Odigrah juce par sati bete, zahvaljujuci Ixinho (hvala mu jos jednom), ali nisam stigao sinotj da napisem bilo sta, i a taman malo da se slegnu utisci...
Igrao sam deamon huntarda, obzirom da mi se od pocetka ta klasa najvise svidela, iako sam hteo pored njega da probam monka i barbariana (mag i doktor me ne privlache ich), ali nisam stigao, jer mi je bilo smorno da ispocetka igram sve u tako kratkom vremenskom razmaku...
Elem, grafika je super, igrivost isto, ono sto su mnogi kukali da igra nije dovoljno mracna, da je previse blizz, kartunish bla bla, ni jednog trena mi nije zasmetalo, cak sta vise ja od pocetka nisam imao taj problem, i meni je ovo dovoljno mracno, sad sto magije prshte, sjaje, *** to i jeste char madjija xD DH je skroz kul klasa, i svidja mi se princip, tako da defo igram u finalnoj verziji dh-a. Ono sto me definitivno da kazem smorilo je nista novo, stara boljka i prethodnih delova, a to je da po dungeonima ima zilion lvl-a, catacomb lvl X pa tek boss, sto me i pre smaralo do nekle, al eto, takva je igra od pocetka, nisam nista ocekivao da se menja na tom polju, al eto, ovo me je samo podsetilo sta me i pre morilo, no dobro, nije tolko strasno... I da standardna moja boljka, je sto svaku moram da ocistim do kraja -.- verovatno je i to uticalo malo na mene da se zamorim... Ono sto bih ja voleo je, da posle chekpointa, sejva, reloga pre svega, mape koje sam ocistio budu i dalje ociscene, a ne opet sve jovo nanovo... No ni to nije nov problem, datira jos od proslih delova tako da nista novo nisam rekao, al eto skrecem paznju na neke stvari koje mi verovatno sada vise smetaju, nego pre 7-8 ili kolko vec godina kad se igrala dvojka i kec. Voleo bih da ono sto ocistim ostane zapamceno kao ocisceno, ti delovi mapa otvoreni, i tako dalje. Sve u svemu, ja sam zadovoljan, igra ce biti prava navlakusha

Malo sam zagrebao na kraju, onaj da kazem multiplayer, sa nekim ljudima, al sam se kratko zadrzao, jer sam vec bio premoren, pa iz gore pomenutog razloga, nisam hteo sve opet da deljem, pa sam jednostavno tu zavrsio

Blizz i dalje zna sta radi, i bice ovo pun pogodak, i kontam da nece fanovi na kraju biti razocarani finalnim proizvodom, samo da prestanu sa zavlacenjem oko riliz dejta, pa da se skupimo svi na gomilu i da krljamo

ps. Frapsovao sam nesto, al su snimci po 4 giga 7-8minuta, ubrzo je particija bila prepuna, tako da verovatno se necu baktati sa kompresovanjem/uploadovanjem istih

Mozda sacuvam neki za uspomenu al to cu jos videti, trenutno me mrzi da se bakcem sa njima

I da, igra na konfi iz potpisa, na full hd rezoluciji, sve na haj max radi super, tj meni je super

mislim oko 30fps-a da je bio prosek, tako da i nije nesto zahtevna kolko mi se cini :0