Šta je novo?

Diablo 3

slika sve govori

Ja se dvoumim između wizarda i dh.Više volim iz daljine,nego da vijam protivnike kao barb.Monk mi je bezveze,kao brus lija da vodiš.Nekako mislim da sa wizardom ili dh cela borba ima veću taktičku dimenziju,nego kad uletiš sa barbom.

Zvali danas iz CL-a. Ipak necu morati da cekam 20-ti za CE, tako da vidimo se veceras :wave:

Nego,pošto se ovde pominju raznorazne nove verzije fajla za download,da li ćemo i mi koji dobijamo igru u kutiji imati problema prilikom instalacije,ili ovo važi samo za digitalni download ?

samo za download

Bio sam potpuno siguran da cu igrati sa DH-om ... a sada se troumim izmedju njega, Monka i Barba. U D2 sam najvise igrao sa Necromanserom a Barba nisam skoro ni jednom odigrao :)

Ako si igrao sa Necrom u dvojci, logicno je da nastavis sa Witch Doctorom. Ali Witch u trojci je za mene nenad****v, sa onom svom svojom vudu pozadinom i kretanjem po terenu, kad krene da nabada sa onim cackalicama od nogu.

Navodno ce moci danas u 17:00 da se instalira, ako sam dobro skontao...

Prosto je izabrati sa kim bih igrao
Ako hoces da sve leti oko tebe , nosiš veliki čekić onda warior.
Ako hoces mele fight u stilu paladina i rogue-ta onda monk.
Wizard ima jake magije ali treba iskustva kako bih igrao uspešno sa njim.
Wichdoktor je extra za početnike , petovi te brane imas jake magije , savršen za početnike.
DH opet za malo iskusnije , mada one zamke super pomažu.

Igrao sam betu probao sve klase , postigao betamax ach i ovo je moje mišljenje.

smorili ste sa pitanjima "koga da uzmem, ko je najjači, ko je najfluidniji, ko je najlepši..." igrajte sa kim god hoćete, igra nigde žuriti neće

hoce i ovde za igru biti slicno resenje kao za assassins creed 2? ;)

i na kraju jel sme onaj d3dark da se stavlja ili ne?

Ne radi, izeš igru. Takodje sam u dilemi sa kim cu igrati, ali mislim da cu poceti sa barbom ili monkom ili moyda mage ili dh, ah prokletstvo :)

Vratise mi se uspomene na davnu 1998 kada sam svaki dan igrao Diablo 1, 2000.-tu kada su mi ruke drhtale dok sam kao tinejdzer instalirao D2 pirat na caletov racunar sa posla hahah, to su bili dani. Eto, opet nestrpljivo cekam, ovako mator magarac, kao dete sa sugar rushom :D

PROKLET BIO BLIZZARDE, PROKLET BIO...

Poslednja izmena:
:sceptic: NEVEROVATNO!!!
Kakav sam ja bolid, pa to nema nigde. :sceptic: Da sam danas umro, ne bih znao da sutra izlazi DIII :wall: Cccc, kakav sam magarac, pojma nisam imao. :wall:
Ima bilion strana, negde sam video neki guest key, tako nesto. Moze li u kratkim crtama objasnjenje sta treba za igranje kao guest? Odakle se skida instalacija i gde da nadjem key? Nemam sad pare za full igru, tek za sledecu platu :wall:
Boze kakav sam bolid...cccc...

Dali blizzard kasni sa instalacijom?? Kod mene DA! :D

Nazad
Vrh Dno