Šta je novo?

Diablo 3

Da, to ne uzima u obzir sto nakon sto nije uspeo da mi ucita likoce, sad ponovo baca 37 37 37 37...

Problem sa tom stranicom za status servera sto se na njoj vidi Game server koji radi, a vi imate problema sa Login serverima koji su skroz drugi, trebalo bi i njih da dodaju na tu listu, jer to sto je zelen game neznaci da mozete uci u igru tako lako :D

Ovo je vec sramota za firmu poput Blizzarda... Za ovakvu uslugu svakako nisam dao 60 EUR.

što je najgore, njih boli uvo. kada serveri prorade, svi ćemo da zaboravimo da smo se ovoliko patili sa erorima, igra je opet awesome, i sve tako u krug... -_-

Hahahaa... evo 37-ice. Znaci, ceo desktop mi se raspao kada sam kliknuo na play. Blizzard, na..popa..ses...mi...se malo j..a..jc..a.

.... a tako malo mi fali do 60lvl

Upravo uoao iz prve :D

Nisu mu hakovali vec je retard pastovao sifru na stream i svi mu videli.

6sJ0d.png

Poslednja izmena:
Opet cemo zaboraviti na ova ****** sto se desavaju i dati im 60e za Starcraft 2 exp 1,2, Diablo 3 Exp, novi WoW, i tako ce se oni valjati u lovi i bole ce ih qita sto su neke stvari uradjene kao da su radili *****ni amateri.
Strasno je vec postalo kako nijedna firma ne ceni svoje kupce...

Sada mi je nekako i zao para sto sam dao!Vec 2 dana nisam igrao!

što je najgore, njih boli uvo. kada serveri prorade, svi ćemo da zaboravimo da smo se ovoliko patili sa erorima, igra je opet awesome, i sve tako u krug... -_-

sto povlaci sa sobom opet isto zaslepljenje da je sve sto blizzard pipne je - zlato.. kako moze da bude awesome i da se zaboravi ta nemogucnost igranja za nesto sto si dao pare???
znas kada cu ja recimo da dam dinar DICE-u zbog onoga sto su uradili sa BF3.. e tako trebaju svi da se postave prema blizzardu i to je za nauk

Koliko puta treba da napisem /leave general da bih napustio general chat? Svaki put kad udjem u igru on ga vrati. Iritira previse...

Do sada za sve igre koje sam kupio i platio posteno,uvek sam imao nekih problema AC 2,Settlersi 7,Anno 2070(nemogu da igram multi),BF3..,pa sad i Diablo!Izgleda da sam se sa piratima bas slatko naigrao,pa se pitam koje tu lud...?Doslo vreme da vise ne kupujes nista!

Poslednja izmena:
I ti ne srećo baš su uzimao ubisoftove igre u trenutcima kada imaju najgori drm od svih živih :D

Što se tiče Diabla ubrzo će se smiriti navala na servere i moći će se igrati normalno. Mada i dosad nije tako strašno, na launch day nije radilo par sati, prvi vikend nije radilo par sati, i sad se desi svaki drugi dan da ne radi na sat-dva. Za novu "online" igru to je sasvim OK. Pogotovo za ovako dobru igru, koju igra 6-7 miliona ljudi, što je već sad oborilo sve PC rekorde :)

^
Sta da radim kada volim njihove igre!;)

I ti ne srećo baš su uzimao ubisoftove igre u trenutcima kada imaju najgori drm od svih živih :D

Što se tiče Diabla ubrzo će se smiriti navala na servere i moći će se igrati normalno. Mada i dosad nije tako strašno, na launch day nije radilo par sati, prvi vikend nije radilo par sati, i sad se desi svaki drugi dan da ne radi na sat-dva. Za novu "online" igru to je sasvim OK. Pogotovo za ovako dobru igru, koju igra 6-7 miliona ljudi, što je već sad oborilo sve PC rekorde :)

Aman nije to sasvim OK!!! Kako može da ti bude ok? Zamisli kupiš mobilni telefon i on ti ne radi par sati kad se njemu ćefne?
Dao sam pare i hoću da igram kada god ja hoću, barem single player, a ne da npr radim ceo dan i taman kada imam vremena i hoću da se malo zabavim, ono ERROR 37?!?
To nikako nije ok i nadam se da će im se obiti o glavu.

'bem ti sunce! za 2 sata igre dropnula 4 rare i 1 Legendary :) I to sve pre SK na Nightmare :)

Aman nije to sasvim OK!!! Kako može da ti bude ok? Zamisli kupiš mobilni telefon i on ti ne radi par sati kad se njemu ćefne?
Dao sam pare i hoću da igram kada god ja hoću, barem single player, a ne da npr radim ceo dan i taman kada imam vremena i hoću da se malo zabavim, ono ERROR 37?!?

A kako misliš da im se odbije u glavu, kada se koriste ovakvi online sistemi uvek se ovakve stvari dešavaju, dešavalo se sa WoW i sa izlaskom svake njegove ekspaznije, kao između ostalog i sa svakim mmo-om, dešavalo se sa Starcraft 2. I sasvim očekivano se dešava i sa D3, mada čak i u manjoj meri nego što sam ja očekivao.

A ako ti tako smeta kada ne radi po sat-dva u udarnim terminima, ostavi igru mesec dana sa strane i vrati se kad sve bude ok :)

da su makar namestili da može offline, pa kada online proradi, onda samo da se update-uje progres koji smo napravili dok smo igrali offline... pobeda bi bila

Ne lupetaj,daj primer jedne igre ciji je launch bio savrsen i prvih mesec dana proslo bez ikakvih problema..Naravno da cifra igraca bude bar preko 2 miliona..

Pa Riot je LOL evropski server podelio na dva,jer su svakodnevno bili problemi,nisi mogo satima da udjes..Serveri prsnjavali kako oces..Ovi su jos i dobri sa obzirom koliko ljudi igra diabla!

Poslednja izmena:
Koliko mene secenje sluzi Starcraft 2 nije imao nikakvih problema sa konekcijom po launchu, igram sam kampanju prvih dana i odma sam presao na MP koji sam podugo igrao bez ikakvih problema.

A kako misliš da im se odbije u glavu, kada se koriste ovakvi online sistemi uvek se ovakve stvari dešavaju, dešavalo se sa WoW i sa izlaskom svake njegove ekspaznije, kao između ostalog i sa svakim mmo-om, dešavalo se sa Starcraft 2. I sasvim očekivano se dešava i sa D3, mada čak i u manjoj meri nego što sam ja očekivao.

A ako ti tako smeta kada ne radi po sat-dva u udarnim terminima, ostavi igru mesec dana sa strane i vrati se kad sve bude ok :)

Ali ovo nije mmo! Ovo je obična single player igra sa multi player opcijom. Mogao je singl da se igra off, a ako hoćeš multi onda se kačiš na servere i sve ok. Ovo je urađeno samo zbog piraterije, ništa drugo, a to uopšte ne bi trebalo da bude moj problem.

Nazad
Vrh Dno