Šta je novo?

Diablo 3

moja prognoza je bila kraj sledece godine, ali kako stvari stoje igracemo ovo za 5 godina :D

Na slici lepo piše u vrhu kolone: "Next four years" :D

Pre bih rekao da piše " Next few years ". Čemu tuga? SC II će biti tu, pa ćemo mirne duše čekati D III! :)

Heh, u pravu si, kada se bolje pogleda stvarno je next few years :) Nema veze, pošto si u pravu i za ovo za Starcraft 2 :D

ja sam se potajno nadao diablu krajem 2010. ali nista!
ostaricu dok izadje

Sad citam na actiontrip-u, pomeren za 2011. A kako nikad nisu nesto izbacili na vreme, tipujem na 2012

Dodaj josh 6 meseci na to, ako odluce da ubace "pet"-a kao u Torchlight-u :D

Jedna od losijih vesti u poslednje vreme... Ali moglo se i ocekivati, nemoguce je da Blizzard izbaci dva takva naslova u istoj godini (SC2 i D3). Bice tu min 2god razmaka. Ali kada nam dodje StarCraft2 zaboravicemo malo na Diablo3 i taman kad se uzelimo opet klasika docice Diablo3... Ala ce Blizzard da namlati pare........

ja prosto obozavam vas koji imate izjave: oh, izgleda da ce ovo ovako, a ovo ovako ..

brate mili - igra ce izaci. kako je blizard radio ranije, NEMA nikakve veze sa time kako moze sad da radi.

shto se mene tiche - ne znam, niti nagadjam. D3 moze da izadje i 4-5 januara (to spada pod "next few years"), moze da izadje i tamo negde 2012, taman pred smak sveta.

@ Igoritza

Pogle` u proslost da bi video buducnost :)
tako su uvek radilikao da im igre prave dva coveka. Ili nabijaju hype, za sta im treba par godina po naslovu,da prodaju sto vise uz sto manje rada.
Mada,u pravu si za jedno. Meni je u prinipu sve jedno kad ce da izadje, moze i da ne izadje uopste. Sc 2 je vec druga prica

Od 27 strana ove teme, 26 se zasniva na prici o Blizzardovoj politici izdavanja igara i presipanju iz supljeg u prazno :)
Kad izadje, izasla je. Dotle, mozemo samo da cutimo i gledamo trailere i s-shotove.

Po mom proracunu :) igra ce izaci kad budete nazvrljali 2700 strana u ovoj temi.
Kako ste krenuli brzo ce to, jos samo 100x ovoliko. :D

nije nego hoce da uvaze kritike nas fan-ova pa im treba vremena da to odrade :d

zasto se svi zale na wow? igra je odlicna i njega cu igrati dok se ne pojavi diablo!

A WoW je zaradio milione samo takve.

D2 je takodje zaradio milione koje su omogucile WoW projekat :)

ih sad .. ako cemo u rikverc, najzasluzniji za blizzard-ov uspeh su lost wikings i RnR racing, jer su time ushli u igru kao proizvodjachi. pravi bum je doneo zapravo warcraft1, koji ih je digao u nebesa, u finansijskom pogledu.

mislim da D3 i WOW ne treba uopste da se porede.
ja igram WOW vec 3.5 godine, jako mi se svidja igra i igram je tako sto kupim 1-2 kartice godisnje! imam jednog lika na lvl 70 i to je to, ako neko ne moze da se kontrolise to je njegov problem.
Nego dosta o WOWu, D3 cu igrati isto ako ne i vise! jel ima nekih novih vesti o D3, jel cemo docekati da izadje konacno?

Update-ovan je sajt. Pored novih screenshot-ova, artwork-ova... Tu je novina vezana za klase heroja. Reč je o mogućnosti odabira pola heroja, o čemu ranije nisu govorili... Ako ne grešim. Trenutno, female Barbarian / Monk su prikazani, kao i male Wizard.

Vrh Dno