Šta je novo?

Diablo 3

odlično pričaš engleski, oduševio si me :) a i ostatak klipa je jako zanimljiv, uopšte mi nije bilo dosadno da ga odgledam :)

Pricas eng kao srpski, mora da radis nesto za sta je neophodan odlican eng ili si ziveo negde gde se prica eng?
U svakom slucaju zavidim ti! :D

Hvala svima na pohvalama :) Daću vam zaista najiskreniji mogući odgovor - engleski sam naučio preko video igara. Igram igre od 4. godine (otac mi je doneo commodore 64 tada i uz pomoć "debeljka" sam naučio engleski alfabet i latinicu) i do dana današnjeg se nisam zasitio. Nemam drugo objašnjenje. Niti sam ikada živeo u inostranstvu niti sam išao na neke kurseve engleskog, samo ono što sam naučio u osnovnoj školi :) Dakle eto, ja sam od igara zaista dobio nešto korisno :d

Druze ti mozes na keca da se zaposlis u nekoj stranoj avio komaniji i za uzimas par hiljada evra mesecno, oni traze znanje eng kao da ti je maternji.
Ili cimaj Blizzard da ti da neko mesto kod njih, to bi bio verovatno dream job/. :)

Kada sam video da si postavio video, pomislio sam ili pricas na srpskom ili nakaradnom engleskom, ali prijatno si me iznenadio.Zaista dobro pricas engleski,sto kaze Marko nadji neki posao koji zahteva tecan engleski to je sada na ceni :)

Radim u Telenoru kao analitičar trenutno i definitivno imam koristi od toga što mi engleski dobro ide :=) Na sastancima je mnogo lakše jer ima dosta stranaca. Još jednom hvala na pohvalama, dajete mi inspiraciju da nastavim da snimam klipove i da se više potrudim oko njih :)

Konačno mi proradio mobile alerts.

Nova reklama.
[YOUTUBE]7RIeY74gfM8[/YOUTUBE]

Zasto nam ovo rade :wall::wall::wall:, kako su zli :d

Evil Blizzard is BACK! :d
Ako ništa drugo, cinematici su do džadža. :D

Vidi stvarno mi sada radi Mobile Alerts. A do pre samo nekoliko dana sam pričao sa Blizzard CS i dao im svoj nalog da isčekiraju zašto mi ne radi MA i oni mi odgovorili da zemlja u kojoj živim nije podržana i izvinili mi se.

Vidi stvarno mi sada radi Mobile Alerts. A do pre samo nekoliko dana sam pričao sa Blizzard CS i dao im svoj nalog da isčekiraju zašto mi ne radi MA i oni mi odgovorili da zemlja u kojoj živim nije podržana i izvinili mi se.

Pa tako ti je to u Srbiji, svi problemi se odklanjaju brzo i efikasno. Nisi znao? :trolface

Ja sve ove dane čekam da mi svane
taj prokleti petnaesti maj,
kada ću konačno zaigrati Diabla 3
na nalogu mom.

Ko bi rek'o čuda da se dese...

pa Ixinho betu da prenese
za nesretne sreću da donese
da Skeletona Kinga raja otrese

Dosta je bilo čekanja i muke
dosta je bilo trejlera i halabuke
dosta je bilo developer dnevnika i bruke
pravo je vreme da blizz odmori ruke

Svaka cast :D ... realno mene vec stid kolko sam se nalozio na ovaj diablo, kad me neko pita nesto o igri vec moram da glumim kao neku ravnodusnost i da nisam nalozen ko majmun.

Diablo 3 podstice umetnike :D

Ixinho evo registrovao sam se na forumu,a jedino zameram sto me nije pustilo da stavim 3 uzvicnika na kraju nicka :mad: Tako da sam se registrovao pod nickom dzonianfas , kako mi ide i battletag ,)

Hvala hvala. Mada to može dosta bolje (na ovu sam potrošio celih 10 minuta). :)
Pošto se Ixinho ne javlja verovatno sklapa neku dobru rimu da odgovori. :p
Fak jea treći maj skoro prošao... još manje od 2 nedelje...

Ja koliko sam bio nalozen pocetkom aprila,toliko sam sad ravnodusan!Cekam i ja kao ozeblo sunce,ali ne vise sa onim zarom kao pre!

Ljudi................... prsli ste! :D:D:D

Kaze lik/likusa koji ima forum nick Diablo :d.

Ja bi sad otisao da rintam nesto kao oni likovi na Discovery emisjama u rudnik, sumu ili da lovim krabe :D, da mi ove 2 nedelje prođu sto brze.. Plus jako cu mrzeti sebe ako ne polozim 2 zaostala ispita sa master studija .... jer onda ode dođavola sve. Hate zou blizzard.

@Stonecold, dobar si dobar al nemo ixinho posle posla i ove kisurine inspiracije da ti odgovori :D

@Dzoni, promenio sam ti display name u Dzoni!!! a username ti je isti koji si stavio.

@blizzard, ajde bre brze \o/

Vrh Dno