Šta je novo?

Diablo 3

Vidim ja da ce se praviti bench d3 celonocne sesije kad izadje igra :)

Inace ja sam prilikom 5,6 rana isfarmao neki rare luk, stavio ga na ah za 500bb (max trenutna vrednost prilikom buyouta) i prodao za 5 min (buyout) :) Kapiram da ce svako ko bude imao vremena 5+ sati dnevno da farma, moci da zaradi sasvim solidnu svotu novca na mesecnom nivou, s obzirom da moze da se prodaje sve i svasta, a uvek ce biti lenje americke dece koja ce to kupovati :)

Tesko da ce biti tako isplativo kad bude svako mogao da pristupi igri + kad kineski botovi budu poceli da rade. Trenutno stanje ekonomije u igri nije ni priblizno stanju kakvom ce biti 2-3 meseca posle izlaska igre. :) Ako ljudi budu hteli da naprave neke pare od igre, onda ce imati priliku na samom pocetku, kasnije ce najverovatnije inflacija zeznuti sve + svakojaki cheateri/botovi i sl.

Btw, svaka cast na organizaciji deljenja bete. :)

Da,da,znam sam sve oko tog levelovanja kraftinga, samo mi nije bilo jasno to da se vezuje za acc, tj da svi likovi imaju pristup izlevelovanom blacksmithu, svidja mi se :) Iskreno, i meni se sad igra, pogotovo volim da opicim partiju co-opa, tako da jedva cekam vikend kad se svi izigraju da sednem i ja malo :D

i levelcap u beti je 13 , pominjalo se nesto da ce prosirivati, mada to mi je bezveze, ovo je savim dovoljno da se stekne utisak u igri, ne bih voleo da nam otkrivaju mnogo vise, eventualno malo rune i to je to...

Nadam se da nisi zaboravio na mene, da meni ostavis malo vremena za vikend? :)

Pa da, ali taj pocetak bi trebalo duze da potraje... Cak se od wowa moglo lako zaraditi 50ake nedeljno pre nekog vremena prodavanjem onog golda kinezima, a farmanje u D3 je mnogo mnogo lakse, sta znam, videcemo..

Meni je i sa onim henchmenom bilo super, ne mogu da zamislim kako će biti u full party-ju :)

Takođe sam zaboravio da pohvalim AI i fiziku. Mada fizika pravi probleme sa FPSom (svi veći padovi FPS su zbog fizike). Jedino je greota što su napravili da ne možeš da padneš niz provaliju, kada su već kreirali solidnu fiziku mogli su malo da se pozabave time pa ubace i neke akrobatske skillove koji funkcionišu u kombinaciji sa okolinom. U stvari preterujem, dobro je i ovako :D

Sto se tice fizike ne znam dal ste primetili kako se oronule kuce razruse kada prodjete pored njih, pa onda kad uradite leap attack sa Barbarianom mozete srusiti spomenike.
Da moze da se pada niz provalije onda bi to bio hardcore hack&slash kao Dark Souls, tamo je pola puteva sirine 80cm. :D
Mene nervira sto nema zoom in/out jer nekad ne mogu da jasno klikcem na iteme koji padaju. Uglavnom sto se tice borbe bukvalo gde god da klikcete na sredini ekrana vas heroj ce da napada.

Za ova 4h igranj razvalio sam misa, znaci razvalio, poceli su da mi trnu prsti, sta ce onda biti posle par meseci igranja? Moracu kineza da platim da klikce umesto mene? :D

Evo i ja da iznesem par utisaka, igra je fenomenalna bez preterivanja, necu da ponavljam vase postove samo da kazem da sam igrao sa barbarian-om i utisak je da sve prsti i leti na sve strane !
Sad nam samo preostaje da cekamo da izadje... Hvala Ixinho na ovih 5 sati ! I sad sam potpuno siguran (pre sam bio 99% siguran :-devil-: ) da cu uzeti CE Diablo III.

Poslednja izmena:
poz diabo fanovi od jos jednog koji nestrpljivo ceka !
koliko ljudi ovde ima betu?

Ako budeš opet davao betu da se provoza voleo bih da je probam makar na sat vremena, nemam nikako sreće da je dobijem ja a jedva sam i dobio key za dotu 2 :D

Ne valja ti to što tražiš. Posle samo sat vremena će morati hirurškim putem da te odvajaju od igre. Malo je sat vremena, dok ne završiš betu nećeš biti spokojan što je naš domaćin Iksinjo dobro znao pa je odvojio po pet sati za svakog :)

Pazi kad sam instalirao Diablo 2 preko Virtual Box-a jer se tripuje u Windows 7, čisto malo da se prisetim tih dana kada su miševi brzo crkavali od mog silnog kliktanja . :D Kontao sam ovo da preorderujem kada bude preorder ali neke promene mi izgledaju malo čudnovato a preko videa na Youtube-u ne možeš lepo da okusiš to :D . Kad bolje razmislim kontam da neće biti dovoljno sat vremena :D

i koje sredstvo placanja ce biti aktuelno kada je u pitanju prava lova u d3 ? ja nadjoh samo paypal

Meni radi ki sat na Sloveniju + Intesa internet.

Samo sam nesto nacuo da nece vise da prihvata ove kartice, ostaje nama dok nam traju kartice, posle cemo morati neke kombinacija na American Express.

Meni radi ki sat na Sloveniju + Intesa internet.

Samo sam nesto nacuo da nece vise da prihvata ove kartice, ostaje nama dok nam traju kartice, posle cemo morati neke kombinacija na American Express.

Stime nema problema, kada ti istekne kartica, daju ti novu sa istim brojevima samo sa novim expiration date-om i sc-om. Tako da na PP samo promeniš ta dva podatka i šljaka dalje...

Pa neki prijavljuju da nove intesine kartice ne prolaze, sad ne znam da li je zaista tako.

Stime nema problema, kada ti istekne kartica, daju ti novu sa istim brojevima samo sa novim expiration date-om i sc-om. Tako da na PP samo promeniš ta dva podatka i šljaka dalje...

Extra, znaci imam PP dok god ne dodju zvanicno kod nas. Ubedljivo najbolji nacin za placanje, svuda si zasticen kao beli medved. :)

Nisam primetio da radi ALT u D3. Po defaultu sve što padne je prikazano imenom i prezimenom na ekranu, nema potrebe za ALT.

Verovatno će moći. Trenutno ni repair itema ne radi tj. ne mogu ni da se oštete. Mnogo toga ne radi u ovoj verziji.

I javno da se zahvalim Ixinho-u na ovome :)

Po meni, igra je super... Bas podseca na D2... Igrao sam sa Deamon Hunterom i cool je :) Kao i Warrior... Ostale nisam probao... Sve u svemu, igra je super... Mozda sam malo bolju grafiku ocekivao... Nekako su mi teksture cudne... Ne znam kako da objasnim... :)

Verovatno će moći. Trenutno ni repair itema ne radi tj. ne mogu ni da se oštete. Mnogo toga ne radi u ovoj verziji.

Durabiliti loss se dobija tek od (mislim) 15og levela. Isto kao i u WOWu sto u prvih nekoliko levela nema ostecenja itema.

Vrh Dno