Šta je novo?

Diablo 3

Glavna izmena u ovom beta patch 14:

Svi monsteri imaju veci damage [po nekim najavama duplo veci]
Barbarian i Monk imaju 30% damage reduction na svaku vrstu damage-a posto oni moraju da pridju njima u melee range.

Pa i bilo je krajnje vreme da od barbariana (pa ajde i monka) naprave tenka, a ne da prima veci damage od ranged klase...

Svi monsteri imaju veci damage [po nekim najavama duplo veci]
Ово није лоше, јер сам са сорсерком могао да се млатим против скелетон кинга 1 на 1, да ме он туче и једва скида хелт, мислим да сам свега 1 напитак попио, а то је требала да буде тежа борба.

U sad je malo teze evo sad sam za sat vremena odradio rush sa jos 3 lika (2 x barb, wizard i ja monk) i bogami kad se najdem sam moram dosta da ih bijem, jos ako ima neki elite mora da se bezi.
Kod skeleton kinga morao sam i potione da pijem i da sem alo povalacim. Ima malo vise laga u multi ili mi se to samo cini ???

zokocx#2250

I na steam isto zokocx

na steam sam poslao zahtev svima kojima mislim da imaju D3 betu (pogledao sam u tvojoj ixinho friend listi)

I ja da se pohvalim da sam imao prilike probati betu. Hocu reci da se zahvalim :)
Ixinho imas pivo od mene, cim svratis u Novi Sad (ili ja u BG), castim ;)

Presao sam jednom betu sa witch doctorom, jos da probam i sve ostale klase pa cu i ja da ostavim utiske.

Pa nije baš tako.... Vest koju si linkovao ustvari kaže da je PvP sada i zvanično izbačen iz igre i neće biti u release-u. Pvp će biti aktiviran sa nekim od nadolazećih patch-eva posle launch-a.

Today, we wanted to let you know that we’ve made the difficult decision to hold back the PvP Arena system and release it in a patch following the game’s launch.

Izgleda da polako izbacuju stvari jer nemogu da stignu da ih dovrše....
E sad jedino što je interesantno u vezi ove vesti je to što je ovo prva vest koja je tag-ovana sa "Sign of Release".
I poslednja vest od Jay Vilsona u vezi spell-ova koji su u patch-u 14

what is currently in the beta is what we intend for ship, but we're still tuning and things can change.

E ***, na brzinu pogledah vest I prevideh glavnu stvar, da je u pitanju patch nakon final launcha :/ ....

Pa bolje je i tako, da se ne zamlacuju sa bas nepotrebnim. I onako ce biti smesno PvP igrati sa nekim malim lvl i posebno krsh opremom.

Neobican potez od Blizzarda..

Sto se tice same igre tj. bete i to mi cudno da ubacuju radikalne promene svakim patchom (pa iste sledecim i poniste). Nisam ucestvovao u nekom Blizzardovom beta testu, mozda je ovo i uobicajeno za njih ali je meni cudno.

Enivejs, utisak mi je bitter-sweet.
Doduse mnogog vise sweet nego bitter :d

Gorak ukus je ostavio konzolitis, tj. pokusaj totalnog pojednostavljenja dobre stare formule (gomila skill-treeova za svakog heroja, napici i zilion keyboard shortcut-a za sve to).

Nema vise biranja nicega pri levelovanju: atributni poeni se automatski raspodeljuju i nema vise levelovanja neke magije do besvesti...sto je mozda i dobra stvar. Ali mi se ne svidja kako su oni to uradili.
Svakim levelom se otkljuca jedna nova magija (ili runa tj. poboljsanje za neku vec postojecu magiju) pa ti koristi novu magiju ako ti se svidja.. ako ne, ko te je***. U pocetku (do 6-7. levela) zbog ovoga sam imao utisak da je mali izbor magija, ali zapravo kasnije ih bude mozda i previse. Isto zbog ovog sistema ne vidim neki razlog da se neki heroj vise puta igra...

A o slotovima da ne pricam... levi klik i desni klik i jos dva slota (max. 4), plus Q za healing potion koji ima nenormalno velik cooldown. Kad zagusti i nema "mane" a healing je na CD, mozes samo umreti...

Glupa stvar mi je sto za unistenje okoline moze da se dobija XP.

Grafika mi nije presarena, skroz mi je ok. Po meni nedostaje kontrasta (ne mislim na saturaciju ili drecavost), posto je ponekad ceo ekran nekako maglicast, bledunjav.

Igra nema nikakvog horor elementa vise, jednostavno je prelaka. Svi heroji prolaze kroz demone i monstrume kao vreli noz kroz puter.
U co-op-u je druga prica, jaci su protivnici pa sam uspeo i da izginem dva puta sa varvarinom (doduse bio sam skroz sam protiv 3 tuce protivnika).
Igrao sam sa Witch Doctorom i Varvarinom do 11. levela, ostale sam samo malo probao do 4.-5.

U sustini, igra je takva kakva je - vremenom cemo je zavoleti.

Meni je vec prirasla srcu i igrao bih betu i dalje da je imam - hvala jos jednom druze Ixinho na zajmu duzan sam ti :beer:

Zabavna definitivno jeste i jedva cekam da izadje full verzija.

Jedan moj drug igrao BETU ali svaki put kad klikne da vidi inventar u igri izbaci ga iz igre... jel neko mozda moze da pomogne ?

Nek proba reinstall bete, meni se juce desavalo da posle otprilike 30 min (mada nije pravilo) da sve stane AI se zablokira, magije nerade, jednostavno kao da se prekine stream sa servera i mogu samo da trcim po praznom lvl i da gledam u kosture a sto je najgore ni Leave Game a ni Exit u meniju nerade mora Alt+F4.

I ja sam mislio da te Skill rune su drop itemi, da nadjes neku runu i prikacis je za skill i da postoje jace verzije. I sa ovim auto atributima bas su pojednostavili igru, mogli su da stave da mozes automatski da dodeljuje i recimo da mozes ti ali da postoje neki NPC/item/magicni altar gde das gold i mozes recimo jedan attribut da resetujes. Jer ovako imas mnogo nekog atributa iz nekog itema a fali ti neki drugi.

I sto se tice osvetljenja, primetno je da su se trudili da kolko ima izvora svetlosti iz okruzenja tolko je i vidljivost recimo napolju i pecine su bas mracne do katedrala je mogla da bude mracnija.

I ja sam mislio da te Skill rune su drop itemi, da nadjes neku runu i prikacis je za skill i da postoje jace verzije. I sa ovim auto atributima bas su pojednostavili igru, mogli su da stave da mozes automatski da dodeljuje i recimo da mozes ti ali da postoje neki NPC/item/magicni altar gde das gold i mozes recimo jedan attribut da resetujes. Jer ovako imas mnogo nekog atributa iz nekog itema a fali ti neki drugi.

Zaboravih ranije da spomenem artizane ili kako se vec zovemu - dobar koncept, ali imam utisak da ko ima dovoljno zlata (i potrebnih skrolova) da ih apgrejduje, taj ce imati najbolje ajteme. Ja sam sve najjace tamo kupovao...
Steta sto se komponente ne skupljaju po mapi, nego se tako izvlace iz magicnih predmeta.
I po tu mi je stari sistem bio bolji - sa draguljima koje su se stavljali u oruzja/oklope/nakit...

E da najveca glupost, a novina je, sto treba stalna konekcija sa serverom. Bilo koji problem da se desi sa serverom ili netom: nemoz' igrati D3.
Latency ako je preko 350-400ms, igra postaje skakutava i pocinje da nervira.
Mada ja sam bio u vecini na nekih 250ms i islo je dobro - i da naglasim da je beta na americkim serverima. Kad krenu evropski serveri bice sigurno latency ispod 200ms, najverovatnije oko 50.

S obzirom da do sada je Blizz uglavnom objavljivao release dateove ponedeljkom, mnogi smatraju da ce sutra biti D-day. Ponedeljak 19.03. je rezervisan za Mists of Pandaria, tako da bi bilo logicno da objava dodje nedelju pre...

Bilo je.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

http://darkd3.com/ :D

Current issues:
-Running FRAPs, or launching the game with Steam Overlay makes the filter possibly not work on NVIDIA cards.
-The game seems to crash with the "d3d9.dll" file in the folder the FIRST time you launch the game or after a patch update. To resolve this, rename "d3d9.dll" into something else, then launch the game, close the game after, then rename the dll file back to "d3d9.dll". Then to launch the game make sure you run "Diablo III.exe"? and NOT the beta launcher (which also happens to be the link in your desktop).

Instructions:

1. Visit http://darkd3.com select and preview the effect you wish to download.

2. Extract the contents of the downloaded zip into the root directory of your Diablo 3 install.

3. Start the game and turn off/on the effect using the Pause key on your keyboard.

Poslednja izmena:
Danas u 13h i mene usra beta xD Tako da vidimo se uskoro ingame :p

stize!
BATTLETAG
orckrist#2875
imam raid u pola 7 pa ako stignem posle raida da plevimo ako ne ovih dana :D

Imam i ja :D dansa sam 2 lvl nabio tamo sa DH , neki lik me farmao sa Barb 13 lvl.

Ono veliko drvece kako je zeznuto, izbaci one cvetove i ako slucajno nagazis mrtav si.

EDIT: Mislim da nece biti nista od togaa vrlo brzo, jer evo sada jedva se logovao i posle server me diskonektovao tako da verovatno trenutno krpe rupu.

Poslednja izmena:
Vrh Dno