Šta je novo?

Diablo 3

I instalacija i day1 patch ce moci da se odrade 14og, sjajno :)

btw , ubacio sam 20 lepih Diablo3 avatara , velicina 100x100 , mozete ubaciti na svoj profil na D3 Benchmark Forumu i onda ih preneti i ovde :)

Poslednja izmena:
Jel zna neko gde ima da se nabavi samo key za diablo 3, zanima me da je provereno i sigurno da ce isti biti dostavljen. Nabavljam igru 100%, a kutija i disk mi ama bas nimalo ne trebaju, pa ako neko zna jel ima kakva jeftinija varijanta od pre ordera po nasim prodavnicama, neka mi javi ovde ili na pm svejedno.

Pa da je 99% pouzdano samo g2play(nista u zivotu nije 100% :D), nisu bas nesto jeftini al barem mozes da racunas na njih.

Pa ovo isto kosta kao pre order u nasim radnjama, ja rekoh jeftinije nesto.

Da ali kada ces dobiti tu fizicku kopiju ? Ovo ces igrati vec u ponoc.

Fizicku kopiju cu dobiti 14-og u ponoc isto kad i vi kljuc :)

Plus sam isto platio fizicku kopiju kao i digital preorder.

A gde to prodaju 14-tog u ponoc a da je 100% sigurno ? Ja jos nisam nigde uzeo pa jos vagam gde i sta :D
Plus *** nisam iz NS/BG-a pa bi morali kuririma da salju, ko zna kada bi to stiglo, ako stize 15-tog pre podne aj jos bi mogao toliko da iscekam za kutiju :)

Poslednja izmena:
Moja digitalna verzija igre je kupljena za full price [jednom se zivi]. Cekam jos uvek da vidim koji ce mi sok i keks Blizzard preporuciti za premijeru i onda sam 100% spreman.

Ja sam i to isplanirao, krajnje jednostavno, dvolitra coca cole, i oni griski stapici sa kikirikijem , nekoliko kesica :) Ne planiram da zaglavljujem do jutra, nekoliko sati, onda dobar san i sutradan ceo dan igranje :)

Ja kontam da pređem Skeleton kinga, a posle sutradana ide pustolovina u nepoznato :D jedno sat ipo vremena ce mi trebati, znam svaki les gde ce se nalaziti do SK-a, osim ako nesto ne promene.

Poslednja izmena:
Ja planiram da krenem 15-og popodne. Jeste da sam kupio D3 već odavno preko blizz sajta ali ne verujem da ću odmah u ponoć krenuti sa igranjem. Guštiraću ga polako kao i svako dobro vino. :)

Ja cu samo sistematski srediti SK-a, jer jedno 30 puta sam isao od nule po njega pa da se ne smaram bas sa viđenim.

ista prica :D mada ja verujem, rekose mi da ce mi stice 16. ako ispale onda stvarno...

Ovo im je iz beta testa, nije bas relevantno. Uopste nisu spomenuli da u sustini fizika ume da zagusi CPU bar u beti.

Blizzard je javio da je vest o nekompatibilnoscu D3 igre sa ATI 12.4 driverima greska u komunikaciji, i da ce igra raditi normalno sa tim drajverima on day1 ako imate graficke iz 5xxx,6xxx i 7xxx serija. Serije 4xxx and below ce imati potencijalnih problema.

http://pcper.com/news/General-Tech/Ready-Diablo-III-Not-Catalyst-124-youre-not

:D

We've recently become aware that playing Diablo III with the latest Catalyst 12.4 drivers for ATI cards may cause some visual artifacts for specific hardware configurations. This issue affects users of ATI Radeon HD 2400, 2600, 2900, 3400, 3600 and 4500 graphics cards under Windows Vista and Windows 7. ATI Radeon HD 4600, 4700, 4800, 5000, 6000 and 7000 series products are unaffected, as is Windows XP.

ATI is aware and investigating. Until a solution can be provided we recommend those affected use the Catalyst 12.3 drivers.

Smesan im je ovaj bench igre, merili u old Tristramu lol Gde nema nista mobova nista od loodila koje dolazi kasnije ima da se ti average frejmovi preseku na pola, a minimum na trecinu :D

Sećam se i ja kada sam je igrao da sam pomislio da je endžin nekako baš dobar za neki hack&slash :)

Sad sam zvao game-s i potvrdili su ponocnu prodaju (u radnji u Decanskoj ulici). Igru ce poceti da prodaju 15.05. u 00:01.

ah dok vi odete sacekate podignete kopiju dodjete kuci i sve to, mi 20 lvl ;)

^
Sta da mi kazemo koji dobijamo kutiju tek 16-tog!Ja mislim da ce neki preci igru i na Nightmare tezini!:DSad sam bas zvao C. Land i kazu da ce igra stici najverovatnije 16-tog za one koji nisu iz BG-a!

ah dok vi odete sacekate podignete kopiju dodjete kuci i sve to, mi 20 lvl ;)

Ne razumem stvarno ovakve detinjaste komentare, ko ce prvi da uzme nesto, ko ce prvi da dodje do necega.
Sta jel treba da ga izvadimo i izmerimo ko ima veci?

Po meni je previse ova tema otisla u offtopic.
Znam da ce neko da kaze sta se ja mesam kad imam jednocifren broj postova napisanih ovde.
Ali to sto imam malo postova ovde ne znaci da ne pratim redovno bench forum.

Mislim da se covek malo salio. :)

BTW ja cu sacekati da dobiju u GameSu u Delta Cityju pa cu tu pokupiti. Ne zuri mi se. Ionako cu jedino uvece moci da pikam D3... :(

Ja nesto stvarno sumnjam da ce igra moci komotno da se zaigra u ponoc. Verujem da ce servere tek stabilizovati oko 3-4 ujutru kad malo ljudi ode da spava :)

Nazad
Vrh Dno