Šta je novo?

Diablo 3

Bocete, #2891. Dobio key a otišao za Ameriku :) Hteo bih da probam coop, ako ništa drugo da vidim koliki je lag - da li mi se isplati da uzmem EU release i igram sa pajvanima koje znam ili da upoznajem nove pajvane ovde.. Moji pajvani su mi draži.

Sigurno je vec pominjano 100 puta, ali vredi ponoviti da su u beti aktivni samo US serveri. Pri igranju iz Srbije se moze ponekad primetiti lag.

Dali ima neka igra na ovaj fazon kao sto je Diablo serijal ili Titan Quest?Ako neko ima preporuku neka mi posalje na p.p da ne zatrpavamo ovde temu!

Meni jedino sto se dopalo i sto sam stvarno dosta igrao je Titan Quest, pogotovo expanzija, igrao sam i torchlight ali on mi je previse cartoonish. Mislim da nijedan ostali klon nije vredan paznje, cak ni dok se ceka D3..

^
Hvala @Ixinho!Nedavno sam bas zavrsio Titan Quest i bas je odlicna igra,a posto nisam dobio betu za Diabla,morao sam ga makar probati preko onog server emulatora!Ovo se definitivno kupuje!Jeste da to nije to kada igras pravu Betu,ali meni je i ovo bilo dovoljno sto sam video!

Jel vam radi bnet? Pokusavam vec 20 min da se konektujem al javlja mi da je trenutno "temporary outage of bnet service [error_35]".

Sto je najgore, drugar koji me ceka da igramo zajedno je od ranije u igri. Valjda neradi login server.

Najnoviji rumor: 17. April

Proradio mi je D3 posle ~40tak min.

17. april mi skroz odgovara. :0

Nije jos vreme za show off karaktera ali moram malo da se pohvalim dps-om i u beti :d iako imam jos mnogo mesta za napredovanje, moze lagano 100+

Prilozi

• Diablo III 2012-03-04 11-32-21-27.jpg
    Diablo III 2012-03-04 11-32-21-27.jpg
    354.1 KB · Pregleda: 113
Nama sirotinji koji nismo igrali to ne znaci nista jer ne znamo da li taj SS treba da bude dobar ili ne :p

***, punomasni ovi demoncici :D

@abaddon, pa prosek za barbariana u beti je 50ak dps, trenutno je najredji i najpopularniji drop wounding amulet koji ide na mesto "neck" i daje 2-4 dmg, sto poveca dps za skoro 10 , i jos takva dva prstena, i moze dps da skoci na 105-110 + lagano, ali taj amulet prodaju na AH za 100k + golda :D

Uh za sada sve govori da ce release biti 17. April kao sto je Ixinho rekao.

-Prvo su pitali Jay Wilsona "on a scale of 1 to 10, (1=not even close, 10=imminent,) how close are we to that all important #D3 announcement? :)", na sta je on odgovorio "9". Link na njegov tweet: https://twitter.com/#!/angryrobotics/status/175680670880903168

-Na italijansom sajtu se pojavila vest koju su navodno dobili od Blizza da igra izlazi 17. Aprila (ovo gledano samo za sebe deluje kao jos jedan fake, ali u kombinaciji sa predhodnom i sledecom vesti, deluje vrlo realno)

-Kada su sad pitali Jay Wilsona da li moze da potvrdi ili demantuje 17. April kao release date, on je odgovorio da ne moze ni da ga potvrdi ni da ga demantuje (do sada su sve navodne release date-ove demantovali bez problema...). Link na tweet https://twitter.com/#!/Angryrobotics/status/176116505023488001

Sve u svemu deluje da cemo jako brzo svi uzivati u full verziji igre :)

Nesto mi to izgleda malo kao ne-blizzardovski, 17. april je za mesec dana i ~2 nedelje a do sada ni jedna nova igra u fransizi (a verovatno cak ni ekspanzije) nisu bile najavljenje da izadju tako brzo, tj. bar 2+ meseca (tako bilo recimo za SC2)

ali skoro svi su vec spremni za izlazak igre, tako da i za nedelju dana da najave sve bi prodali.

Poslednja izmena:
Pominje se objava release date-a sad na ovom cebitu od 6-10 marta, il ce biti prvog dana il poslednjeg ako je uopste tu najave.

Sta znam, ja kao neko ko je verovatno najvise igrao betu na ovom forumu mogu da kazem da je igra generalno "gotova", ima jos stvari na kojima moze da se radi, ali to se sve da brzo uraditi, nadam se da ce samo promeniti ovaj UI iz poslednjeg beta patcha, i mislim da najvise treba da porade na AH, u beti je barem cesto izbagovan, nadam se da ono sto oni imaju u svojim rukama i nazivaju full verzijom radi bolje od ovog vidjenog u beti, tako da im se mozda i moze da izdaju igru za mesec i po , dva.

I sto zokocx kaze, za igru koja se ovoliko ceka dovoljan je i manji period da se rasproda sve zivo...

..koliko si igrao, ono polu poglavlje do Skeleton kinga ili cijelu igru?

Beta je samo do SK , ali sam igrao od pocetka januara aktivno, pa sam pratio malo razvoj pojedinisti kroz svaki patch...

Onaj interfejs za skillove ranije je bio dobar pravi PC stil, a ono posle kad sam ugledao posebno strelice levo-desno samo mi se smracilo (i u mislima spaljivao hrpu konzola). Neka naprave jedna UI brz dobar za PC i posebni dobar/brz za konzole a ne da teraju babe na zabe, stvarno ako razmisljaju da ce neko da igra Diablo sa joypadom na PC ... ne znam, ma neka strpaju oba pa da biras :smoke: ... moze im se ipak su Blizzard.

I za betu kazu da je strasno mali deo 1. acta.

Jel moze neko ko se dovoljno izigrao da mi pozajmi betu na par dana da pripremim hardver do izlaska full verzije? :)

Ixinho ako si u igri dodaj me, nisam imao ni jedan request :)

ako nisam lepo napisao svoj battletag

Wahad#2628

Poslednja izmena:
Evo da se i ja zahvalim clanu @Ixinho na ustupljenoj Beti,ali moram da ga pitam zasto je to uradio:d?Ovako se nikada nisam "navukao" na neku igru!Do malopre sam bio potpuno ravnodusan hoce li izaci za tri meseca ili godinu dana,a sada da je izasla jos prosle godine bilo bi kasno:p!Jedva cekam full!!!Dali se mozda zna koliko bi trebalo da bude sati gameplay-a?

Bože zašto?! Zašto su ovo uradili?!

Ovo je najveće razočarenje IKADA koje sam ja odigrao, ne računam DNF (to nije igra).... Ne znam odakle da počnem svega mi....

Animacija kada te neko udari NE POSTOJI, nego zasvetliš kao novogodišnja jelka!? WTF!?! Animacije karaktera su užasne, grafika da ne pričam, sve na max, AA uključen vsync da ne bi postojao tearing, igra leti ali tako BLEDO izgleda da je nešto neverovatno. U trenucima imam osećaj kao da je cell shaded tehnologija a ne neki njihov uber ovo ono engine koji su sami napravili. Nemam osećaj da imam diablo, dobijem ga, kada uđem u grad prvih par sekundi, kada neka nakaza ispusti nešto i čuje se onaj zvuk i animacija kortljanja do zemlje, tada me opiči nostalgija. Sve ostalo, pa bukvalno kao da su izvukli iz WoW-a 90% stvari...

Najbitnije Wizard (Sorcerer u dvojci) NEMA MELEE ATTACK, ej NEMA MELEE ATTACK!!! Mislim šta koj ***** bre?! Pa da li je moguće, i necromancer i sorcerer su imali melee u dvojci i u kecu i sve a ovde nemaju, šta otkrili su ameriku ako su to izbacili, što onda koj ***** nosim oružja, da mi određuju brzinu primarnog klika i obične magije?! Ma DAJ!!!

Nema drag and drop spell-ova u quick slot nego se isti otključava levelima! Ok što se otključava, da kažem pametno ali beskorisno (jer i u dvojci ni za šta ti nisu služili slotovi dok ne dobiješ magije), nego što nema drag and drop nego nešto nakazno novo ubačeno neke strane nešto tražiš glupost, ne vidim ****ni skill tree!

Svetli mi! YOU GOT ACHIEVEMENTS!! NEW RECORD!!! CHECKPOINT!!! Pa jel igram Ken Block Dirt 3 ili igram Diabla majku mu ****m :( šta napravili od takve divne i savršene igre, koraci unazad, milje unazad, najveće razočarenje.

Da se igra ne zove diablo nego nešto drugo bilo bi ok, ovo je sakaćenje nečega šta su postavili pre 10+ godina. Jel sam 10 godina čekao na ovo, na ovo razočarenje od igre?!

Mnogo sam tužan i razočaran. MNOGO sam očekivao, možda mi je i ovako prvo iskustvo kada sam startovao i igrao malo, ali toliko toga nedostaje šta je pre bilo i zamenjeno je nečim retardiranim da je to prosto neverovatno. Pljuju po slici Diabla koju je Blizzard stvorio tako davno. Nisam hteo da probam betu baš iz ovog razloga, iz neverovatnog razočarenja koje bi usledilo ukoliko mi se ne bi svidelo jer sam već pre-orderovao igru na Blizzard-ovom sajtu. Ali ovo je... Tuga i sramota...

Diablo 1 sam prešao preko 10-15x, grindovao lika jer je bilo ultra zarazno, predobro, nešto šta niko nije uspeo to tada (a bilo im teško) da naprave.
Diablo 2 sam prešao do 10x, sam sa ortacima, kako god, igrao ga kao nezdrav, prešao sa par klasa kao i expanziju, ne znam uz koju sam igru više vremena proveo. Našao sam jedno oružje, ne sećam se imena, niko ga nije našao pre ni posle mene, kada sam izgubio sejvove, plakalo mi se... Možda sam i plakao, ne sećam se.
Ovo kažem jer smatram sebe kao nekog, diablo veterana i fana, nisam hteo da pišem da gledam trailere i sve to, hteo sam pozitivno da se iznenadim a ono totalno suprotno.

Izometrijski WoW skoncentrisan na coop i single player kampanju. To je ovo....

Eh bre spojleru, što mi rušiš sneška! :p

Obzirom da sam takođe veliki fan serijala ovo je krajnje razočaravajuće. E sad, očigledno da je Blizzard počeo da fura te fore sa achievementima koje je implementirao i u ostale igre veoma dobro ali možda će postojati opcija da se sve to isključi da ne bude tako previše napadno. Uostalom, ipak je to beta.
Što se grafike i animacije karaktera tiče prosto ne mogu da verujem da je toliko očajno :( Znaš, lako mogu dodati wizardu melee attack ili izmeniti dosta toga u igri ali sam engine ne verujem da će menjati do finelne verzije...

@Wahad

evo da te umirim makar za dve stvari.

1. sve do 13.patcha (ovog poslednjeg) bio je prisutan basic attack za svaku klasu, sad su ga izbacili ali su odmah rekli da se vraca u patchu 14, nesto testiraju s njim.

2. ima drag and drop spellova, u opcijama imas da ukljucis "elective mode", onda ti nisu skillovi lockovani.

Inace ja volim ovakav tip grafike pa mi to ne smeta ni malo, nisam wow-ovac, igrao sam ga 2 meseca sve ukupno, ali mi ovako nesto lezi.

Mislim da ti je to samo prvi utisak, nisam ni ja bio nesto odusevljen kad sam prvi put upalio betu, vremenom mi se sve vise i vise svidjala..

Vrh Dno