Šta je novo?

Diablo 3

Grešiš, davno su prikazali female heroje.

Čudi me da to niko ranije nije spomenuo. Pa, dobro... Biće zanimljivo gledati Monkinju kako lupa šamare. Ju! :)

Isto kao i u Runes of Magic s tim sto u RoM-u se to zove dual-class specialization, ali svejedno mozes da koristis magije i jednog i drugog.

Dodali su re-spec u zadnjem D2 patchu najzad :) [izlazi nocas valjda]

Eh, bilo bi lepo videti i remake Diabla 2 u visokoj rezoluciji (neshto poput Monke Island remake-a). :)

Pozdrav svim fanovma diabla Malo da osvezim temu. Naime ovih dana listam st online prodavnicu i naletim na diablo3 pre order. Oni tu garantuju da ce igra stici do 11 avgusta 2010. E sad pogledajte treiler za diabla 3. Trejleri za diabla 2 su 15x bolji. Prosto ne mogu da verujem. Nije mi jasno zasto blizard upropascuje diabla? Mislim igru sam igrao dobrim delom radi price a sada ce sve ispasti lose. Poslusajte sta kaze u trejleru "Hero" "Pain" Strasno. Smatram da je ovakva najava veoma nedolicna takvoj igri. Vi sami procenite.

http://www.shopto.net/PC/VIDEO GAMES/PCDI3-Diablo III 3.html

Ovo je ili nesto jako staro, ili je neki fan made video. Idi na www.diablo3.com pa pogledaj trejler.

Moja greska. Sad videh taj trejler na oficijelnom sajtu. :(

Ma to je samo ingame presentation monk klase, nista vise. Malo su samo izvitoperili kameru u odnosu na pticju perspektivu iz igre, scriptovali malo radnju i to je to.
Trailera i nema, vise je teaser u pitanju:

[YOUTUBE]EgbUSsblCSQ[/YOUTUBE]

Dođavola, zar sumnjate da će ovo biti vrh igra??? I dan danas opičim Diablo II ponekad, iako izgleda potpuno zastarelo, a ima jeb*no dobar šmek i "navlakački" gejmplej. Posle onog trejlera iz trojke, gde su predstavljali varvarina, svaka sumnja u još jednu vrhunsku navlakušu je nestala, bez obzira da li će ostajati "krvna zrnca" za leševima ili će se igrati sa "potionima"...

I nema ni najluđe teoretske šanse da se D3 pojavi krajem 2010?? Zar mislite da postoji toliko lud glavešina Blizzarda koji će dozvoliti da se igra pojavi usred pomame za Starcraft II čiji prvi deo izlazi za nekoliko dana?? Iskreno, s obzirom da Starcraft II će izaći u tri dela, ne verijem da će Diablo III da se pojavi pre 2012...

Kakav prequel za Majanski kraj sveta. :p

Dođavola, zar sumnjate da će ovo biti vrh igra???

Da i imam dobar razlog za tako nešto. Nije Blizzard što je nekad bio. Mislim biće odlična igra to sigurno ali neće biti ni do skuta prvom i drugom Djavolu. Da se preciznije izrazim, ne mogu sebe da zamislim kako igram Diablo 3 pet godina po izlasku sa istim žarom kao da je prvi put. Takođe raspad od 3D endžina koji koriste je već sad debelo zastareo a da ne pričam šta će biti za 5-7 godina. Blizzard će istim putem kao i Valve, samo da malo istestiraju BNet2.0 i da Activision glavešine daju zeleno svetlo.

Stvarno graficki engije je ocajan, ovi video klipovi u kojima se vidi gameplay nista bolje ne izgledaju od Titan Questa, mozda cak i losije. Racunam da ce Diablo 3 izaci negdje 2012 do 2015 max. i tada kada izadje izgledace zastarelo... Mada grafika uopste nije problem, problem je u ome sto oni vise nisu ista firma sto su nekada bili. Odlaganje igara vise im ne ide od ruke, igre koje su napravili u poslednjih 10 DESET godina su WoW ekspanzije NISTA VISE!!
Pa ja sam u njih izgubio vjeru i nadanja da mogu nesto dobro da naprave. :D

al ste se nalupali gluposti.

1. blizard shta god radio - i dalje nema loshu igru, niti loshe rezultate. svaka blizardova igra je redono igrana, a to shto rade samo na wow-u pitajte wow-ovce dal valja ili ne valja. ako stignete da ih bilo shta pitate jer su zalepljeni za monitor.

2. grafika enine ? o chemu vi ? Dota i D2 se dana danas sa loshom grafikom i loshim za danashnje uslove engine-om pikaju, i to mozda vishe od nekih svezih i novijih igara. Blizard nikada nije ishao na vizuelno, nego na gameplay. od D2 ce definitivno da bude vizuelno bolji - i to je jedina karakteristika koja pravim igrachima dijabla treba.

3. "Ne mogu sebe da zamislim kako igram diablo 3 pet godina nakon izlaska", vau, brate! kakva glupost! aj prvo pokushaj da zamislish kako uopshte igrash Diablo 3, pa da krenemo odatle ??

. od D2 ce definitivno da bude vizuelno bolji - i to je jedina karakteristika koja pravim igrachima dijabla treba.
мислим да си овде изјавио велику глупост, јер важи управо супротно, правим играчима диЈабла не треба ни шареноликост ни сенке, ни 3д графика, ни физика, ни штатијазнам... битан је gameplay!!! прича мање више...
а графика најмање.

мислим да си овде изјавио велику глупост, јер важи управо супротно, правим играчима диЈабла не треба ни шареноликост ни сенке, ни 3д графика, ни физика, ни штатијазнам... битан је gameplay!!! прича мање више...
а графика најмање.

ti ne znash da chitash.

upravo si rekao ono shto sam ja pokushao da dokazem:

GRAFIKA NIJE BITNA, BITNO JE DA BUDE BOLJA OD DVOJKE - u smislu - dvojka je 10 godina stara igra, bilo bi kul da trojka nije u VGA rezoluciji.

aj da nacrtam da bi me razumeo Nuclear - bitno je da je izgled igre solidan, u smislu da ima vizuelnu dopadljivost koja je u hodu sa tehnologijom i grafichkim kartama a to dal ce da se rushe kutije na 1001 nachin kao u Crysis-u - nije bitno.

Buduci da je SC2 podeljen na 3 dela koji ce izlaziti u intervalima od godinu dana,nece ovo skoro

Ako im StarCraft 2 nebude imao vrhunski single player kampanju ja onda definitivno gubim povjerenje koje sam imao u Blizz svih ovih godina.

Diablu ne treba dobra grafika?! Pa svakoj igri treba dobra grafika, ali nije presudan faktor na to da li ce igra generalno biti dobra ili ne. Pa Diablo jedinica je onda za to vrijeme imao ludilo grafiku, e vec sa dvojkom su pobacili na tom polju, bila je skoro ista prica kao i sada vezano za trojku.

Ja licno obozavam da vidim neku vrhunsku grafiku, ne ubrajam tu physx i ostale perverzije, ali dizajn nivoa i likova u igri su mi veoma vazani, ne volim ove previse "kockaste" "cartoon-like" karaktere. Za Diablo je uvijek vazilo to da je mracna igra, sa nekom tmurnom i jezivom atmosferom, ovo sto se moze vidjeti u D3 je presareno i veselo kao u nekoj bajci da ne kazem lici na Warcraft. To je to sto meni najvise smeta. :)

Poslednja izmena:
Hehe kakve promene raspolozenja i u ovoj i u Strcraft 2 temi, kao da svi popismo ove pilule

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jJ67H2OJnVY&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jJ67H2OJnVY&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

I taman kad budemo skakutali od srece ... :D

Poslednja izmena:
Ako je grafika sve sto neki vide ovde onda bolje da ne cekaju dalje :)

@Igoritza
умем да читам, но на прво читање сам твоју поруку схватио као потребу за што бољом графиком, а остатак није битан, после сам укапирао шта си хтео рећи.

hahah, znate na shta lichi ova rasprava ? :)

[youtube]teMlv3ripSM[/youtube]

Ako je grafika sve sto neki vide ovde onda bolje da ne cekaju dalje :)

Ljudi samo ocekuju da igra u trenutku izlaska ima aktuelnu grafiku u odnosu na trendove, konkurenciju, fensi tehnologiju...
Da mi neko u 2012-toj podmece dx9 igru s izgovorom " ma sta mu fali to je Diablo 3" :crash:

a izvini, shta bi ti bilo loshe da je dx9 ? prvo, da se razumemo:

dx10 je izashao da bi se prodavala vista. nishta specijalno ja nisam primetio igrajuci igre na dx9 ili 10.

dx11 ima taj famozni tessellator - wow, planine u daljini vishe ne izgledaju generichki, nego su kao, sad kul. multi threading je stvar proizvodjacha softvera, i ja kolko znam - josh nije videlo neku ne znam kakvu primenu u igrama (mozda greshim, informacije su mi od ranije). josh ostaje DirectCompute, koji kolko ja razumem, ne koristimo mi deca sa igricama.

a Diablo - UOPSHTE ne treba da bude grafichki pre*rkan. to NIJE igra koja se igra da bi se ti sad divio izgledu nakaze koju koljesh - jer realno necesh ni stici da je se nagledash.

Ja dan danas ne bi znao da opishem kako izgleda Mephisto, a chini mi se da drzim svetski rekord od oko 10.000 ubistava istog (zakarumi i mefisto imali najveci drop rejt kombinovano za najjache iteme, bar do 1.09) - secam se da je neka leteca nakaza, sa vishe od 6 pipaka, i ima siktav glas.

dok god bude vas koji igrate igre da bi vam izgledale lepo i shareno - igre ce se praviti da budu krsh - Bioshock i Crysis kao primer - prelepe igre, al zato moze da ih na hard predje i moj komshija retard, koji dan danas tripuje da je velichina kucishta bitna za snagu kompjutera.

Nema nista lose u dx9 ali za 2-4 godine ? Da se razumemo, ne lozim se ja na soft shadows,palme i suncane plaze :) ali ocu da igra lici na nesto, da ima bar nekog napredka u grafici.
Da nema tog napredka Dragon Age bi izgledao kao Baldur's Gate.

@Igoritza: Mogao bi barem recenice da zapocinjes velikim slovom, isto tako i posle tacke ide veliko slovo, ako nisi znao. Nije ti ovo mirc chat ili facebook vec forum, imas dosta vremena da napises poruku u skladu sa pravopisom. Ovako djelujes kao neki (nepismeni) balavac od 15 godina koji od juce igra kompjuterske igre, a pogotovu ta recenica vezana za BioShock to odaje - no comment.

Poslednja izmena:
Ha, Bioshock :wall:

A diablo 2 je odlicna igra. Sa veoma karakteristickom grafikom. Diablo 3 bi trebao da koristi directx 11 i to je sasvim normalno sa obzirom kada se radi igra = 2010 godina. A gameplay bi trebao da bude na nivou dvojke. Pricu slicnog kvaliteta i ozbiljnost slicnog kvaliteta. :)

@Igoritza: Mogao bi barem recenice da zapocinjes velikim slovom, isto tako i posle tacke ide veliko slovo, ako nisi znao. Nije ti ovo mirc chat ili facebook vec forum, imas dosta vremena da napises poruku u skladu sa pravopisom. Ovako djelujes kao neki (nepismeni) balavac od 15 godina koji od juce igra kompjuterske igre, a pogotovu ta recenica vezana za BioShock to odaje - no comment.

znash, ljudi u forumskoj raspravi kada predju na zamerke o pravopisu - to je odraz nemocnosti argumentovanja.

poenta je moj post - sve ostalo je nebitno. ti ako ne mozesh da razumesh shta sam napisao, jer jelte nemam veliko slovo na pochetku rechenice - imash mnogo veliki problem koji prevazilazi granice foruma.

a ako se ne slazesh samnom da je bioshock nakindjurena igra koja je PRELAKA za igranje, i predje je i ***** za maks 5 dana - onda ti ne znash shta su PC Igre.

a ako se ne slazesh samnom da je bioshock nakindjurena igra koja je PRELAKA za igranje, i predje je i ***** za maks 5 dana - onda ti ne znash shta su PC Igre.

Vjerovatno si prvi put presao Bioshock sa sve onom quest strelicom da se ne bi izgubio, zato ti je i bila laka igra - samo sto to ne smijes da priznas. :laugh:

Ti si nepismen u oba slucaja: igrama i pravopisu. Kada tako nesto mozes da izjavis za igru kakva je Bioshock, onda ja stvarno ne zelim vise da raspravljam sa tobom i da se spustam na tvoj nivo. Prijatno i dovidjenja.

Ljudi samo ocekuju da igra u trenutku izlaska ima aktuelnu grafiku u odnosu na trendove, konkurenciju, fensi tehnologiju...
Da mi neko u 2012-toj podmece dx9 igru s izgovorom " ma sta mu fali to je Diablo 3" :crash:

Sta da ti kazem, onda bolje napusti ovu temu :) Ako nisi primetio, ovde je mahom starija ekipa kojoj su vaznije neke druge stvari od "fensi tehnologija i grafickih braon trendova". Vecini je grafika u ovoj igri dobra, meni takodje. Imajuci u vidu da sam presao Diablo 2 n puta do sada i da mi grafika nije smetala, ova ce doci kao odlicno osvezenje. Bitna je prica, atmosfera, sama igra... grafika je tek sporedna stvar na toj Diablo listi :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno