Šta je novo?

Diablo 3

Jel istina da White Shop u NS-u nece imati midnight launch?

Poslednja izmena:
Otprilike...

Ajde da pravimo listu, ko hoće neka šalje PM, moram da znam koliko ključeva da uzmem jer je, na žalost, veoma skupa igra :). Ključevi stižu 14.

Dobro je Wahade mislili smo da si propo u zemlju sad kada nam najvise trebas :D

Ok izgleda da cu ipak igrati u ponoc igru j*bes kutiju :D

E Wahad, da li ces kljuceve moci dobiti po ovoj ceni nakon launcha ili ce tada biti skuplji?

Pitanje je koliko će mi (nam) ključeva ostati nakon launch-a. Imaću sigurno oko 15-20 četrnaestog.

Zini da ti kažem.

E sad sta je bitno koliko ih on placa bitno je kolika je krajnja cena za nas, 43 evrica se cini razumnom cenom. Midnight launch here I come :D

You're funny guy :)

E moj atomi u kom svetu ti zivis lol
Sto nam Blizz ne bi poklonio d3 i resen problem....

atomi drug, on bi nam svima sredio d3 za dz da moze

Ja otkazujem u Comp. Land-u,samo ako drug Wahad potvrdi narudzbinu!Kako mogu da otkazem preorder?Telefonski ili mogu i na mail!

Poslednja izmena:
Nisam,porucio sam pouzecem!Kao sto @Grunt kaze j..o kutiju,bitno je da se cepa!:d

Sta j**o kutiju, evo ovde dele i letovanje i razne konzole da ukucani imaju sta da rade dok ti pikas D3.

http://diablo3.rs/16/

PS: Nadam se da ovo ne spad pod reklamu, ipak je diablo3 related.

Interesantno, kapiram da tako u teoriji svi mogu da ih ispale za pre-order.
A sto kazes koji ce nam kutija,ja vec imam d3 na svom battlenet nalogu preko anuual passa, a sad cu preko Wahada da uzmem i za brata jedan primerak :)

Veruj mi na rec da u zivotu nikad nisam dobio ni jednu nagradu,cak ni zamenu listici u Bingu!:DTakve sam ti ja srece,a i ove nagrade vec unapred imaju svoje dobitnike!

Ja cu kutiju obicnu kasnije da uzmem, a prodacu key drugu. Citam da se dobija D3 notes :D to ce mi trebati.

Jedino bi hteo da imam ovaj CE, ali neotvoren da ga cuvam kao najveci geek :D. I posle prodam kao kolekcionarski primerak.

Sta uopste znaci PvP u Diablu 3? Koliko ja znam nema player vs player borbi?

Sta uopste znaci PvP u Diablu 3? Koliko ja znam nema player vs player borbi?

Druze, si ti uopste pratio razvoj igre ili si se tek ukljucio pre mesec dana? :)

Naravno da je PVP prisutan u Diablo igrama, izbacen je iz final releasea, da bi bio ubacen u patchu nekoliko meseci kasnije a u medjuvremenu doradjen i poboljsan jer su se developeri zakucali na dve arene koje su predstavili prosle godine i nisu mu mnogo paznje dalje posvecivali, a da ne bi odlagali igru, izbacili su ga kao zaseban segment.

Btw, nije lepo prema onima koji nisu imali closed beta na svom b.netu, ali mi koji jesmo, dobicemo poseban achievement "one of the chosen" i banner sigil :p izvor

Ahahaha ladno :-devil-:, a nesto spominjao Bashiok da to nije fer, i da za to uopste nebi trebalo da se neko izdvaja. Mozda necu imati CE, ali imacu beta achievement. :d

Da li ce biti CE u prodaji i nakon par meseci?

Da i mene ovo interesuje ?
Mada video sam recimo WoW WotLK CE u nekom shopu kako je visio mesecima kasnije, bice ih valjda do kraja 2012. a posle sve manje i manje.

Poslednja izmena:
Druze, si ti uopste pratio razvoj igre ili si se tek ukljucio pre mesec dana? :)

Naravno da je PVP prisutan u Diablo igrama, izbacen je iz final releasea, da bi bio ubacen u patchu nekoliko meseci kasnije a u medjuvremenu doradjen i poboljsan jer su se developeri zakucali na dve arene koje su predstavili prosle godine i nisu mu mnogo paznje dalje posvecivali, a da ne bi odlagali igru, izbacili su ga kao zaseban segment.

Btw, nije lepo prema onima koji nisu imali closed beta na svom b.netu, ali mi koji jesmo, dobicemo poseban achievement "one of the chosen" i banner sigil :p izvor

Pratio jesam, ali ocigledno ne dovoljno. Nisam imao pojma da ce biti PvP. Mada realno to je bzv za Diablo igru, bar meni. Zastp bi ubijao druge igrace kad ima milijardu cudovista?!

Evo kako to izgleda.

Pa PVP je bio sastavni deo i D2 tako da nema razloga da ne nastave tradiciju i u trojci. Meni se iskreno svidja i ja se radujem i areni i ubijanju drugih igraca, deluje zabavno a i otvorice jedan skroz drugi pogled na igru, a to je promena builda/geara/reakcija iz PVE u PVP :)
A i uvek mozemo da oformimo benchmark timove i da pawnujemo strance \o/

Cekaj sta ce tu dobijati za pobede/poraze? XP ili pare, itemi?
Koliko ce uopste igraca moci da igra jedno protiv drugih?

Nazad
Vrh Dno