Šta je novo?

Diablo 3

Probao pola sata i izasao iz igre.
Sve mi je OK osim grafike. U svakom slucaju ne zasluzuje ovoliki hype.
Ali bice ovo sasvim OK ubijanje vremena.

Igrao sam sinoć malo i utisak je bio, "pa ok je, možda ću ga i kupiti". Zatim sam ubacio darkmod hardcore settings i utisak je bio, "uzimam sigurno"! :) Inače, demon hunter = kewl :D

Poslednja izmena:
Pazite, kad ja u igrama prvo vidim grafiku (dizajner sam i to mi je slaba strana) a ovo mi se svidja, cak i grafika znaci da nema zime :) Ko nije siguran u kupovinu, savetujem da saceka da izadje full verzija i pogleda screenshotove i video review-e koji se budu tad pojavili.

Iskren da budem, umela je grafika u D2 malo da "gusi", a posle prvog kruga vise je nisam ni gledao. Ionako mi je ona transparentna mapa bila preko celog ekrana svo vreme.

Poslednja izmena:
Kad god ja hocu da igram server je offline ili neke greske izbacuje... Nisam nesto zadovoljan sa igrom ali sta je tu je ***. Igram PoE i mogu reci da mi se trenutno vise svidja od Diabla, ali ipak je ovo igra koju sam cekao toliko dugo i mislim da cu je kupim. Ipak je PoE jos u beti i tesko je znati sta ce jos da ubace ili izbace, mozda dodaju i AH i ko zna sta. Tesko je znati da nece biti nekih donacija za in game iteme posle nekog vrema, tako da ipak vise volim tip igre pay to play :)

Ali stvarno steta sto neke stvari u Diablu nisu bolje odradili, izgleda kao da je napravljena pre 10 godina.

Dajem + za PoE
- grafika mnogo bolja
- kamera mi nekako bolja
- izbor skilova ogroman

Poslednja izmena:
Igrao sam sa demon hunter i igra je odlicna! To je ono pravo. Ovo je diablo. Jedva cekam 15.

Jedina zamerka igri bi bila, sto ne mozemo sami da rasporedjujemo poene. I jedna pohvala, konacno ne moram da klikcem na svaki novcic da bi ga pokupio. To me izludjivalo u D2. Plus pohvala za 4 skilla na quick tasterima. I sto se healt potion koristi na samo jedan taster, a ne na 4 kao pre. Mada, mozda bi bilo bolje da su ostavili po starom, da bude komplikovanije.

Grafika i nije nesto. Previse je zamucena, nema detalja. Sve deluje kao crtani film, kao neka umetnicka slika. Skladno i lepo, ali opet nije to za mracnu igru kao diablo.

Uglavnom, stavljeno na preorder jos pre desetak dana. :D

Da, čudovišta su nekako mutna, ništa ne razaznajem. Bilo bi lepo kada bi se i potion—i skupljali automatski kao novčići.

Ima neki mode (third party, ne od Blizzarda) koji potamnjuje igru i daje joj kontrast - zapravo izgleda mnogo bolje. Ovako izgleda kao uljana slika, taj mod otkloni to.

Mada, mozda i promene do final release - kako god, nece uticati previse na moje igranje :D

Sad zmo zavrsili Betu ja i devojka u cugu, bez stajanja. Ja sam uzeo Monka a ona Demon Hunter-a. Sasvim dobra kombinacija.

Monk mi je definitivno zanimljiviji od Paladina, a ona kaze da je Demon Hunter nesto izmedju Amazonke i Assasina.

Sada mi se igra mnogo mnogo vise svidela. Definitivno je dinamicnija od D2. Svidja mi se sto se magije mogu menjati i vracati na stare. Drago mi je i da na tastere od 1 - 4 su sada magije (skilovi) a ne one bocice (4x4) kao ranije. Takodje, vise mi se svidja da sam dopunjujem Spirit i sl. a da ne moram da pijem bocice.

Ja sam sada definitivno potpuno zadovoljan i jedva cekam 15-ti. Verovatno cu pozvati brata pa da nas troje u jednoj sobi predjemo igru. On voli Barbariana.

Sto se tice grafike, jeste da je malo bledja... ali su nivoi daleko zanimljiviji i manje monotoni. U svakom trenutku znam gde sam. Takodje mapa je bolja i svidja mi se sto su obeshrabrili prikazivanje cele mape preko celog ekrana. Dobro je i to sto su mape rucno radjene, a ne random generisane. Mozda to bude nekon dosadno nakon 2-3 prelazenja, ali ja cu ionako zaboraviti kako su izgledale.

Malo mi se ne svidja sto ne mogu svuda da otvorim Town Portal i sto se dugo otvara. Meni je on bio deo taktike u D2 :)

Definitivno Blizzard zna da uradi igru :) Nisam se nadao da ce uneti toliko pozitivnih promena.

Ne kontam ovo za poene pri napredovanju? :) Pa ni u dvojci nisi mogao to sam da radis. Jeste bre nerealni ...

Dibalo 3 je pravi - Diablo :) Evo danas sam igrao sa njih 3 (sa bencha) i bilo je fenomenalno! Kad bude bilo pravih dogovora i taktika bice jos bolje. Onaj graficki mod je obavezan. Jedva cekam full!

Igranje u grupi je fantazija. Pogotovo kada ste u istoj sobi i razlicitih ste klasa (i licnosti :))

Kako se instalira taj mod? Mora li se stalno patchovati kada Blizzard uradi update? Mada, meni i nije nesto potreban, ali ajd da probam.

Titan Quest sam igrao (kao i ostali koji vole Diablo) i utisak je jako mlak. Nije ni prineti dvojci, a kamoli trojci... Da se ne lazemo, svi mi smo ga igrali jer nam je falilo nesto posle D2.

Ne kontam ovo za poene pri napredovanju? :) Pa ni u dvojci nisi mogao to sam da radis. Jeste bre nerealni ...

Kako nisi mogao sam da podesavas poene u D2? Dobijao si po 5 poena za atribute ( stenght, dexterity, viltality i energy) i moga si da ih rasporedjujes sam. I mnogo je stvari zavisilo od atributa, kao na primer koju opremu mozes da opremis.

Ja sam u dvojci stigao na hell do zadnjeg bossa u petom svetu. Nisam uspeo da ga pobedim. A stigao sam dotle samo zato sto sam imao luk sa immolation arrow ( ili tako sta) koje su mogle da povrede i protivnike koji su bili imuni na fizicke napade. A taj napad je delovao samo ako ima vise protivnika pa se koristi strafe napad.

Uglavnom, nisam uspeo da predjem zadnjeg na hell. Mozda da sam igrao u drustvu, ali nisam.

Za one koji se brinu da je beta prelaka, neka spreme gold za opravku opreme u kasnijim tezinama. :D

[youtube]IzhoGX_7uFY[/youtube]

Igranje u grupi je fantazija. Pogotovo kada ste u istoj sobi i razlicitih ste klasa (i licnosti :))

Kako se instalira taj mod? Mora li se stalno patchovati kada Blizzard uradi update? Mada, meni i nije nesto potreban, ali ajd da probam.

Titan Quest sam igrao (kao i ostali koji vole Diablo) i utisak je jako mlak. Nije ni prineti dvojci, a kamoli trojci... Da se ne lazemo, svi mi smo ga igrali jer nam je falilo nesto posle D2.

Evo ti kako ja drzim - samo otpakuj u folder gde si snimio d3. Posle na pause (na tastaturi) možeš da radiš on/off moda.

Prilozi

• Darker D3 filter - Hardcore effect.zip
    84.7 KB · Pregleda: 23
Pitanje, da li igraci medjusobno mogu da razmenjuju iteme? Da li cemo mi sa foruma da igramo zajedno? I da li cemo da razmenjujemo predmete?

Ja znam da mogu da se prodaju ako su dobri, ali mene to ne zanima. Ja cu da poklonim svaki predmet koji nije za mog lika. Zato hocu da igram samo sa srbima, necu da poklanjam amerima nista. Plus moras da im pises na engleski. Nek uce srpski. :p

Kako cemo da znamo sa kime igramo? Jel ce da moze ad se bira?

Izvinjavam se na glupim pitanjima, ali malo sam nov u svemu. :) Ne u igrama, nego u battle netu.

Mozes da igras sa kim oces, mozes da menjas opremu sa kim oces - ili preko bacanja na zemlju, ili preko trade opcije [kada si u MP sessiji, right click na igracevog avatara u gornjem/levom uglu i opcija Trade].

Pitanje, da li igraci medjusobno mogu da razmenjuju iteme? Da li cemo mi sa foruma da igramo zajedno? I da li cemo da razmenjujemo predmete?

Ja znam da mogu da se prodaju ako su dobri, ali mene to ne zanima. Ja cu da poklonim svaki predmet koji nije za mog lika. Zato hocu da igram samo sa srbima, necu da poklanjam amerima nista. Plus moras da im pises na engleski. Nek uce srpski. :p

Kako cemo da znamo sa kime igramo? Jel ce da moze ad se bira?

Izvinjavam se na glupim pitanjima, ali malo sam nov u svemu. :) Ne u igrama, nego u battle netu.

Za početak poseti D3 Bench forum ako već nisi. Tu ćemo se sve dogovarati oko podele opreme pa do sesija.

Poslednja izmena:
Odlicna stvar! Onda, vidimo se 15-og! :D

(ako mi stigne igra iz CL-a)

Ja se izvinjavam za offtopic,ali stvarno nisam znao gde da pitam..
Da li preporucujete Planescape:Torment?

Naravno da preporucujem. Odlicna igra. Malo zastarela za danasnje pojmove, ali odlicna.

Nazad
Vrh Dno