Šta je novo?

Diablo 3

Uh brate pvp nece jos minimum 6 meseci, ko zna sta ce sve do tada da izmene tako da nemoj da lupas glavu sada oko toga :)

Op, compland izgleda vratio CE u ponudu :D.

Da to bilo u D2, i to manje vise bilo cisto radi zabave ubaceno, tabali se po mapi gde stigli. Ovde ce biti neke zaznute arene, ono kao gladiatori i ta s****a.

Jay je izjavio da se od PVP u D3 nece praviti e-sport, ali ja ne bih imao nista protiv da se posle nekog vremena organizuju neke vrste nadmetanja u 2vs2 , 3vs3 itd, naravno ne nekih velikih razmera, ali mogu npr home made turniri , komsije protiv komsija :D

Samo jedno malo upozorenje svima, kako su i obicne kutije pocele da pristizu sirom sveta, ima ljudi koji ih otvaraju (na YT vec ima unboxing i obicnih kutija), samim tim su pocele da cure informacije, medju kojima su i cinematici i screenshotovi, vec sam video po nekim sajtovima....medjutim sve je u spoiler tagovima, ljudi pisu da neke slike bukvalno otkrivaju celu radnju igre, tako da dobro pazite ovih dana gde i sta klikcete :)

Thx na upozorenju. Uvodim cenzuru na net sto se tice Diabla. :D

Indeed od danas media black out, jos ova 4 dana cu valjda nekako pregurati da ne visim na diablo fan sajtovima i youtube-u trazeci sve d3 related da mi smiri zedj :D

Ja već video par slika nisam mogao da odolim...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Iskreno evo ja koji sad citam ovo i nisam video nista do sad recicu samo ovo . Ona riba ne znam kako se zove Kejnova unuka sta vec ce 99% biti diablova ljustura a evo i sto . U jednom od cinematica ovih kratkih ili wallpapera ne mogu da se setim diablo je suvise vitak i women like skelet . Cista logika navodi da ce pratiti anatomiju tela iz koje se on pretvara u svoju full formu .

Vreme ce reci :)

Moze da bude, ali recimo da tako nesto se i moze ocekivati. Najgore kad ti spoiluju neki preokret ili bas nesto neocekivano. Mada ajde ako bas neko hoce da kaze onda u spoiler.

Prokleti spoileri :( Morao sam da kliknem i sada sam se ubedačio...

Samo jedno malo upozorenje svima, kako su i obicne kutije pocele da pristizu sirom sveta, ima ljudi koji ih otvaraju (na YT vec ima unboxing i obicnih kutija), samim tim su pocele da cure informacije, medju kojima su i cinematici i screenshotovi, vec sam video po nekim sajtovima....medjutim sve je u spoiler tagovima, ljudi pisu da neke slike bukvalno otkrivaju celu radnju igre, tako da dobro pazite ovih dana gde i sta klikcete :)

I ja sam video ovo na nekom od sajtova. Izgleda da cu i ja napustiti sve sajtove/forume dok ne predjem barem jednom diablo. Velika je sansa da ce neko nesto napisati sto nece biti u spoiler tagu ili okaciti neku sliku koja ce sve otkriti.

Vidimo se kad izadje igra :)

Diablo_full.jpg

Ih, bre, sad se ubedačih, morao sam da pogledam te spoilere......:mad:

Nedo bog da neko ovde okaci neki spoiler van tag-a, ima da lomim ruke i noge :D

Takodje, najbolje bi bilo da se svaka prica o radnji itd uopste ne pise ovde neko vreme.
Kratko i jasno : prste dalje od tastature, sta god da ste saznali / videli :)

I kakav je to spojler kad su se svi smorili, pfff, nadam se da nije nesto zbog cega je igra losa.

Evo i jedne slicice :

r600x600.jpg

Jesi li siguran da hoces da znas? :)

Siguran sam da necu :) Bar dok ih ja licno ne vidim u igri...
Samo me zestoko zagolicalo i nadam se da stvarno nije nesto sto kvari igru iz korena.
Al ajd, videcemo :)

*** ljudi, koga stvarno zanima prica u Diablu :|

Poslednja izmena:
Sta, nece biti Diabla na kraju, nego ce ga dodati kao DLC ili patch?! :trust::d

Kod mene je baš obrnuto. Kada sam bio mlađi, priča i content su mi bili jako zanimljivi u mnogim igrama i gutao sam to. Sada klikćem escape čim počne dijalog duži od jednog reda teksta :(

Meni je bitna prica :)

Jos jednom molba za sve da ne stavljaju u ovu temu nista cak ni u spoiler tagove, neko ce se zeznuti pa kliknuti.

Indeed barem nedelju dana bi se svi trebali nekako suzdrzati da ne stavljaju spoiler-e :)

Prica me itekako zanima za prvi play through.

Glavni adut prica, a ispostavilo se da i nije bitno wtf? Pre bih rekao da je glavni adut loot loot i samo LOOT :D

Vrh Dno