Šta je novo?

Diablo 3

Presao sam betu, 4h i 15min, kontam da je ovo pola Act I.
Odlicna je igra, zarazna ko djavo.

Nervira me sto pri ulasku u svako sledecu lokaciju igra krene da secka, koci par sekundi, pogotovo kad krene neki light show od magije.
Zar nije glupo da ne mozes nista oko stats-a sam da budzis? Sve je automatski.

Ono sto mi je najvise zasmetalo je to da je igra smesno prelaka, nisam zaginuo nijednom, a igrao sam ko Rambo. :D

Sve u svemu vrhunska igrivost, zanimljiv svet, milioni protivnika za tamanjenje, bice ovo mnogo dobra igra.

Hvala jos jednom Ixinho. :)

Jel ovo bilo samo za danas ili mozemo sledece nedelje u isto vreme ili tako nesto? Probao bi jos neku klasu sem Barbarina.

Ne secam se vise ni kad sam igrao Diablo 2, ima vec 10 godina.

Zna li se koje ce sve tezine biti u D3?

Normal, Nightmare, Hell i Inferno.

Poslednja izmena:
I hardcore , tezina na kojoj ako zaginete, gotovo, nema vise igranja :) Takodje nece biti ni AH na hardcore-u.

@nathan drake, nema na cemu :) Potrudicu se da svima organizujem jos igranja, ali mislim da cu sledecu nedelju odrediti za iznajmljivanje amerima, mogu fini novci da se uzmu na ovo , a sad mi treba novca za raznorazne stvari pa bih da iskoristim to sto sam srecnik sa betom :)

Sto se tice tog seckanja, ne znam , meni stvarno super radi, ucitavanja skoro i da nema, sve je instant (mozda zbog ssd) a lag ponekad tu i tamo, jer mi je net krs...

Hardcore je promenjen, nema vise permanent death. Nece biti Real Money AH, ali regularan AH ce postojati. Takodje, Hardcore nije tezina nego mod, koji i sam ima sve cetiri tezine.

Poslednja izmena:
To sam i mislio , samo ingame gold AH. A otkud ti to da nema permanent death-a ? Jer bez tog perm death , citav mod malo gubi na smislu i ne vidim neku preveliku razliku izmedju obicnog igranja i toga..

Zato sto su se ljudi bunili zbog moguceg PvPa i slicno u arenama itd. na Hardcore serverima, plus sto bi Inferno bio mnogo tezi nego Hell u Diablo 2. Sad pokusavam da nadjem gde su rekli, ali sam prilicno siguran da su spomenuli.

Poslednja izmena:
Citao sam i ja o tome, ali mislim da blizz zvanicno nije objavio ukidanje perm deatha , nego se pominjalo da ga mozda nece biti samo i iskljucivo u PVP , sto je i ok ...

Hardcore je i dalje permanent death naravno u pve za pvp jos nisu odlucili sta kako, to sa seckanjem je poznati bug i nije do neta,laga ili sl.

Ne znam do cega je, ja na 2 konfiguracije razlicite nisam iskusio nikakvo seckanje , na svu srecu :)

Hoces da kazes da si ginuo na Normalu u Diablo 2 LoD, ne racunajuci boss-eve? :) Prava tezina je na Hell-u, odnosno Infernal u Diablo 3.

Neoprezni su ginuli kod onih guštera u Act II, kod Stygian Dollsa i tako tih nezgodnih mobova. Vanilla Diablo u verziji pre 1.07 uopšte nije bio naivan, čak i Blood Raven je mogla ti napravi probleme.

Zavisi od klase naravno, Necromancer je bio katastrofalan na pocetku zbog manjka spellova. Gusteri su bili tu i tamo, ali kao melee klasa one bube u Act II (scarabi) su bile katastrofa. Barbarian je bio ezmode na pocetku, posebno ako nisi zalio gemove pa odmah socketovao, a posto je on izabrao Barbariana, nesto sumnjam da se tezina i princip igranja previse promenio. :p

al sto kazu ljudi, koga stvarno boli pimpek za koreance, sto bi ceo svet cekao zbog njih...

Najbolje sad da i ne izdaju igru zbog malih zutih. :mad:

Ko je ovaj glavonja u traileru?

Poslednja izmena:
Ti mali zuti su glavni izvor finansija!

Najbolje sad da i ne izdaju igru zbog malih zutih. :mad:

Ko je ovaj glavonja u traileru?

sa diablo wikija Azmodan, or the Lord of Sin is one of the four Lesser Evils. Azmodan is a major enemy in Diablo III, appearing in at least one of the cinematics (the Black Soulstone cinematic), as well as in the game. No in-game view of Azmodan has been seen yet, but he's known to be the ultimate boss of Act Three, where he serves as the leader of the armies invading Sanctuary through the Arreat Crater.

Prica se da je bio sastanak u Blizzardu povodom Diabla. Spekulise se o cemu su mogli da raspravljaju, a naravno svi prizeljkujemo da su se konacno odlucili za release date. Jay Wilson je objavio na svom tweeter nalogu “Asia is not what’s holding us back. You’ll see soon enough.”. Kada se na sve ovo dodaju one glasine o ugovorenim velikim isporukama u Evropu od strane Blizza, unajmljenim skladistima za pocetak - sredinu Februara, stampanim game manualima - objava release datea bi trebala da bude uskoro, a najkasnije nedelju dana ranije pre shareholder sastanka koji ce se odrzati 15. Februara. Release - kraj Februara, Mart...

Source (nemojte da vas zavara ime linka, release date je mozda odlucen, nije objavljen :) ): http://diablo.incgamers.com/blog/comments/release-date-decided

Pitanje za one koji su igru poručili sa dvd.co.uk... Koliko vas je koštalo to zadovoljstvo? :) Računajući poštarinu.

sa diablo wikija Azmodan, or the Lord of Sin is one of the four Lesser Evils. Azmodan is a major enemy in Diablo III, appearing in at least one of the cinematics (the Black Soulstone cinematic), as well as in the game. No in-game view of Azmodan has been seen yet, but he's known to be the ultimate boss of Act Three, where he serves as the leader of the armies invading Sanctuary through the Arreat Crater.

Zašto izmišljaju imena? Do sada su koristili imena đavola (osim Diablo što znači đavo na španskom). Za ime Azmodan čujem prvi put.

Poslednja izmena:
Ma koliko cenio Dena Simonsa i njegov Hiperion opus, Hiperion je primarno jedan od titana iz grčke mitologije, tako da je bezveze reći da je brod iz Starcraft-a dobio ime po tom literarnom delu novog doba, bez neke zvanične potvrde iz Blizzard-a po tom pitanju.

da, moja greska, ipak sam to procitao na nekom bzvz forumu, bez nekog pokrica :)
Jeste Titan, po tome je verovatno
al eto, malo da izreklamiram knjigu :D

pa dobro da li je blizzard za bilo sta sto su pozajmili od drugih priznao? :)

tipa yamato top na tom hiperionu, pa recimo da je manje vise ceo sc kopija wh40k :)

Cekaj onda koliko brace ima Diablo? 15? :D Bila su 3 njegova brata u Diablo 2+LoD?

Jel ce biti uopste Diablo u D3?

potvrdise za konzole igru

Nazad
Vrh Dno