Šta je novo?

Diablo 3

Malo radi, malo ne radi. Zaradio sam par desetina hiljada golda tamo, a i potrosio sam istu sumu na par itema.

Hoće li meni neko da odgovori za onaj dmg wizardovih skilova? Još me zanima ako nosim sekiru koja ima onaj vampiric efekat, da li to radi samo kada udaram njome ili i kada gađam magijom? Čini mi se da ne radi, ali hajde da pitam.

Meni u principu treba nesto sto ce raditi oko 6-7 popodne, posto cu tad otprilike dobiti novac. Mislio sam prvo da odem do Computerlanda ili Winwin-a kod Vuka, posto su mi najblizi.

WinWin i Computerland subotom rade krace. Computerland do 16h a WinWin do 15 ili 16, nisam siguran.

Hoće li meni neko da odgovori za onaj dmg wizardovih skilova? Još me zanima ako nosim sekiru koja ima onaj vampiric efekat, da li to radi samo kada udaram njome ili i kada gađam magijom? Čini mi se da ne radi, ali hajde da pitam.

Ne kapiram sta te zanima za damage...verujem da si video u inventory, iznad kolicine zlata koje imas i ispod attributes, postoji opcija Details pa tu pogledaj

gde da skinem dark mod i kako da ga instaliram...ako hoce neko da me doda u igri...zvezdan#2456

Nije izasao Skidrow crack... Rade na njemu ali nece to skoro... :(

Registrovao sam se pre nedelju dana i juče dobio invite za beta vikend koji je u toku sada.

Blizz i dalje nije izneo svoj stav za DM. tj da li će banovati ili ne. ?

Jedno pocetnicko pitanje: Da li u cistom single playeriu - mogu da dobijem "pratioce" koji me slede u borbama ?

( kao u Dungeon Siege I ... )

Ima ih vise. Templara dobijas recimo nesto pre SKa.

Igram sa wizardom, hoće li mi neko reći gde da vidim koliki dmg mi prave magije? Video sam na netu da je oko 120-150% od dmga oružja, ali u igri to nigde ne piše.

Ima u opcijama da se upali advanced tooltip pa ti onda pokazuje u opisu skilla. Kako se tacno zove ne secam se jer nemam igru ali bilo je u beti. Takodje je korisna opcija koja ti dozvoljava da stavis bilo koji skill u bilo koji slot.

Ima u opcijama da se upali advanced tooltip pa ti onda pokazuje u opisu skilla. Kako se tacno zove ne secam se jer nemam igru ali bilo je u beti. Takodje je korisna opcija koja ti dozvoljava da stavis bilo koji skill u bilo koji slot.

Pi*da im materini, mogli su da sakriju još više. To drugo sam video odmah i uključio. Hvala puno.

Jedno malo skakljivo pitanje, izvinjavam se. Da li mozemo ja i drug da kupimo jednu kopiju instaliramo na dva racunara i igramo naizmenicno ili ja ili on, posto DVD ne mora da bude u drajvu ?

Yeah, Kripp se probio kroz ceo inferno, gledao sam ga ovih dana. Jos samo endboss ostao.

Jedno malo skakljivo pitanje, izvinjavam se. Da li mozemo ja i drug da kupimo jednu kopiju instaliramo na dva racunara i igramo naizmenicno ili ja ili on, posto DVD ne mora da bude u drajvu ?

moze na beskonacno mnogo racunara i beskonacno mnogo ljudi
samo ne u isto vreme :)

on neka napravi i igra sa svojim herojem, ti takodje, za vreme se sami dogovorite

Yeah, Kripp se probio kroz ceo inferno, gledao sam ga ovih dana. Jos samo endboss ostao.

Evo sad ga gledam i ja na poslu. Boga mi kolko sam uspeo da vidim ,vajpuju na endbossu ko blesavi, nisam video da su uspeli vise od 25% HP da mu skinu, a kamoli da dodju do 2.faze.

BTW, zna li neko, jel izasao vec neki dobar digital guide da se torrentuje? Vec bih polako da se bacim na proucavanje skill komboa za svog barbu :)

Vrh Dno