Šta je novo?

Diablo 3

Ne Severna Koreja, nego Juzna. :) Ne racunajuci umiruci WoW, J. Koreja im je trenutno najvaznije trziste posto su i sami pokrenuli ceo eSports i doneli svu popularnost.

Wow umire... sa svojih 10mil pretplatnika. Tesko njima.

Kako je krenulo sa ovim odlaganjima, ipak ce prvo Trochlight 2 izaci izgleda... Nije ni to loshe, ako izadje posle D3, bice totalno desetkovana.

South Korean industry and media sources (like the prominent local gaming site Thisisgame.com) expected Diablo III to finally receive the much coveted 18+ rating in Korea today, but it simply didn’t happen.

The endless saga (that is now turning into something more similar to a farce) that sees the rating of the upcoming and massively anticipated game by Blizzard continuously postponed by the local Game Rating Board continues: during the hearing that happened today no decision was taken.

According to the Korean branch of Blizzard there’s no indication that something is wrong with the game, so the company is taking a “wait and see” stance, but quite obviously the officials of the Game Rating Board believe that the game requires further time and consideration in order to be rated, despite the fact that the usual waiting time for a local rating is 15 days.

In the meanwhile the fanbase of the game is starting to reach the boiling point: South Korean gaming forums are bursting with comments towards the Game Rating Board that could be defined “uncharitable” if I wanted to write the euphemism of the century. The Korean gaming media is starting to use imaginative headlines that include words like “misfiring” or “dud” referring to the hearings of the committee.

Many western fans and part of the media are convinced (despite the firm denial by game director Jay Wilson and other Blizzard sources) that the lack of any western release date for Diablo III is due to the rating problems in Korea, and some are blaming Blizzard for committing to a global release.

At the moment there’s no word, official or unofficial, about when the rating could actually be delivered. The next hearing of the Game Rating Board is next wednesday, but we don’t know if Diablo III will even be on the schedule.

:lupko:

Sto se tice bete, samo je Wawrinka za sada igrao na mom nalogu , sledeceg petka sam obecau Razhiel-u , do tad se jos nekoliko clanova odavde sa bencha javilo, pa da vidimo kad ko hoce da se igra u toku sledece nedelje, jer od od one tamo iznajmljujem strancima za igranje za neke parice, pa ce nalog tad biti uglavnom zauzet :)

Inace ja sam igrao juce malo u co-opu sa tri nemca, farmali smo skeleton kinga (jedinog bossa u beti) jedno 10ak puta, samo jednom mi je pao rare item, pritom veoma los, al je zabava tokom tih 10 runova bila stvarno na dobrom nivou jer smo sva 4orica bili 13 level i sva 4orica razlicite klase pa su razlicite magije prstale na sve strane a kosti i udovi samo leteli u vis :D

A mozes li reci, za nas koji cekamo sledecu nedelju, da li ima negde da se skine client, da ne gubimo vreme za igranje na skidanje clienta. Da nas odmah saceka igra spreman za testiranje? :)

a ko je usao u uzi izbor i ko ce da vozi krug? :D

Svi skinite klijent I svima koji ste mi se javili do sad cu izaci u susret I poceti da ustupam betu na nekoliko sati vec od ponedeljka, mozda I ranije :) stvarno zelim da ucinim svim clanovima :)

Sent from my Desire HD using Tapatalk

I okacicu link za klijent za nekih sat vremena kad dodjem s posla kuci (da, neki rade I danas :D )

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Mnogo hvala na ustupanju naloga clanovima. :)
Ako ti je za utehu ima nas jos koji rade i danas :)

Evo ovako, klijent skinite odavde http://www.mmo-champion.com/threads/971977-Diablo-III-Beta-Client-Download-Available , nemojte nikako stiklirati opciju "peer to peer" u download opcijama klijenta, jer ce posle kad upalite igru biti nenormalan lag, inace na mom netu, koji inace poprilicno bedno radi iako je 6mbit/192, radi super ova beta...

Clanovi koji ce djuskati betu narednih 7-8 dana :

C4in
Shimec
Razhiel
orckristeg
shobot
DieH@rd
G@W
Wahad

(ako mi se neko javio a nisam ga naveo ovde, podsetite me molim vas )

poredjao sam clanove otprilike po nekom redu kad mi se ko javio, ali stvarno nije bitno, dakle samo da se dogovorimo za vreme, kad ko hoce da igra i svi ce dobiti termin :) Dakle, ponedeljak, sreda i petak su na raspolaganju od 11 ujutru do 11 uvece , utorak i cetvrtak od 2 popodne do 11 uvece. Cenim da bi bilo fer da svako dobije po nekih 4-5 sati igranja da moze da isproba nekoliko klasa.

Mogli bi npr da se dogovorimo ovde da napravimo neku satnicu kad ko igra ..

I bilo bi dobro da me na steamu dodate svi koji imate nalog - moj id je ikonica, pa da mozemo i tu ponekad da se dogovorimo. :)

Fala puno! Ja sam slobodan always, tako da kontam da bi mogao ugrabiti bilo raniji period od 11AM, ili 2AM.

sto se mene tice ja mogu i sutra xd radnim danima sam do 17h na poslu, tako da...

Pa eto mozes posle mene u utorak... jos ako ostanes malo duze na poslu, more playing time for me. ;) ;)

ajd vise mi odgovara utorak, obzirom da se u sredu resetuju lokovi u wow-u hahah xd

Ubaci i mene u listu za igranje Diabla 3 na par sati. :) Meni odgovara posle 18h radnim danima, a vikendom kad god. Bio bi ti beskrajno zahvalan ako bi odigrao Diablo 3 koji sat. :)

Dodao sam te na Steamu.

Ubacen i nathan drake za ponedeljak od 18h do 23h , Wawrinka je u sustini bio planiran za ponedeljak tako da on moze da igra ako hoce u pon do 6 popodne :)

Molio bih sve ostale zainteresovane da sacekaju za neku sledecu nedelju, za sad imamo 10 bencovaca i to bi bilo to za ovaj krug :)

Meni odgovara prvi slobodan termin. Hvala još jednom :)

wawrinka - pon 13-18
Nathan Drake - pon 18-23
Die Hard - uto 13-18
Orckristeg - uto 18-23
G@w - sreda 13-18
Shobot - sreda 18-23
C4in - cetvrtak 18-23
Razhiel - petak 18-23

ako sam negde pogresio, ispravite me :D

Evo liste za sada, cekaju se jos Shimec i Wahad :) Ako im ne bude odgovaralo prepodne, napravicemo i neke druge termine za njih, nije problem :) Upamtite svoje termine. Dakle , svi skinite klijent sa ovog linka , bice vam potrebno samo da se ulogujete sa mejlom i sifrom od mog battle.net naloga, podatke cu poslati svima kad dodje vreme, mejl je uvek isti, a sifra ce biti nesto tipa benchmarktestXXXX gde ce xxxx biti neka kombinacija brojeva ili tako nesto slicno :) Sto se tice heroja svako sledeci moze da brise heroje od ovog prethodnog koji je igrao, samo nemojte dirate jednog mog (ixinhowizard ili ixinhohunter ili ixinhobarbarian) :) Ima mesta za 10 heroja, znaci 7-8 ostavljam vama na koriscenje.

Sto se tice naloga, na battle.net ne vredi da ulazite jer mi je nalog povezan authenticatorom sa telefonom , samo cete mi spamovati mejl svaki put ako probate uci :D A inace na tom nalogu je samo D3 beta tako da i nema nesto zanimljivo za videti :)

Potrudicu se da maximalno ispostujem termine i da svima na vreme posaljem linkove, u krajnjem slucaju imam tapatalk na telefonu i benchmark na njemu tako da cu uvek oko 12:50 i 17:50 uci da jos jednom posaljem potrebne podatke sledecem igracu.

Poslednja izmena:
Fala ti puno za ovo, moramo se ovako muciti kada blizzard nema duse da nas sve pusti da se igramo. :D

Ixinho hvala puno :) ali preskocicu :)

Volim da zivim u neznanju dok igra ne izadje :D a i onako imam previse igara za igrati i previse strana za nauciti :/ ovo bi me samo poremetilo u glavi i sve bih *****ao da radim dok D3 ne izadje :D

Nazad
Vrh Dno