Šta je novo?

Diablo 3

Ja kad isključim P2P download padne na 70kb/s, sa uključenim oko 250 do 300kbs.

tako je i meni bilo kad sam disejblovao... vuklo se, i onda je posle gruvalo 600-700k, skinuo klijent bez problema za par sati...
i da definitivno ce brze skidati, obzirom da upload zna da gusi download, isto kao i kod torrenta... tako da ubi p2p i uzivaj :D

Kod mene je pola clienta islo sa 250kb/s, ali je posle skocilo na punih 4mbita.

Bagovao je klijent, kao sto sam i mislio. Evo jos 900mb do playable. :D

Salji account na PM. :banana:

Covece osecam se ko malo dete kad dobije nesto sto je trazio mesecima. Sta ti je Diablo. :eyebrows:

Mora ti ceo klinut biti skinut, pusti to "playable" , ako se skida u pozadini, neces moci uopste lepo da igras...saljem za nekh pola sata..

Nathane, morao si da iskljucis P2P u launcheru pre nego sto si pokrenuo igru, pomenuo sam to pre 2-3 strane.

Sad moras u instalacionom folderu sve foldere da katujes u neki novi zaseban, ponovo da pokrenes launcher (instalaciju), iskljucis P2P, vratis instalacione foldere gde su bili i onda igras

edit: ne da kopiras nego da cut-ujes , tako igra nece moci da se pokrene, vec samo launcher, i onda posle vratis...

Inace , nek svi koji ce igrati narednih dana obrate paznju na to da pre igranja ISKLJUCE p2p u launcheru

Poslednja izmena:
Hvala za testiranje bete Ixinho !!
Ni danas nisam puno stigao da igram zbog obaveza, ali eto malo sam probao sa Demon Hunterom (prosli put sam sa Monkom) i sjajno je :D
Igra je prava navlakusa :) I nekako mi se cini da sto vise covek igra to mu se sve vise i vise igra :) Ko i sve iz Blizzard kuhinje.

Preorder narucen, sad samo cekamo release date cheers

Od ovih koji su igrali, koliko treba vremena da se predje taj kontent u beti?

u vezi instalacije... procitao sam da vam sporo ide... meni je dl 1.4MB/s...

Ja ne kapiram zasto igra radi ovako lose, padovi FPS, kocenje, a imam zver od masine, i5 na 4Ghz, GTX580 i 4GB DDR3, zadnji driveri.

To je daleko od zveri...

Ako GTX580 nije zver od karte onda ne znam sta je. :D Pogotovo za Diablo 3, koji ce imati zahtevnost igara od pre 3 godine.

Hoces da se menjamo? Ja tebi dam zver na kojoj diablo 3 radi u fullu a ti meni taj krs koji jedva pokrene istu?

D3 radi na mojoj grafici zakucan na 60, probao sam i kod drugara na 460ici na 60fps, a mislim da bi radio i na mnogo slabijoj isto tako..ovo govorim za najveca moguca podesavanja u beti...

za jedan run ti treba izmedju sat, sat i po, da izlevelujes heroja do kraja mozda 2 sata...
kul! da imam predstavu, da li da eksperimentisem sa vise klasa, ili odma DH-a obzirom da planiram u final verziji da ga igram :D
tako da ce verovatno shansu dobiti i monki, kao i barbarian :D

Covece ovaj Barbarian kad udari tu trava vise ne nice, super je uradjen taj manijacki udarac i zvuk. :)

Ja sam odigrao barbariana, demon huntera i wizarda. ova dva jos nisam stigao da isprobam, ove tri klase su mi sve podjednako zanimljive mada barbarian stvarno ostavlja najbolji utisak pri lomljenju svega pred sobom :)

Nazad
Vrh Dno