Probao pola sata i izasao iz igre.
Sve mi je OK osim grafike. U svakom slucaju ne zasluzuje ovoliki hype.
Ali bice ovo sasvim OK ubijanje vremena.
Ne kontam ovo za poene pri napredovanju?Pa ni u dvojci nisi mogao to sam da radis. Jeste bre nerealni ...
Igranje u grupi je fantazija. Pogotovo kada ste u istoj sobi i razlicitih ste klasa (i licnosti)
Kako se instalira taj mod? Mora li se stalno patchovati kada Blizzard uradi update? Mada, meni i nije nesto potreban, ali ajd da probam.
Titan Quest sam igrao (kao i ostali koji vole Diablo) i utisak je jako mlak. Nije ni prineti dvojci, a kamoli trojci... Da se ne lazemo, svi mi smo ga igrali jer nam je falilo nesto posle D2.
Za one koji se brinu da je beta prelaka, neka spreme gold za opravku opreme u kasnijim tezinama.![]()
[youtube]IzhoGX_7uFY[/youtube]
Pitanje, da li igraci medjusobno mogu da razmenjuju iteme? Da li cemo mi sa foruma da igramo zajedno? I da li cemo da razmenjujemo predmete?
Ja znam da mogu da se prodaju ako su dobri, ali mene to ne zanima. Ja cu da poklonim svaki predmet koji nije za mog lika. Zato hocu da igram samo sa srbima, necu da poklanjam amerima nista. Plus moras da im pises na engleski. Nek uce srpski.
Kako cemo da znamo sa kime igramo? Jel ce da moze ad se bira?
Izvinjavam se na glupim pitanjima, ali malo sam nov u svemu.Ne u igrama, nego u battle netu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari