Šta je novo?

Diablo 3

Da, ja sam napisao. i grafika u diablu jeste losa. I namerno je zamucena. Dark mod samo izostrava sliku i jos moze da doda tamnije boje gde treba. Da lici na diablo 2. Probaj dark mod pa onda kazi da li nije bolje.

E vidis u ovom mom postu ima dosta korisnog, jer ce ljudi koji nisu culi za taj mod da cuju i da se informisu. Pa ako ih interesuje, ce da ga skinu. I bice srecni. A to je bitno. A oni koji to nece da ubacuju u igru, pa bre ne moraju. Ko ih tera, ali ne znam sta ima glupo sto se nekome to svidja. Ja sam cim sam prvi put video igru, prokomentarisao da je previse sarena. Svi delovi ranije su bili mracni i po malo horor, tako da je to dosta podizalo atmosferu. Tu istu atmosferu u D3 nisam osetio. To za mene nije bi diablo. Izgleda da nisam bio jedini cim je neko napravio taj mod, koji je postao veoma popularan. I eto sad ko voli malo ostrije i mracnije moze da ima i to ( dok ga ne banuju), ali ne kapiram sta ima glupo u tome. To je isto kao sto na blizard forumima neki pozivaju na banovanje onih koji dark mod koriste. Nemaju nikakvu korist oni, ali da drugi ima stetu. Izgleda da klasicno srpsko razmisljanje nije vezano samo za srbe. Pre je bilo: da komsiji crkne krava, sad je : da te banuju sa battle net-a. :p

Pa nisi samo ti,dosta ljudi na forumu je za dark mod,kao mnogo je sarena igra,nije dovoljno mracna itd.Sa druge strane meni nije sareno,grafika mi je odlicna(daleko bolja od wow-a ili npr katastrofalnog torchlight-a) i opet ima dosta ljudi koji misle kao ja,stvar je ukusa.

Inace u pravu si ,tvoj post je dosta koristan,pogledao sam link,video sta radi dark mod i shvatio da nije vredan banovanja naloga.Sve i da blizzard odobri dark mod ne bi ga stavio jer mi je igra dobra po defaultu..

Sto se tice atmosfere,ja mislim da to nema veze sa tim da li je grafika mracna ili ''sarena''.Mozda su mnogo vise uticale godine kada smo igrali d1,svi smo bili mnoooogo mladji.Neko je sa tom igrom usao u svet gejminga,za mnoge je to bila prva igra u tom fazonu..Druga stvar je da smo d1 i d2 igrali solo u zamracenim sobama sa pojacanim zvucnicima,sto je dodatno dizalo atmosferu,a d3 ljudi uglavnom igraju zajedno,sprdaju se na team speaku i naravno vlada totalno drugacija atmosfera..

Sto se tice banovanja uopste nisam u tom fazonu,cak mi je i cudno sto blizard banuje zbog toga..Ja sam samo primetio da ljudi vole da moduju igre,kao npr u Skyrim ubacuju svakakve modove i posle kukaju kad im igra prsne pa moraju ponovo da instaliraju, ja lepo sve po defaultu i cao,lepo se igram bez ikakvih problema...

Poslednja izmena:
Ovaj templar je šonja na kvadrat. Dok on sparinguje sa najobičnijim mobom moj barb je očistio sve u radijusu od 20m.

Ja sam samo primetio da ljudi vole da moduju igre,kao npr u Skyrim ubacuju svakakve modove i posle kukaju kad im igra prsne pa moraju ponovo da instaliraju, ja lepo sve po defaultu i cao,lepo se igram bez ikakvih problema...

Niko te ne tera da modujes, ako neces. Ne znam zasto to potenciras. Ne znam sto se ti sekiras sto njima prsne igra. Ko ih terao da se zezaju. Ti nemoj i to je to.

Nemam ja nista protiv sto se tebi svidja igra po defaultu. Tvoja stvar. Ja sam samo bio odusevljen sa dark modom i to sam podelio sa forumom. Mozda ce neko da dobije zelju da proba na osnovu mog posta. I mozda mu se i svidi, I to je to. Nista vise, nista manje.

E sad ja se izvinjavam ako je moj izliv odusevljenja nekoga uvredio, mozda sam previse nacrnio default grafiku, pa se neko stresira oko toga.

Inace sto se tice atmosfere u prva dva dijabla, i jeste to bilo davno, jesmo bili mladji ( tek sam bio punoletan tad), tako da je i percepcija bila drugacija. Jedino da ja nisam igrao oba diabla u zadnjih godinu dana i da ih se jasno ne secam.

Poslednja izmena:
Ovaj templar je šonja na kvadrat. Dok on sparinguje sa najobičnijim mobom moj barb je očistio sve u radijusu od 20m.

Followeri prave namerno mizeran dmg. da nebi ispalo vise dmg pravi AI saigrac nego ti. A uzgred Templar je samo kao tenk, ovi ostali prave malo veci dmg. jedva 10 na normalu.

Meni se realno u igri jedino bas bas dopadaju filmici i to je ono sto me tera da dalje igram.
Sama igra je prosek i da se ne zove D3 pitanje je koju bi ocenu dobila i da li bi je neko bas mnogo igrao.

Filmovi su kao i uvek kod Blizza savrseni, ali mi je sam dizajn celog sveta i to detaljisanje opako (***a, kada imaju Boyarskog-pa pogledajte Arcanum u ono vreme kakav je svet imao). Da se smrznes.

Pozdrav Diablovci,vidim da je vecina vas prezadovoljna ulozenim novcem u igru,vidim da je igra zaista tako i na screenovima a i klipovima.Skinuo sa Blizza igru,instalirao,i kad bi neko ustupio Guest Pass da se u to i uverim,bio bih mu veoma zahvalan.
Dragec,ex Paladin

meni templar sluzi kao mamac za demone :D

Uopšte se ne opterećujem sa tim koliko igra liči na D1, igra je zabavna i ja sam zadovoljan :) A "ciljna grupa kupaca" D1 i D3 sigurno nema isti profil pa je to Blizzard imao na umu i zato napravio igru ovakvom jer, realno, cilj je zgrnuti lovu. E sad, da su mogli prosto da dodaju sharpness/"colorfullnes"/whatever opcije, mogli su, ja bar kao tu neki software developer bi sigurno ponudio gomilu opcija pa ko hoće nek tweakuje svaku sitnicu. Bar u nekom ini/xml-u, ko hoće taj bi se snašao.

Poslednja izmena:
Jel vam radi uopste AH? Meni zadnjih 20 minuta ne moze da izlista nikakve iteme. Sve pise "no items found"!?

Jedno pitanje ako neko zna. Ako narucim iz GameS-a Diablo 3 sad, jel mogu da uplatim u Ponedeljak? Posto za vikend ne radi nista. Ne znam koliko cekaju za uplatu pre nego sto otkazu, obicno je 7 dana ali nisam mogao da nadjem nista na sajtu o tome.

pa brate zovi ih i pitaj, zar nije to najlogicnije, ili posalji mail.
Ako rade do 9 imas jos 15 min :)

Do 22 rade ja mislim. Zvacu ih, nisam se setio toga, ne znam ni ja kako :d

Kako ne radi nista za vikend? Zbog izbora? Hteo sam sutra uvece da uzmem igru. xD

Ako nekom treba Guest Pass nek mi se javi na pm imam 1 viska..
edit: Otislo :)

Poslednja izmena:
Zamolio bih ako moze jedan Guest Pass.
Da se zahvalim dr.sonic. Pozdrav.

Poslednja izmena:
Igram sa wizardom, hoće li mi neko reći gde da vidim koliki dmg mi prave magije? Video sam na netu da je oko 120-150% od dmga oružja, ali u igri to nigde ne piše.

Holly fu*k kakvi cinematici! :sceptic::shock:

Radi GameS u Uscu do 22 i subotom ja mislim. Sta vise, svi GameS rade do 22 subotom osim onog u Decanskoj koliko se secam.
Meni u principu treba nesto sto ce raditi oko 6-7 popodne, posto cu tad otprilike dobiti novac. Mislio sam prvo da odem do Computerlanda ili Winwin-a kod Vuka, posto su mi najblizi.

Video sam na stream-u Wizard na Inferno imao ~21 000 dmg , radio crit. po 36k dmg.

Sad ima 23 799 dmg.
Gledajte samo ako ste prosli normal zbog lokacija.
http://www.twitch.tv/justw8

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno