Italijanski ogranak Activisiona potvrdio 17. april za Diablo 3.
http://www.amazon.it/Activision-Blizzard-Diablo-3/dp/B006OPVZ22/
Opet se neko ludo zabavlja.:trust:
@Wahad
evo da te umirim makar za dve stvari.
1. sve do 13.patcha (ovog poslednjeg) bio je prisutan basic attack za svaku klasu, sad su ga izbacili ali su odmah rekli da se vraca u patchu 14, nesto testiraju s njim.
2. ima drag and drop spellova, u opcijama imas da ukljucis "elective mode", onda ti nisu skillovi lockovani.
Inace ja volim ovakav tip grafike pa mi to ne smeta ni malo, nisam wow-ovac, igrao sam ga 2 meseca sve ukupno, ali mi ovako nesto lezi.
Mislim da ti je to samo prvi utisak, nisam ni ja bio nesto odusevljen kad sam prvi put upalio betu, vremenom mi se sve vise i vise svidjala..
Pa vec je nekog od Blizzardovca spomenuo da nece biti igra bozanski savrsena i da ne ocekujemo previse.
Aj ako moze link do tog citata.
On a more serious note, I too worry that we won't be able to meet the expectations people have built up for themselves. Part of my job is managing people's expectations, so… eh… stop it. Stop thinking about how awesome this game could be. Just imagine it's a new M. Night Shyamalan movie. Sure Sixth Sense was amazing and Unbreakable had it's moments, but this right here is the sequel to The Village … or The Happening … or Signs … or any of the movies besides the two I first mentioned. So just like, lower those expectations, but still definitely buy the game please, and everything will be just fine. K?
Zao mi je sto cujem ovo jer sam igru preorderovao
Da budem iskren sve sto si napisao za 3jku sam ja doziveo za dvojku nakon premracnog keca i hellfire-a XD Samo sto me srcka nije udarila kada sam naleteo na zelenu dzunglu i pigmejce, bljak, to ni danas ne mogu da svarim.
Ali vremenom sam i Diablo 2 zavoleo nenormalno, ali nikada kao Diablo 1Tu teskobu, taktiziranje i osecaj jeze nijedna igra nije ponovila.
I da, ladno mi je neki lik prodao original Diablo 1 za sitne pare 1998-9 XD
Није проблем у графици као, графици, није потребно да прште детаљи нити да се сваки лист на жбуну помера, проблем је (бар мени, а видим да нисам једини) је стил који је одабран. Људи који су задужени за диабло 2 и готик атмосферу, нису више у тиму (ако сам добро испратио вести), а они који јесу у тиму су само применили формулу, ако нешто ради како треба не треба мењати. Copy warcraft paste diablo и ето нове игре.Ja ne razumem kakvu ste vi grafiku ocekivali u igri ovakvog tipa. Ne mozemo kao reper uzimati 10+ godina star d2 a ne moze se uzimati ni grafika a la skyrim. Meni je bilo sasvim logicno jos pre 3-4 godine kad je D3 najavljen da ce blizzard primenjivati istu foru sa grafikom kao u WOW- u, dakle jedan igriv sablon koji mozes da volis ili mrzis , nema izmedju..
Pa kada je izometrijski WoW sa anime likovima, svakom WoW-cu ima da se svidi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari