Šta je novo?

Diablo 3

To se zove pravi beta tester, prosao je kroz sve greske :D

Samo se vi sprdajte, ali ja još nisam ušao u igru kolika je gužva :)

Ja sam je vec obrnuo sa barbarianom :)

A kako se instalira ovo cudo? Skinuo sam neki exe od 44mb-a i kad ga pokrenem pise instaling i stoji na 9%. Nista se ne desava.

Nema fix-eva jer to znaci da je previse ljudi u redu za ulazak u igru :D Al ja sam to samo sinoc dobijao, danas uvek udjem iz prve, jos malo pa prvi lvl 13 lik :D

Jel koristis Americki server? Samo je on aktivan.

odradi copy na svoj password, i onda samo paste i lupaj enter. Posle par minuta sigurno upadas.

Aaaaaaa... znaci spamovanje je "fix" :D

PS. probao i Aziju i Evropu, oba su trenutno Error 3003

PS2. na kraju ce ovaj stress test postati DDoS napad :D

Poslednja izmena:
ja sam igrao jutros od 2 do 6am :)
igra je ODLICNA

Nasao sam odlicne filmitje sa sazeto predstavljenim klasama, pa ko se dvoumi za izbor za originalnu igru:

Diablo 3 Beta In-Depth: The Barbarian

Diablo 3 Beta In-Depth: The Monk:

Diablo 3 Beta In-Depth: The Demon Hunter:

Diablo 3 Beta In-Depth: The Witch Doctor

Diablo 3 Beta In-Depth: The Wizard:

Ja uspeo sinoc da upadnem i jutros bez vecih problema , kao sto je neko gore naveo samo copy/paste sifru i spam!! obrnuh sa demonhunterom, shabanom i wizardom i mogu vam reci da mi je najbolji osecaj bio sa shamanom, mnogo mi se svidja lik :) U svakom slucaju prezadovoljan kako je igra ispala za sada :D

jel ima jos neko problem sa erorom 3004 kad pokusa da startuje igru

Ko ne moze da upadne, samo sifru u clipboard i Ctrl+V dok ne "udje". 20x - 20x.

Igra ce biti sjajna! To je prosto - to. Diablo. Presao sam DH-om i jako mi se dopao. Mislim da cu sa njim da obrnem prvi krug. Varvarin je "zabavniji" jer je sad jos veca grdosija nego sto je bio u dvojci :) Tek cu da probam ostale klase veceras. Sve mi se dopada osim isprane grafike, al' dobro ...

moze da se udje bez problema na americki server, samo ctrl v enter i to je to, ugasise server jel zna neko koliko dugo ce biti offline?

Eh, sinoc sam pokusavao pa odustao i sad se taman nacrtao da igram i dok sam kreirao lika ugasise servere, koji sam bre maler. :D

Pa pise da gase servere da srede neki issue pa ce posle paliti i pustiti vise igraca da igra.. tako da je dobro.

Sada izlazim iz kuće i vraćam se oko 23h, bolje bi im bilo da do tada proradi :banghead:

Ja sam jutros uspeo neometano da odigram sa Monkom ono malo što nam nude. ;) Nisam baš oduševljen kao većina članova, ali dobro... Čim prođu rokovi, igraćemo se.

I ode sve u pm opet...

Barem smo taman stigli da ubijemo SKa :)

Poslednja izmena:
taman sam to hteo da napisem :D

Nisam se nesto odusevio igrom, likovi se cudno krecu, glasovna gluma je ocajna, samo 6 slotova za skillove... Nisam uopste puno ocekivao od igre ali mislim da ne opravdava ovoliki hype.

Nazad
Vrh Dno