Šta je novo?

Diablo 3

Koliko je igra zahtevna? Imam 8800GT pa da znam sta da ocekujem kad izadje igra.

Koliko je igra zahtevna? Imam 8800GT pa da znam sta da ocekujem kad izadje igra.

Mozes da se igras sve na max na rezoluciji <=1680x1050 , za 1080p nisam siguran.
Inace igra bar za sada u beti je vise zahtevnija sto se tice CPU-a, Physic na High bas ume da gusi starije procesore kad je neki krsh i lom.

I da Barbariana mi je isto medju prve 2 klase ,ali posto nije totalno nov stavio sam ga nize, trebalo je da stavim Monk ili Barb.

Inace ovo vecina vec zna, ali da tako rano je igra bila gotova sigurno ne, "izletelo" im na onom Dev Diary da je igra kao bila skoro gotova Feb 2011 ,ali da nisu bili zadovoljni sa nekim stvarima pa verovatno uradili najveci remake u istoriji razvoja softvera.
http://diablo.incgamers.com/blog/comments/d3-features-the-longest-tuning-stage-ever

@Kimins, ja sa 8800GT i svim detaljima na min. imam velike padove fps, ali mislim da je fizika krivac (padovi se desavaju u situacijama kada se intenzivno koristi fizika, npr. u kripti kod ona 4 stuba, fps je oko 10).

Javi se na PM ako hoces da probas betu.

Hvala obojici na odgovoru i na ponudi za betu. Monitor mi ide do 1680 tako da vise i ne mogu, a cpu E6600 3.06GHz.

cyberdude reci mi uz koji procesor imas tako veliki drop?

Ja sam juce poceo da igram sa DH i do 5. nivoa i nije nesto, ali zato kasnije, samo SHURI :). Vec kod 8-9. nivoa je OP, plus sto se kod prodavca mogu kupiti 1H crossbow (18.5 dps).

@Nebojsha, kreni po redu, cak i klase koje te ne zanimaju vremenom postaju toliko zabavne da je to strasno.

DH ima jos bolje skilove oko 20 nivoa, al za to moramo da cekamo full verziju :)

Ko su ovi likovi sa DVD Zone, jer to pouzdano ?

Btw kada pricate oko zahtevnosti, jer moze ta fizika da se smanji u podesavanjima i koliko to utice na vizuelni izgled ?

moze, i ne utice vizuelno nego manje opterecuje cpu

Pa sigurno utice i vizuelno smanji se broj cestica i tako, samo je pitanje koliko.

pojma nemam, meni je i tako grafika mnogo lepsa i prirodnija na low; na high mi sve nekako smutovano, blurovano itd (valjda ce poprave ovo do finala)!!!

Na quad core-u i 8800gt sve na low imas problema sa fps-om, tu nesto bas smrdi.

Odradi update drajvera, directx-a, MS VC++ 2010 Redist-a. Kako citam na netu D3 koristi vise od 2 jezgra ,ali sad u kojoj meri, znam da kod mene sve na max solo kad igram oba jezgra su 90-100% zakucana, a kad igram coop onda ima i usporenja ovako, imaga i single ,ali na retkim mestima.

D3 voli megaherce i mnogo L2/L3 CPU kesa slicno kao sto je SC2.

Prvi SS je kada templar rusi barikadu, drugi kod 4 stuba (oba eventa intenzivno koriste fiziku).

Sto se tice drajvera sve mi je up to date.

Verovatno si u pravu za megaherce posto mi je i SC2 radio traljavo.

Prilozi

• Screenshot010.jpg
    Screenshot010.jpg
    242.6 KB · Pregleda: 93
  • Screenshot015.jpg
    Screenshot015.jpg
    982.5 KB · Pregleda: 93
Kod mene kad rusi one barikade padne na 20 FPS a za vreme borbe oko onih stubova mislim da nije manje od 25 FPS, mada sad igram sa Physic na LOW i ne primecujem neku znacajnu razliku, jedino sto se ponekad krsh neprirodno vrti i malo manje ima kolizije sa okolnim prostorom.

Steta sto to nisu nekako strpali preko NV PhysiX na GPU i onako svaka jaca radi na leru, ali stekaju se za kintu a i onda bi igraci sa AMD bili spodcenjeni.

Igras na masini iz potpisa zokocx ? Kakva su ti ostala podesavanja grafike i u kojoj rezoluciji igras ?

Pozdrav svima,

Dobio sam betu!
Ali kad pokusam da se ulogujem pise mi: The server is temporary outage of Battle.net server. Please try again later. Error 75.
Da li je neko imao slican problem?

Poslednja izmena:
Trenutno im se serveri resetuju i mozete imati problema oko logovanja. Do 21h bi trebalo sve raditi OK.

Igras na masini iz potpisa zokocx ? Kakva su ti ostala podesavanja grafike i u kojoj rezoluciji igras ?

1680x1050
Sve na max, AA on, solo mogu i sa Physics na High ali u coop-u moram to da smanjim cesce usporava inace ovako 95% vremena je 60 FPS, u retail verziju mozda i neka podesavanja na Ultra.

The Melbourne Symphony Orchestra performs the music from some of the greatest games ever made.
This is the end of the Starcraft piece and the who Diablo III piece. I do not own on rights to this.
[YOUTUBE]e0zBOxkB3So[/YOUTUBE]

Ci pogodite ko je lik koji najavljuje D3 numeru? :d

1680x1050
Sve na max, AA on, solo mogu i sa Physics na High ali u coop-u moram to da smanjim cesce usporava inace ovako 95% vremena je 60 FPS, u retail verziju mozda i neka podesavanja na Ultra.

The Melbourne Symphony Orchestra performs the music from some of the greatest games ever made.
This is the end of the Starcraft piece and the who Diablo III piece. I do not own on rights to this.

Ci pogodite ko je lik koji najavljuje D3 numeru? :d

Ovako iz daleka lici mi na Wil Wheaton-a ????

http://www.imdb.com/name/nm0000696/

Yup :D, mnogo velik geek.

Kralj!

tumblr_m0zql8ncoZ1qd6zu1o1_500.png

Vidim da je neko ovde spomenuo da kada narucis preko Computer Land-a mora se uplatiti neki avans!Jel to vazi samo za CE ili i za obicnu verziju?Malo je glupo od njih da ne obaveste da su primili porudzbinu i da ce ona biti isporucena!Samo mi fali da 14-tog jave da nema nista od preordera!

Vidim da je neko ovde spomenuo da kada narucis preko Computer Land-a mora se uplatiti neki avans!Jel to vazi samo za CE ili i za obicnu verziju?Malo je glupo od njih da ne obaveste da su primili porudzbinu i da ce ona biti isporucena!Samo mi fali da 14-tog jave da nema nista od preordera!

Dobiješ na mail potvrdu o porudžbini. Avans ti je samo ako hoćeš da obezbediš ključ u slučaju da si naručio CE verziju.

Ja sam platio full iznos za oba CE izdanja, 18000din i dobio BETA key za 20min. Veoma sam zadovoljan. :)

Vrh Dno