Šta je novo?

Diablo 3

Evo mali update:

Targeting a Q2 Release for Diablo 3 (keep in mind, this still could land in "early")

Beta Testing and Auction House testing going well.

Ako bi nekim cudom to bio April/Maj pevao bi od srece.

Update 2:

More info in the coming weeks on the Q2 release.

Poslednja izmena:
Evo i javno da se zahvalim Ixinho-u na ustupljenoj beti, obrnuo Monk 10lvl ,3 zuta itema koja i nisu nesto, tj. lice kao one u D2.

Sve one price da igra nije mracna, da ima WoW grafika i ostale gluposti oko toga uopste ne drze vodu, vizuelno jako lepo izgleda cak i kad ste u nekoj rupi stvarno je tako uradjeno vidi se korenje okolo ili sta vec.
I oni health potioni su mi bili suvisni 1 sam bezveze potrosio , ni jednom mi nije health pao ispod 50%, zanimljivi deo igre je recimo da se postigne sto veci kill streak zbog XP rewarda isto tako i unistavanje okolnih predmeta daje bonus XP, znaci procena okoline je bitna :D ... anyway treba probati igru.

Znaci release date se za sada pomera na Q2 2012 ??!!
Pa da lepo ovde neko ranije rece, daj boze da izadje ove godine.

Pa neko generalno misljenje koje vlada je da ovakva igra ne bi trebala da izadje leti, tako da se ja nadam da ce biti april/maj. Ako zakasne za to, onda D3 cekamo do jeseni.

mislim da ce ovo biti najduza beta ikada do sada. Ne bi smeli da prebace taj maj nikako, jer kad ce onda da utrpaju HotS u sve to. Garantuju da ce 2 naslova izaci ove godine.... jedino ako oni nemaju neki drugi kalendar u kome godina traje 16 meseci :)

ma kakav HotS, to ako izadje pocetkom 2013 bice super.

Jel vama treba 50g da konacno shvatite kako Blizzard funkcionise i da ne verujete kad obecaju nesto, dok se ne objavi tacan datum izlaska mozete samo da nagadjate. A i tad kad objave su moguca pomeranja :D

Bice HotS ove godine, jer kako sam shvatio, nece biti open bete.... tako da ce i ici malo brze, ali moraju da naprave malo razmaka izmedju D3 i SC2 HotS

facepalm.jpg

Kako mali Perica zamislja Diablo :D Ne obracajte paznju na Prostreeta, baguje covek.

Poslednja izmena:
Baguje po svim temama i to zestoko :D

na ZAVVI sajtu za pre-order stoji:

Availability: Preorder now.
Release Date: 03 June 2012

ma to je fejk, al bice neki letnji datum verovatno...a bem im sve, ko ce leti da se zakucava gajbi i igra, ovo vreme sad dusu dalo celu noc da se pegla..

Ipak bolji je osecaj kad je napolju ledeni pakao a ti opusteno pikas D3 i lozis pec :D

Leti mi je bezveze svo vreme grejati sobu kompom a hladiti klimom.

Onda najbolje da je odloze za decembar-januar. :)

Ne izazivaj ih :)

Ko čeka taj se načeka ! :-devil-:

Ipak bolji je osecaj kad je napolju ledeni pakao a ti opusteno pikas D3 i lozis pec :D

Leti mi je bezveze svo vreme grejati sobu kompom a hladiti klimom.

Tako je. Meni je zima dusu dala za igrice.
Leti mrzim da pikam bilo sta, vise volim da sam napolju.

Izasao je Patch 13 sa Skill i Rune izmjenama,moze li neko da kaze kako to izgeda u igri!?

da nekucam ponovo, evo mog quotea sa drugog foruma

Danasnji Beta Patch 13 je uveo totalno novi sistem runa.
http://us.battle.net/d3/en/blog/4475014/Skill_and_Rune_Changes-2_15_2012

In short, Rune vise nisu droppable lootable items, vec se otkljucavaju sa levelovanjem lika. Na svakom prelazu nivoa cete dobijati izmedju 1-4 rune [pocinje na 6. nivou], i moci ce te ih prikaciti na svoje otkljucane skilove. Rune sa varijabilnim jacinama su izbacene, i svaka runa ce imati jacinu ekvivalentnu 4-5-6 nivou iz prethodnih iteracija rune sistema [tj. davace powerfull bonuse].

Nije lose ovo, mada nedostajace mi vijanje runeword-ova za socketed oruzija.

Sto se skill sistema tice, uveli vizuelne izmene u gui-u, nothnig big.

EDIT - evo patch notes-a
http://diablo.incgamers.com/blog/comments/diablo-3-beta-patch-13-official-notes

Poslednja izmena:
Upravo isprobavam novi patch 13, svidjaju mi se promene, detaljniji utisci kasnije, mozda i video review sa deckom koji drzi Blizzard i Diablo.rs

Ovaj barbarian mi se iz patcha u patch sve vise i vise svidja, ne mogu da prestanem da igram s njim.

Btw obrisase stare heroje a imao sam jednog od jacih barbova u beti , 100+ dps :/

Konacno je beta postala izazov.

Treci put zaredom wipe na skeleton kingu, igram solo sa na-brzinu-izlevelovanim barbarianom. Jedva mu skinem 50%, cooldown napitaka je najveca prepreka. Odusevljen sam :) Bas me zanima kako ce izgledati SK u 4 coop. Konacno su izmenili ono sto mi je najvise smetalo u beti iako je normal tezina. Sad su i mobovi dosta tezi.

Novi sistem skilova mi je odlican, pregledan i inovativan. Runama nisam nesto odusevljen za sada, vise bih ipak voleo da je ostao sistem runa kao itema kao u D2.

Sve u svemu najbolji boost do sada od svih patcheva :)

A sad da se vratim SK , ne znam kako da mu dolijam, em sam golisav em sam proleteo kroz katedralu , nisam ni ubijao nista usput :D

Heh... upisi me na sledeci wave account sharinga. Veca tezina je odlicna vest.

Vrh Dno