, koliko u pravom novcu vrede ove stvari? ponaosob i sve ukupno?
hvala
Nista
Bez uvrede ali ajtemi su ******![]()
pa pazi, ja sam prodao iteme lvl 40-45 i za po 100k, a mnoge za po 30-50k
nije toliko bitno koliki je lvl, vec dal je dobar za svoj level.
ovi su nista specijalno za lvl 60
recimo od jednog clana sa ovog foruma sam uzeo dagger lvl 32
dao sam mu 25k ako se dobro secam...
kad sam ga prerastao, prodao sam ga bez problema za 45k
to naravno mozda jos par meseci, posle toga ce 99 % igraca juriti samo lvl 60 iteme.
eventualno ovi sto igraju HC neke nize, al to ce tacno biti 1 %![]()
Nope.Dosao sam do Hell tezine, delovalo je lako dok nisam dosao do prve elite grupe, razbili su me najstrasnije, promenio build na defence, nekako ubijem par grupica, ginem naravno, pucam silne pare na repair i reko ko je ovde lud? Drop nikakav, vucem neke sekire sto sam uzeo na AH, na pola Nightmare-a.
Odem na AH, uzmem 2 toljage za Barba, za nekih 10-15 k po kom, skoci mi DMG za 3 puta skoro.
Probam sad elit mobove, onako cimanje malo, ali u sustini imam dobar DMG i sredim ih.
Znaci igra me bukvalno tera da uzimam iteme na AH ili da se mucim ko ludak sa elit mobovima i da potrosim sve pare na repair.
Yebo ih bas AH, kad ja tako moram da nabavljam iteme da bi igrao koliko toliko normalno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari