Šta je novo?

Diablo 3

191256_m.jpg

:)

Nego, kupovina preko battle.net-a kosta 46e. Ne kontam ovo utrkavanje za 44 kod kolege sa foruma? Koja je razlika (osim 2e)?

60$ nije 60e. A posto igra podrzava global play, US verzija igre se moze igrati na bilo kom serveru.

Danas mi je jedan od lepsih dana u zivotu,em sam dobio na kladionici,em dobijam Diabla za dzabe!Ja mislim da ne moze lepse od toga!Wahad-e i dalje racunaj na mene sto se tice kljuca,treba mi jedan za drugara!

Poslednja izmena:
Kako to uspeti za nas koji smo vec napravili EU racune? A amazon nema digital verziju, koliko vidim.

Ima na g2play.net za 51.99e eu verzija ako Wahad nema više "povoljnijih" :)

Blizzard je naravno "ingeniozno" sistem kupovine napravio tako da sa EU Battle net nalogom nije moguće kupiti igru putem Digital pre-ordera za 60$ time što je postavio ograničenje regiona za koji se igra kupuje. Dakle, ako je account vezan za US, moguće je kupiti igru za $, ali pošto su naši accounti svi vezani za EU, imamo izbor kupovine samo evrima.

Postojale su gomile i gomile topica na oficijelnom forumu gde su se Evropljani žalili što se tiče cene, međutim, Blizz se očigledno nameračio da malkice više zaradi od nas :( u pitanju je prosta stvar - da je Blizz prodao u Evropi digitalnu verziju za 46e (konvertovano približno), mnogo vise ljudi u Evropi bi kupovalo igru direktno od Blizzarda i time Retail prodavnice ne bi imale nikakav profit.

A pošto isti taj Blizzard ima ugovore sa hiljadama prodavnica u Evropi koje moraju da plate porez na robu koju su uvezli iz Amerike, dolazimo do zaključka da Blizz jednostavno nije mogao jeftinije da proda digitalnu verziju (a da sam sebi ne iskopa rupu i izazove pobunu svih retailer-a u Evropi).

Nažalost svi rade tako, i steam i origin, svi udaraju po leđima nas evropljana...

Da, to sam i ja primetio koji kupim jednu ili dve org. igre godisnje.
Primer na kojem sam to skontao:
Skyrim - na steam: 49.99€
u prodavnici u NS : 4000 dn

Ne razumem, sta je posebno u tome da kupim preko usa battleneta, kad kod wahad ima za cak jos manje para

A kolika cena ce biti, recimo 16-tog maja u nasim prodavnicama, za fizicku kopiju Diabla III(ako ostane neka:))

^ Pa u GameS-u bi trebala da bude 6000 din kad izadje, sad je 5400.

Za one koji uzimaju US verziju, inicijalno paljenje ce im biti tek kada se upale US serveri [znaci nece moci sa nama u ponoc da krenu].

Ako su ovi nasi narucili dovoljno kopija, meni licno, totalno je bezvz kupovati ove kljuceve, koji uopste nisu povoljni .

Izaslo 16 slika sa svim achievementima, naravno spoileri su u pitanju, nisam ni ja procitao, tako da se nadam da ovde nece niko kaciti .

Spomenucu samo da ima oko 500 achievementa.

Ostalo je još 4 ključeva. Samo ako nekoga zanima još uvek. Poslao sam poruke svima koji su mi pisali.

Diablo animirani filmic

- ups, bio vec 50 puta na forumu :p

Poslednja izmena:
^^ verovatno da je ovo glavni razlog zbog cega sam napravio zaseban forum. U ovoj temi razliciti clanovi okace bar 3 puta dnevno Wrath i bar 5 puta pitaju koja je najpovoljnija kupovina trenutno. Prelistajte temu ljudi, zar stvarno mislite da Wrath do sad niko nije okacio , a ispisali smo 10 strana od njegovog izlaska...

Jao ne... opet achievementi kao i u WoWu. :( Ja sam jedan od retkih izgleda kome se to ne dopada. I koja ce biti njihova svrha ovde?

Davace odredjene banere/sigile, mislim da je to sve za sad, mozda u buducnosti bude jos nekih beneficija. Neki od nespoiler achievementa su 10,20,30,40,50,60 level, pa onda ima gomila za ubijanje elite monstera (za zadato vreme , bez primljenog udarca, bez koriscenja health globe-a/napitka, odredjenim skillom itd) itd itd..ima dosta vezano i za story , te naravno nisam pogledao kao i one sa nazivima elite monstera, vrlo dobro pazim da ne pokvarim sebi igru nimalo :)

Nazad
Vrh Dno