Šta je novo?

Diablo 3

cao drugari. Planiram da igram Diablo i da, planiram da prodajem na RMAH. Buduci da imam vise nego simpaticno iskustvo u trgovini za RL novac u WOW-u. Ne znam da li ce neka veca kinta moci da se ubere od ovoga, ali vredi pokusati. Predpostavljam da je veoma mali procenat ljudi iz Srbije koji ce kupovati preko RMAH, ali to nikoga ne treba da brine jer u svoj trgovini koju sam obavljao ranije gotovo nista nisam prodavao nasim ljudima. Paypal definitivno trenutno predstavlja problem nasim ljudima, ali postoje nagovestaji da bi mogli otvoriti predstavnistvo u Srbiji, medjutim sa datumom se ne licitira i vec par puta je isti pomeren za kasnije. Ja sam lično uspeo preko neke drugarice iz HR da odradim PP tako da i svima vama preporucujem da stupite u kontakt sa nekim prijateljem iz inostranstva u kojeg imate poverenja. Ali da ne bude da sam uzeo acc samo da farmujem, pre svega me interesuje kako ce sve to da izgleda. Ekipa od 3 coveka se sakupila pa ako je jos neko zainteresovan, izvolite.

BTW moj BT je: Massivemc#2894

Moram opet da pitam, da li neko ima starter key da mi pokloni dok ne skupim kes za d3, treba na more da idem pa mi je malo sporije skupljanje para za d3 nego sto sam ocekivao

Kako da ti daju ljudi kada je to u kutiji, ne dobija se guest pass sa digitalnim verzijama koje ljudi imaju.

Našao brufen kremu!!! Ceo se namazao!

My body is ready!!!

9hGvN.jpg

:)

https://twitter.com/#!/Angryrobotics/status/201726183740686336

Slao mail CL-u, i ipak je doslo do promene, tako da ljudima koji su narucili preko web store-a, igru salju danas, a na adresi je sutra, sto znaci da ipak stize na vreme a ne 16. kao sto su mi isprva rekli :) Tako da eto lepih vesti, pa ko nije u toku sada zna :)

pitanje za vas koji ste igrali betu:
kakav je Monk za igru? težak, dosadan...? koja je najzanimljivija klasa za igru?
i još jedno pitanje:
negde sam pročitao da će prvog dana deliti neke item-e. o čemu se tu radi?

Svako ko bude igrao prvog dana dobija legendary iteme . Ti itemi ce biti najbolji ingame tako da se vredi potruditi

:))))

GameS u Kg-u?

Ima li neko novosti kako stoje stvari, da li će davati danas? Kada sam preorderovao rekli su da će im možda stići i 14.5., a vidim da će biti samo u Bg-u i NS-u ponoćna prodaja... :trust:

Pa zar nece svi moci da igraju starter verziju?

Za početak ti treba key, a posle ce moci svi da je probaju a sada za početak mora neko da ti da kod

jel to ozbiljno, nigde nisam nasao link.
I kako legendary na normal 0_o

Onda nisam dobro pratio na casu,a bio sam uveren da ce moci od samog starta da se igra nazovi Demo!

To i meni nikako nije jasno?! Bilo bi ******, jer bi ucinilo igru prelakom.

To za legendary iteme je čisto lupetanje, nigde to ne piše, a i nema nikakve logike.

Ljudi zezam se ... sarkazam , kakvi itemi lose si cuo jedino ako si se prebacio za CE krila i boje

A i u CE verziji ta krila i te dve boje su cisto vizuelno, samo cool je ako mogu i krila da se boje u crno recimo ili crveno :D

Nista videcu kako to izgleda kod ovih sto su uzeli CE.

Ljudi zezam se ... sarkazam , kakvi itemi lose si cuo jedino ako si se prebacio za CE krila i boje

Pazi šta izjavljuješ na forumu ! Vidiš kakvu si pometnju napravio... :D

P.S. Upravo dobio mail sa potvrdom da mi je Diablo III CE poslat danas, znači sutra kad dodjem sa posla.... :-devil-:

Ljudi,imam jedan problem.Kada pokrenem Diablo III setup,izbaci mi updating setup files koji ide do kraja pa se uvek vraca na pola i tako u nedogled.U cemu je problem?

Meni su sve dobre, u svakoj klasi svako moze da nadje nesto zanimljivo pogotovo na vecim lvlima kada bude dostupno vise skilova.

Ljudi,imam jedan problem.Kada pokrenem Diablo III setup,izbaci mi updating setup files koji ide do kraja pa se uvek vraca na pola i tako u nedogled.U cemu je problem?

Jesi li skinuo ponovo downloader? Tj jesi li igru skinuo posle ili pre 12. maja?

Bio sam potpuno siguran da cu igrati sa DH-om ... a sada se troumim izmedju njega, Monka i Barba. U D2 sam najvise igrao sa Necromanserom a Barba nisam skoro ni jednom odigrao :)

Ja sam to ovako razrešio...prvo se odlučiš da li igraš melee ili ranged klasu, ja se odlučio za melee za početak i tu onda ostaju barb i monk. Pošto je monk totalno drugačiji od svih klasa iz D2, možda malo podseća na paladina ali je barb ipak dosta sličan onom iz D2, eto prvo ću njega.

Nazad
Vrh Dno