Šta je novo?

Diablo 3

Pa sta znam, u ovih pola sata sto sam uspeo da odigram mi se nije dopala uopste.

To sto se nebi nije dopala, ne znaci da je ocajna ;)

Ja sam odusevljen igrom, nista manje od onoga sto sam ocekivao. Jedino mi se malo ne svidja ta cartoony atmosfera, ali http://darkd3.com/ to resava.

Kako se primenjuje ovaj filter?

Sve pise u uputstvu. Ukratko, ubacis sve potrebne fajlove u D3 instal direktorijum i redovno pokrenes igru.

Na tom linku izaberes podesavanja (skala sa leve strane) i ides na download. A onda tu arhivu raspakujes u Diablo 3 direktorijum i pokrenes igru. Mod ce biti aktiviran, a mozes da ga ugasis/upalis u igri na [Pause] dugme (pored Scroll Locka).

Ja sam toliko odusevljen igrom da cu da urlam ulicom 15 maja kada odem po igru :)

Kad smo vec kod 15. maja. Imate neke preporuke, gde kupiti igru?
Game-s nudi za 5.400din

Ja sam tako mozgao par sati, i na kraju narucio u CL za tu cifru. :)

Inace, skinuo ovaj gore mod, super deluje samo jos da me pusti u igru :Klanjanje

Ja se nadam da ce nas kolega forumas W***d uskoro postovati na forumu sa nekom svojom varijantom kupovine igre.

Poslednja izmena:
meni ok deluje ova beta (osim sto stuca i koci i izbacuje :), hteo sam se upiskiti kada sam cuo mjuzu u tristramu :)

meni mnogo fali da ja budzim lika kako hocu a ne ovo linearno sranjce... zaista steta... jos jedna igra koja ne sme da dozvoli da igrac po zavrsetrku igranja ima osecaj da se negde zeznuo... kakva beda... ovo je cista akciona igra, ali opet zabavna i videcemo dokle ce biti zabavna

Jel se meni to cini ili vise nemas da punis atribute kad predjes level? Ono, 5 poena na atribute i po jedan skill point.

jel neko uspeva da udje? Meni je error 37, a jos me nesto zeza i net, izgleda da je do sbb-a. Jel ima jos neko problema a da je na sbb-u?

Jel se meni to cini ili vise nemas da punis atribute kad predjes level? Ono, 5 poena na atribute i po jedan skill point.

Automatski dodeljuju poeni pri levelovanje zavisno od klase (stavlja se 2 poena na glavni atribut te klase i po 1 na ostale). Bolje da su ostavili mi da klikcemo to :p

Trenutno su serveri off line. Kazu da ce to trajati kratko i da ce polako povecavati maksimalni broj igraca.

2 lika sam podigao na 10/11 nivo, i wizzarda na 13.

Sto se mene tice dosta je, izbegavao sam barbariana jer cu se na njega fokusirati kada dodje vreme za retail. Moram priznati da je Wiz savrshen spoj melee i ranged klase, i sve magoije koje ima su mu jako dobre [AOE based]. Stvarno mozes ici i razbijati sve oko sebe.

Pokusali ja i devojka da igramo zajedno, ali nece da radi - izbacuje gresku. Pojave se oba karaktera na glavnom ekranu, ali nece dalje.

Kako to uopste funkcionise? Nisam ni D2 igrao multiplayer. U ciji svet ulazimo kada nas ima dvoje, tj. ciji questovi su reseni. Da li moramo da pratimo jedno drugo i sta se desava kad neko ubije boss-a a ovaj drugi jos uvek nije stigao.

Ko hostuje igru (odnosno ko je koga pozvao u grupu), odlucuje koji se quest radi. Od tog questa pocinje igra i quest napreduje za oba (ili sva tri/cetiri lika) ma ko god uradio odredjeni deo. Ne postoji "tvoj" ili "njen" svet, nego ste na serveru. Ako se ti diskonektujes, ona ce ostati u igri sasvim normalno i obrnuto. Mozes se slobodno rekonektovati kasnije. Ne morate pratiti jedno drugo, ali bi ste trebali zbog experience-a i loota.

Sreca da sam probao betu,inace bi bila kupovina iz 1 u 1.Ovo meni ne lici ni na sta sto bi mi se svidelo.Sigurno ne lici na Diablo,pre bih ga svrstao po izgledu u Torchlight.Ono sto sam ja igrao kao klinac je ocigledno nestalo u vetrovima kinte.Ne znam gde ljudi izgubise 15 godina,ovako nesto su mogli da izbace godinu dana posle Diabla II.

Monk je prilično atraktivan :)
Igrao sam malo samo, lvl5 wizard i lvl3 monk, sutra ću nastaviti još malo. Očekivao sam više od igre, i grafika nije nešto. Mislim da je Titan Quest bolji od ovoga.

Ko hostuje igru (odnosno ko je koga pozvao u grupu), odlucuje koji se quest radi. Od tog questa pocinje igra i quest napreduje za oba (ili sva tri/cetiri lika) ma ko god uradio odredjeni deo. Ne postoji "tvoj" ili "njen" svet, nego ste na serveru. Ako se ti diskonektujes, ona ce ostati u igri sasvim normalno i obrnuto. Mozes se slobodno rekonektovati kasnije. Ne morate pratiti jedno drugo, ali bi ste trebali zbog experience-a i loota.

Pored toga i zbog tezine - solo igrac ce lako zaginuti.

Meni je wizard prilicno atraktivan - onaj zrak je odlican za brzo ubijanje jacih neprijatelja, a munje kidaju slabije u grupi.
Naravno barbarian je cale i keva, i deda i baba, melje sve pred sobom, i verovatno ce ipak biti prvi izbor... ukoliko se odlucim da uzmem igru, vise nisam siguran da nisam ovo prerastao malo :)

Nazad
Vrh Dno