Šta je novo?

Diablo 3

Odlican je Wrath i bas je super sto je 2d odlicno izgleda. Samo steta sto ne traje 90 minuta :)

Pih, svih 100 CE u Orange shopu rasprodati, a ne znaju kad ce da dobiju sledece :(

Posle srbi nemaju para :)

@Wahad

Ima li kakvih vesti od tebe?

1111pa.JPG

He he he.

Stavio sam timer i na mobilni i sad gledam kako sporo tece vreme do 15-og :S:

Ufff nije los ovaj Wrath klip, osecam da ce leteti neko anđelsko perije :D

Sve se sprema za Diablo
diablo.jpg

Bolje da si pogledo barem 2 zadnje strane topica nego sto se nadas :)

Ovde bas ima dezurnih repostera :)

Па то је Deckard Cain.

Odakle je najbolja kupovina? Digitalna ili box verzija, sve mi je jedno. Znam za dvd.co.uk
i zavvi.com. Da li je ova na zavvi.com digitalna verzija?

Vec smo pricali o tome na prosloj strani, ako hoces digital onda g2play, al za iste te pare kod nas mozes da uzmes preorder tj verziju sa kutijom, samo ces je malko kasnije igrati od digitalne sve zavisi gde zivis :)

Ok. Ima li igdje jeftinije da se kupi? Sve su iste cijene od 47e za obje verzije...

Poslednja izmena:
gramno.com porucio sam kod njih kljuc za igru

Ja sam dobrio predracun za 2 CE, sve lepo ispisano, PDV ukljucen, platicu pre 12.5, salju na kucnu adresu 14.5, 15 stize. Cena sa PDV-om je samo 8100din. :)

U CompLandu ce biti moguce preuzimanje u ponoc. Taman dok se vratim kuci sa kutijom da srede servere sto su popadali :D

Ne znam koliko je na g2play-u, ja cu imati za nekih 43€... *** nije moglo jeftinije...

To je super cena,mozes li biti malo odredjeniji,kada ces imati d3 na prodaju?

Ide li neko da podigne u ponoc svoj primerak ispod Vuka ili ostavljate za dan posle?

Nazad
Vrh Dno