Šta je novo?

Diablo 3

^ :O

Opet neki maintenance na USA serverima. Bas preteruju. :S

A kad te pukne neko na Infernu sa Fire DMG, imaš da izgoriš ko licna ako nemaš dobar fire ressist. :)

Ako te pukne bilo sta vise od jednom na Infernu ces se raspadnes :D. Tako da.
Ja farmujem Act 3 laganezi sa Wizom bez resista (full dmg spec) ali kad te zvekne nesto vidis zvezde :D. Nebih dodavao nesto malo resista na ustrb HPa.
Sta znam.

Pa tesko je kupiti (za razuman gold), a nemoguce skupiti neku opremu koja ima visok INT i resistove, jednostavno wizarda ne smeju da udare uopste, ko ide na melee defense sa range klasama nek igra braba ili monka.

tako i ja razmisljam, mogu da se trudim da nabacujem HP i resistove za wizarda.
Ili da bucim attack, att.speed i sl.

naravno ko ima 200 mil golda, moze oba :D

verovatno u co-opu je bolje da se zanemare vit i resist, i da se budzi samo DPS, mada mozda i gresim...

E ljudi, nakupilo mi se itema u stash-u pa rekoh ako neko zeli da kupi nesto evo neka pogleda i neka mi pusti PM koliko nudi za nesto. Imam jos itema nego me mrzi da ih seckam sada.

Prilozi

• Rasprodaja.jpg
    Rasprodaja.jpg
    661.5 KB · Pregleda: 208
onaj fazon u AH da se vrati dva dana unazad pa se canceluju aukcije, vise ne radi :)

Pa takve stvari im bilo sramota stavljati u change log patch-a :D

E ljudi, nakupilo mi se itema u stash-u pa rekoh ako neko zeli da kupi nesto evo neka pogleda i neka mi pusti PM koliko nudi za nesto. Imam jos itema nego me mrzi da ih seckam sada.

cisto informativno, koliko u pravom novcu vrede ove stvari? ponaosob i sve ukupno?

hvala

Još nije pušten RMAH u evropi, pa ne znamo kako se kreću stvari u "pravom novcu".

Item broj 1 nije los.
Broj 6 moze da prodje.
8 i 9 za ljude koji nisu lvl 60 moze da prodje
To je to. Mace numero uno jedino moze mozda da se brze proda, ostalo tesko. Ja sam ovakih itema vendorovo tonu, mrsko mi da se cimam da ih prodajem po 5-15k.

Nista

Bez uvrede ali ajtemi su ****** :D

Hahahaha bar si iskren. Ali nisi u pravu. Ne trazim za njih neku veliku cifru, niti trazim pravi novac. Kao sto sam napisao, ako nekom nesto treba nek javi, inace odoshe kod vendora ili na AH za neke male pare.

Tesko da ces i na AH to prodati, eventualno mozda oruzije.

koliko mozes puta u toku nekog vremenskog perioda da ides na leave game/resume game

@Stonecold

Jesu ******, jedino ako misliš da si samo ti u pravu a da ostali greše :/. Mnogo mnogo bolje ajteme nisam mogao da prodam zadnjih par dana na AH-u, jer eto, sada svi farmaju dobre ajteme pa se ponuda/potražnja promenila. To može da se vidi po ponudi/potražnji jakih ajtema...

Ja za 10k prodajem Boots sa Dext & str 100+, vitality 60+ i resistance to all +42. Armor rating preko 300, tj prodavao, nisam mogao da prodam i otišli su kod vendora za 2k zlatnika (1800 i kusur)

EDIT:

Sry pogrešio sam :D imaš JEDAN dobar ajtem :D Shoulders pod rednim brojem 6 :D njih možeš da prodaš u vr' glave za 40k...

Vi stvarno ne znate da prodajete, ja sam uspeo da uvaljam i iteme lvl40 za 10-20k :D

pa pazi, ja sam prodao iteme lvl 40-45 i za po 100k, a mnoge za po 30-50k

nije toliko bitno koliki je lvl, vec dal je dobar za svoj level.
ovi su nista specijalno za lvl 60

recimo od jednog clana sa ovog foruma sam uzeo dagger lvl 32
dao sam mu 25k ako se dobro secam...
kad sam ga prerastao, prodao sam ga bez problema za 45k

to naravno mozda jos par meseci, posle toga ce 99 % igraca juriti samo lvl 60 iteme.
eventualno ovi sto igraju HC neke nize, al to ce tacno biti 1 % :)

Upravo to...

Ne znam šta oni ajtemi imaju što bi me naterali da dam gold za njih. Ne nude mi ništa a za 10-25k na AH se mogu naći mnogo mnogo bolji ajtemi sa boljim stats-om.

pa pazi, ja sam prodao iteme lvl 40-45 i za po 100k, a mnoge za po 30-50k

nije toliko bitno koliki je lvl, vec dal je dobar za svoj level.
ovi su nista specijalno za lvl 60

recimo od jednog clana sa ovog foruma sam uzeo dagger lvl 32
dao sam mu 25k ako se dobro secam...
kad sam ga prerastao, prodao sam ga bez problema za 45k

to naravno mozda jos par meseci, posle toga ce 99 % igraca juriti samo lvl 60 iteme.
eventualno ovi sto igraju HC neke nize, al to ce tacno biti 1 % :)

Hehe to sam ti ja prodao :D, mogao sam i ja da ga stavim na AH za 50k i da ode odmah ili da ga stavljam jos cetri pet puta. Ovako bar je tebi koristilo.

HC AH je odvojen od ovih softcore kako ja znam!

Mada ti itemi sto meni trebaju su min 500k-1000k a da dajem pola svoje ustedjevine da stignem do Act 3... NEDAM :smash: bar dok ne vidim kako ce biti u nerf patchu.

Ja sam prodao par itema sa all resist oko 40 i jos jednim resistom oko 30-40 i bar STR ili VIT skoro 100 za 200k-300k. Ali ovi sto imaju samo jedan resist max cena 20k, all resist 30k ali sve zavisi od ostalih statsa sta je bitno za koju klasu.

Poslednja izmena:
Dosao sam do Hell tezine, delovalo je lako dok nisam dosao do prve elite grupe, razbili su me najstrasnije, promenio build na defence, nekako ubijem par grupica, ginem naravno, pucam silne pare na repair i reko ko je ovde lud? Drop nikakav, vucem neke sekire sto sam uzeo na AH, na pola Nightmare-a.
Odem na AH, uzmem 2 toljage za Barba, za nekih 10-15 k po kom, skoci mi DMG za 3 puta skoro.
Probam sad elit mobove, onako cimanje malo, ali u sustini imam dobar DMG i sredim ih.

Znaci igra me bukvalno tera da uzimam iteme na AH ili da se mucim ko ludak sa elit mobovima i da potrosim sve pare na repair.

Yebo ih bas AH, kad ja tako moram da nabavljam iteme da bi igrao koliko toliko normalno.

Kad sam video koliko rare iteme, i to dosta dobrih ima za 5,6 k uzeo sam min 20kom i krenuo da preprodajem, dobicu glatko 30k za svaki. :D

Uh kavi dobar je ah, upravo ubih 4 miliona tamo. Bice upgradea bice!:)

Dosao sam do Hell tezine, delovalo je lako dok nisam dosao do prve elite grupe, razbili su me najstrasnije, promenio build na defence, nekako ubijem par grupica, ginem naravno, pucam silne pare na repair i reko ko je ovde lud? Drop nikakav, vucem neke sekire sto sam uzeo na AH, na pola Nightmare-a.
Odem na AH, uzmem 2 toljage za Barba, za nekih 10-15 k po kom, skoci mi DMG za 3 puta skoro.
Probam sad elit mobove, onako cimanje malo, ali u sustini imam dobar DMG i sredim ih.

Znaci igra me bukvalno tera da uzimam iteme na AH ili da se mucim ko ludak sa elit mobovima i da potrosim sve pare na repair.

Yebo ih bas AH, kad ja tako moram da nabavljam iteme da bi igrao koliko toliko normalno.
Nope.

Evo, upravo sam zveknuo Magdu, na Hell-u...jos nista sa AH nisam kupio, i sasvim solidno napredujem.
Takodje igram sa Barbom...

Nazad
Vrh Dno