Šta je novo?

Diablo 3

Ja razumem one besplatne web igre koje moraju da zive od neceg, pa naplacuju sve i svasta.
Al Diablo koji ce da kosta 60-70 dolara pa jos moras i da dajes pare posle toga!? I opet naravno nedostatak LANa...sve sam nekako presao preko toga kad je izasao SC2 ali ovo je previse da bih vise opravdavao Blizard.

Poslednja izmena:
Activision se ne šali. :)

pa ne daješ ništa posle toga. samo moraš da budeš konektovan, a niko te ne bije po ušima da keširaš buzdovane i mačeve.

Колико су само гладни пара, па то је тужно. Што више имаш, то ти више треба, та изрека је још једном потврђена овде. Сумњам да ће Близард добити моје новце за неку игру која личи на Диабло 2, која је покупила форе и графику из ВоВ (који не волим), где ће опет клинци са кредитним картицама куповати најбоље ствари док ће неко други да се грбави месец дана да му испадне уникат... Нема ЛАН, мора да се качим на нет ако оћу да играм што аутоматски искључује мој одлазак код друга са лаптопом да играмо заједно. Просто им желим да их што пре крекују.

Sa svakom novom igrom sve je gore i gore. Da li je to uticaj Activision-a ili je i Blizzard postao halapljiv ne znam. Znam samo da uvek naj.bu igrači

Ja danas kupio Space Pirates vs Zombies i nije mi žao. Za D3 neću dati pare iz principa...

Meni je Blizzard uvek bio najpohlepnija firma, samo vecina je oduvek bila zaslepljena njihovim igrama i zadnju paru ostavili bi u zlataru... pardon, blizzardu...

Danas je sve u "social" niti. Ako nemate tu stranu cele price, ma koliko ona dobra realno tu nema preterano selameta. PSN, XBOX sve su to Social mreze za igrace. Tako i Blizzard radi na svojoj mrezi u svom univerzumu i dobro mu ide. Meni se ne dopada da nemam LAN i offline gaming jerbo nisam uvek pri Internetu ali LAN zurke i zezanje u mracnim igranocima su ocito proslost.

Razlozi jesu glupi ali sa druge strane uveren sam da ce gomila ljudi dati pare. Do djavola ako bude dobra igra kao i SC2 i ja cu zazmuriti na jedno oko i platiti ceh.

Kad sam danas cuo vest on D3 in njihovoj shemi...
They sucketh!
Sorry ali to je no-go!
Mogu preboliti no mod's is gluposti kao item-shopping-with-real-money.
Ali no-offline mode...no! No Lan...WTF

Onda ostati ko Titan Quest, Sacred 2 i D2.

Prilicno me zanima dali ce Blizz sa time proci.

Poslednja izmena:
Kad sam danas cuo vest on D3 in njihovoj shemi...
They sucketh!
Sorry ali to je no-go!
Mogu preboliti no mod's is gluposti kao item-shopping-with-real-money.
Ali no-offline mode...no! No Lan...WTF

Onda ostati ko Titan Quest, Sacred 2 i D2.

Prilicno me zanima dali ce Blizz sa time proci.

trebalo mi je 3 minuta da pročitam šta je pisac hteo da kaže. brate, odluči se, piši ili srpski ili engleski.

@DusaN
ja nikad nisam ni imao dilemu :d

Ja očekivao release date ili najava bete a ono...

To da nece imati LAN to znamo jos od pre izlaska SC2, posto idu na to da svi imaju net i da ce svi preko neta igrati.
Realno ako budem imao par kupicu D3, mozda cu i preorder odraditi ako budem se nesto popravi.

Uh veliki problem u danasnje vreme biti online dok igras igru... Ja cu verovatno kupiti 2 kopije i igracu sa jos nekim. Ne kupujem igre, ali Blizardu cu dati pare jer sam godinama uzivao igrajuci njihove predhodne igre (a nisam ih platio - naravno :) )

Pa meni je bio problem da igram SC2 jer mi je ADSL pucao po 10 puta dnevno.
Sada sam prešao na kablovski net i nemam više taj problem, ali iz principa neću da podržavam ovakvu logiku ograničavanja kod igara.
Vidim ja da ću ubuduće kupovati skoro samo indie igre...

Beta gameplay footage from the Diablo 3 press event on July 27th.
Meni se cini da im nije bilo dosta onog pocetnog sarenila koje je docekalo fanove prilikom pokazivanja prvih shotova i videa pre godinu-dve pa su izgleda jos malo dodali u ovoj nadolazecoj beta fazi.

[YOUTUBE]NSsgs1Q0d3s&feature=player_embedded#at=442[/YOUTUBE]

Al zato je poligon count za last-gen multiplatforming...

Grafika kao za mobilne telefone da su je pravili :)

Grafika jedino izgleda prihvatljivo jedino u ovim dungeonima. Najvishe mi smeta nedostatak deffered renderinga, kad god ugledam wizzarda kako baca magije izneriram se sto te magije nisu lightsourceovi. :(

Problem nije u kvalitetu grafike (koga boli uvo za high ress teksture i dx11 efekte u ovakvom naslovu), vec u njenom dizajnu. Ovo deluje kao preslikan Azeroth, sto nije ni cudo, uzimajuci u obzir da ista ekipa WoW dizajnera, na celu sa Samwise Didierom i uz dodatak Boyarskog i Wilsona, radi i na D3.

Blizzard north, koji nam je podario prva dva Diablo-a, ne postoji jos od 2005, a ekipe koje su radile na ova dva naslova su u potpunosti drugacije. Tu se zavrsava svaka prica o mogucim slicnostima... Uzimajuci u obzir ko stoji iza D3, logicno je da ce treci nastavak mnogo vise liciti na WoW nego na svog prethodnika. I tu ne mislim samo na dizajn; svakome ko je imao iole iskustva sa WoW-om je jasno da su vise od pola udaraca/spellova koje smo imali prilike da vidimo u gornjem klipu pokradeni od nekada najpopularnijeg MMO-a. Vecina novosti koji se daju procitati na ovoj strani samo govore u prilog tome da ce ova igra mnogo vise pucati na razilazecu WoW omladinu (kome je Blizzovog MMO-a preko glave) nego staru Diablo publiku.

No, slicnosti sa WoW-om na stranu, ono sto je zapanjujuce je koliko igra niskobudzetno i zbrzano izgleda, iako su je razvijali godinama. Gameplay izgleda nefludino i sporo, scenografija deluje isprano i dosadno, a vecina skillova/spellova se cine uzasvajuce smarajucim i monotonim, pogotovo kod ranged klasa.

Postoji mala mogucnost da su sve resurse bacili na razvijanje Titana, a da je D3 samo jos jedna usputna stanica za zgrtanje brze love, no, uzimajuci u obzir da je D3 vec najavljivan kao igra koja bi trebalo da ih izvuce iz go*ana u koja su upali sa Kataklizmom, rekao bih da su uradili los domaci zadatak. Nikako da shvate da ovo vise nije 2005. i da "wow sindrom" vise ne pali mase...

Sto se tice grafike, pa boli uvo jer je ovo pc only igra koja ne pati od konzolnog zajednickog delioca, gde grafika treba da izgleda pristojno za igru koja se ceka mnogo godina i prosecan hardwer moze da melje tri puta bolju grafiku. A tek je dizajn katastrofa, bukvalno sto kazes igra izgleda niskobudzetno i tragicno za toliko godina razvoja.

Ovo me podseća na priča o SC2 pre njegovog izlaska. A kada se pojavio ispostavilo se da su opet objasnili kako se pravi igra. :)

Kao sto neko rece,blizard godinama izbacuje ,ne igrice,nego megaigre uz koje sam provodio sate i sate zabavljajuci se
tako da cu i ovaj naslov ispratiti,ako ni zbog cega ,nego iz postovanja
ali opet,verujem da ce i ovo biti jos jedno mega delo koje ce oduseviti mase sirom sveta

Ovo se ceka godinama... :)
Taman da krajem godine, nadam se da ce tada izaci, uzmem godisnji odmor i da "ispostujem" ovo cudo kako valja.

Diablo 3 sigurno uzimam i ne žalim pare...

Ovo me podseća na priča o SC2 pre njegovog izlaska. A kada se pojavio ispostavilo se da su opet objasnili kako se pravi igra. :)

Ne secam se price za SC2, jer sam od pocetka bio jako optimistican kad je ta igra bila u pitanju, a sta god da su kolege forumasi raspravljali o doticnoj, mislim da su ih prvi beta snimci razuverili, kad je svima bilo jasno da se radi o prvoklasnom naslovu. YT video sa prethodne strane predstavlja beta gameplay D3-ice. Da li ti ono deluje kao kvalitetan naslov?...

Ne secam se price za SC2, jer sam od pocetka bio jako optimistican kad je ta igra bila u pitanju, a sta god da su kolege forumasi raspravljali o doticnoj, mislim da su ih prvi beta snimci razuverili, kad je svima bilo jasno da se radi o prvoklasnom naslovu. YT video sa prethodne strane predstavlja beta gameplay D3-ice. Da li ti ono deluje kao kvalitetan naslov?...

Meni se svideo prvi gameplay video, kada je izasao.

Vrh Dno