ono cimanje u d2 je bilo preterano
Diablo i cimanje nemaju sta da traze zajedno. Pa bar je Diablo igra koju mozes igrati jednom rukom (da ne kazem jednim prstom). Drugom rukom mozes svasta da radis, pijes pivo, jedes kiflice a oni koje igranje video igara seks. uzbudjuje mogu i da se igraju sa sobom dok igraju Diabla(byXzibit).
ne mislim cimanje u bukvalnom smislu te reci
samo poredjenja radi wow d2 spell sistem, hocu reci da je jednostavnije u wowu reseno nego u d2to je bila poenta...
wow i d2 ne mogu da se uporede, pa samim tim ni način izvođenja. u wowu trčiš okolo, staneš, gledaš, klikneš na moba, baciš spell, čekaš, baciš spell, blejiš, baciš spell i tako u krug. u diablu je akcija, ludilo, nemaš ti vremena da gledaš veverice kako skackaju okolo... možeš i jednom rukom da igraš d2 ako imaš lika koji je 90+ lvl sa najjačim rune words u igri i svim najjačim charmovima. moj paladin je imao oko 12k dmg jednim castom, a castovao je možda dva puta u sekundi. lep je to dmg iutput... inače, taj sistem sa spelovima na brojeve ima titan quest, i nije nešto mnogo jednostavnije, na isto mu dođe po meni.
During the BMO Capital Markets Digital Entertainment Conference in New York today, Activision Blizzard Chief Financial Officer Thomas Tippl outlined the publisher's upcoming title and releases plans, including World of Warcraft and Starcraft II, but it seems any hope for a Diablo III release next year have been dashed.
Both Starcraft II and World of Warcraft: Cataclysm are on track for 2010, but during the conference a slide was shown that puts Diablo III's release date at "next few years" and not in 2010 as many speculated.
"Diablo III is coming along well. Blizzard has expansion packs for Starcraft II in development," Tippl said. "They have a continuous innovation plan for the Battle.Net platform, as well as an unannounced MMO to come sometime down the road.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari