Šta je novo?

Diablo 3

Normal: 1
Nightmare: 0
Hell: 1
Inferno: 0

Na infernu uz MF (sa buffom) od 140% za sada padaju samo gluposti... Na bossu padne 3-4 zuta itema koji su uglavnom jako losi.

legendarni itemi:
normal: 0
nightmare: 1 (sa napomenom da je plavi oklop koji sam nosio bio 2x bolji od "legendarnog")
hell: 0

pateticno...

pala su mi samo 2 legendary na nightmare, oba u roku od par sati....i to je to

Ni jedan! Nigde, preko 80 sati gameplay-a od toga 25h na Inferno težini.

3 legendary
normal 0
nightmare 1
hell 1
inferno 1
dva itema su bila daleko ispod mog levela, 2h sword i belt koje sam dao ortaku koji igra barbariana, braceri koji su mi pali na infernu su level 57 ali ih nosim, jer su bili daleko bolji od onih koje sam imao. Danas mi je pao i žuti belt na drugom bossu u Act I koj valja, mogao bih da ga prodam za milion, ali sam ga ipak zadržao. Moje mišljenje je da je ovako uradjen AH i sistem dropova neodrživ, i da bi trebalo da bude promenjen, jer obsmišljava svu osim top tier opreme. Problem je u topme što svi mogu da nose jedan item, i kada ga prerastu , jednostavno ošinu na ah, što dovodi do prevelike ponude i obesmišljavanja cena. Itemi bi trebalo da budu bind on equip, tako da ili ces da ga koristiš, pa kada prerasteš možeš samo da ga salvage ili prodaš vendoru za smešne pare, ili da ga u startu saviš na AH, da ga kupi neko ko će ga koristiti, i kad ga preraste, neće moći da ga preproda. To bi bilo i u interesu igrača, popravio bi se odnos ponuda/potražnja za itemima nižeg levela, ali bi daleko manje itema bilo po aukcijama, ali za veće sume novca, tako da bi to odgovaralo i Blizzardu.
I btw, igra plače za opcijom da se zaključa skill bar, danas sam dva puta u sred frke izbrisao skill missclikom, i skinuo sebi nephelem buffove, prvi put dva, a drugi put pet stacka.

Poslednja izmena:
Ovo nije normalno :) jel neko uspeo da udje u igri? Spamujem vec 2h ali nista...

Mene diskonektovalo i sad error 37...

Najdalje sto sam dosao je Error 73 danas. Blizz svaka vam cast. Ako ce ovako biti posle svakog patch-a je*ali smo jeza.

Ja sam logovan od jutros :)

Za malo da se logujete (greska 35):):):), lokalizovali su ovo

Ja moj legendary Messerschmidt's Reaver dvorucni mac ne mogu da prodam za 120k, toliko o karakteristikama. :)

Dobro rekli su da ce to posle patcha popraviti, ali nece biti retroaktivno...

Sa Battle.net D3 foruma:
Login is currently being impacted by the number of players that are coming online after they downloaded the patch and accepted the Terms of Use. Sadly, the additional steps required to patch and log in to the game is creating a lot of the "Error 37" prompts for players.

We're currently working on a fix for this and are looking to have it implemented as soon as possible; we hope to have future patching processes smoothed out for Diablo III.

Ocistio sam ceo Act I na Infernu solo sa mojim monkom. Not bad. Prebio sam sve elite ni od jednih nisam pobego majku im poganu bilo je *******ih :D

Btw imam 80h gameplay-a i 2 legendary itema oba na Normal tezini pokupljena u prvih 2 dana igre, nije ni cudo sto sada niko nista ne dobija zbog onog pravila da kada istog legend itema ima mnogo na AH da mu se smanji drop u igri...

Dodjem sa posla, umoran, hocu da se opustim, da igram malo DIablo 3, kad ono errror opet! Ovo je preko svake granice strpljenja, kako ih nije samo sramota?!
Ako je neko voljan da se napravi peticija protiv ovog sto radi Blizzard!
Postali su nevidjena bruka kako su se udruzili sa Activisionom!

Jedna za "voljeni" blizz

buahaha :d

Prilozi

• Diablo III 2012-05-30 19-47-33-91.jpg
    Diablo III 2012-05-30 19-47-33-91.jpg
    229.9 KB · Pregleda: 158
Zaglavio sam se na retriving hero list... :mad: :wall:

Nego sta su oni recently played igraci sa 8456418 845218 5598552 imenima :D :p

Ne znam ni sam kako, ali i am in! :D

Nazad
Vrh Dno