maxa151
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.09.2007
- Poena
- 319
Da, ja sam napisao. i grafika u diablu jeste losa. I namerno je zamucena. Dark mod samo izostrava sliku i jos moze da doda tamnije boje gde treba. Da lici na diablo 2. Probaj dark mod pa onda kazi da li nije bolje.
E vidis u ovom mom postu ima dosta korisnog, jer ce ljudi koji nisu culi za taj mod da cuju i da se informisu. Pa ako ih interesuje, ce da ga skinu. I bice srecni. A to je bitno. A oni koji to nece da ubacuju u igru, pa bre ne moraju. Ko ih tera, ali ne znam sta ima glupo sto se nekome to svidja. Ja sam cim sam prvi put video igru, prokomentarisao da je previse sarena. Svi delovi ranije su bili mracni i po malo horor, tako da je to dosta podizalo atmosferu. Tu istu atmosferu u D3 nisam osetio. To za mene nije bi diablo. Izgleda da nisam bio jedini cim je neko napravio taj mod, koji je postao veoma popularan. I eto sad ko voli malo ostrije i mracnije moze da ima i to ( dok ga ne banuju), ali ne kapiram sta ima glupo u tome. To je isto kao sto na blizard forumima neki pozivaju na banovanje onih koji dark mod koriste. Nemaju nikakvu korist oni, ali da drugi ima stetu. Izgleda da klasicno srpsko razmisljanje nije vezano samo za srbe. Pre je bilo: da komsiji crkne krava, sad je : da te banuju sa battle net-a.![]()
Pa nisi samo ti,dosta ljudi na forumu je za dark mod,kao mnogo je sarena igra,nije dovoljno mracna itd.Sa druge strane meni nije sareno,grafika mi je odlicna(daleko bolja od wow-a ili npr katastrofalnog torchlight-a) i opet ima dosta ljudi koji misle kao ja,stvar je ukusa.
Inace u pravu si ,tvoj post je dosta koristan,pogledao sam link,video sta radi dark mod i shvatio da nije vredan banovanja naloga.Sve i da blizzard odobri dark mod ne bi ga stavio jer mi je igra dobra po defaultu..
Sto se tice atmosfere,ja mislim da to nema veze sa tim da li je grafika mracna ili ''sarena''.Mozda su mnogo vise uticale godine kada smo igrali d1,svi smo bili mnoooogo mladji.Neko je sa tom igrom usao u svet gejminga,za mnoge je to bila prva igra u tom fazonu..Druga stvar je da smo d1 i d2 igrali solo u zamracenim sobama sa pojacanim zvucnicima,sto je dodatno dizalo atmosferu,a d3 ljudi uglavnom igraju zajedno,sprdaju se na team speaku i naravno vlada totalno drugacija atmosfera..
Sto se tice banovanja uopste nisam u tom fazonu,cak mi je i cudno sto blizard banuje zbog toga..Ja sam samo primetio da ljudi vole da moduju igre,kao npr u Skyrim ubacuju svakakve modove i posle kukaju kad im igra prsne pa moraju ponovo da instaliraju, ja lepo sve po defaultu i cao,lepo se igram bez ikakvih problema...
Poslednja izmena: