Ma uzas, cak i da se ulogujete, necete moci da startujete nivo.
Sada mi je nekako i zao para sto sam dao!Vec 2 dana nisam igrao!
što je najgore, njih boli uvo. kada serveri prorade, svi ćemo da zaboravimo da smo se ovoliko patili sa erorima, igra je opet awesome, i sve tako u krug... -_-
I ti ne srećo baš su uzimao ubisoftove igre u trenutcima kada imaju najgori drm od svih živih
Što se tiče Diabla ubrzo će se smiriti navala na servere i moći će se igrati normalno. Mada i dosad nije tako strašno, na launch day nije radilo par sati, prvi vikend nije radilo par sati, i sad se desi svaki drugi dan da ne radi na sat-dva. Za novu "online" igru to je sasvim OK. Pogotovo za ovako dobru igru, koju igra 6-7 miliona ljudi, što je već sad oborilo sve PC rekorde![]()
Aman nije to sasvim OK!!! Kako može da ti bude ok? Zamisli kupiš mobilni telefon i on ti ne radi par sati kad se njemu ćefne?
Dao sam pare i hoću da igram kada god ja hoću, barem single player, a ne da npr radim ceo dan i taman kada imam vremena i hoću da se malo zabavim, ono ERROR 37?!?
To nikako nije ok i nadam se da će im se obiti o glavu.
Aman nije to sasvim OK!!! Kako može da ti bude ok? Zamisli kupiš mobilni telefon i on ti ne radi par sati kad se njemu ćefne?
Dao sam pare i hoću da igram kada god ja hoću, barem single player, a ne da npr radim ceo dan i taman kada imam vremena i hoću da se malo zabavim, ono ERROR 37?!?
To nikako nije ok i nadam se da će im se obiti o glavu.
A kako misliš da im se odbije u glavu, kada se koriste ovakvi online sistemi uvek se ovakve stvari dešavaju, dešavalo se sa WoW i sa izlaskom svake njegove ekspaznije, kao između ostalog i sa svakim mmo-om, dešavalo se sa Starcraft 2. I sasvim očekivano se dešava i sa D3, mada čak i u manjoj meri nego što sam ja očekivao.
A ako ti tako smeta kada ne radi po sat-dva u udarnim terminima, ostavi igru mesec dana sa strane i vrati se kad sve bude ok![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari