Šta je novo?

Diablo 3

pa zgrnuce ogromne milione i sa obichnim lanom... tu je caka...

Mada dosta ljudi ima net ,dobro u srbiji je to jos u nekim delovima misaona imenica i ljudi se muce i DU da nabave... ali bice 100% neka fora i da ako ti se desi DC da ces imati fora da se vratis u igru do max nekih 10min.

Poslednja izmena:
glupo pitanje, ali moram ga postaviti :)
sta mislite, koliko ce biti zahtevno ovo i koja ce konfa biti dovoljna da se npr odigra na maxu u 1680x1050??? znajuci blizz oni su uvek imali odlicno optimizovane igre i dostupne "shirim" masama, ali opet, vremena se menjaju... isto pitanje vazi i za SC2, kontam da ce tu mozda trebati malo jaca mashina, obzirom da ce biti massovanja kao i u prvom delu, pa kontam da ce to biti zahtevnije :D
ili mozda jednostavnije pitanje, da li ce biti dovoljno e2200 i 2 giga gskill-a uz neku lupam 8800gt/9600gt kartu? pozdrav xD

Po onome sto se vidi na snimcima, i to ce biti overkill.

demo leak? --LEAK-- DIABLO III DEMO FULL HasTey.rar ??? probao ko ili je fake?

no password , and seems to be fake , starcracft files inside...

тако веле у коментима на појединим местима :)

Upgrade sa 486 na (cini mi se AMD-K5) sam onomad uradio bas zbog Diabla 1 :)

Ma Diablo je ikona! I dan dans kad ne znam sta da igram ja instaliram Diabla:type:

Kad je Diablo u pitanju, moja filozofija je "sto mracnije to bolje", ali bez obzira na to igra izgleda veoma lepo.

Ma igra ce biti zakon samo kada bi vratili nekromansera bio bih sretan. Jer stvarno im je jadan vudu fazon.......Meni je necro zakon, sa njim sam presao i diabla II i ekspanziju. Fire Golem :D

Pa Witch Doctor je tu umesto Necromanser-a. Ne vidim razlog za gajenje neke lažne nade da će ga vratiti, nema šanse.

5-ti bi verovatno trebalo da bude neka amazonka, jer jos uvek nema lika koji koristi luk i strelu/koplja :D

Ja se nadam da nece unistiti gamplay sa tim novim likovima. Samo me je uplasilo kad sam cuo na jednom predstavljanju igre da ce "pojednostaviti" igru. Mada zanima me koja ce prica da bude ovog puta, odakle se sad stvori diablo??? :D

Pojednostaviće tako što će sad sve magije biti na brojeve ko u WoW-u, umesto na F2-F8 + right click ko do sada, de ćeš jednostavnije od toga :)

pa dobro to je i realno da bude tako, zasto komplikovati :) meni se sistem u wow-u npr svidja :)
ono cimanje u d2 je bilo preterano, a i debilno je koristiti brojke za "lampice" sto bi moj ortak rekao (potioni xD)! nema tu sta vise da se pojednostavljuje, levi klik dok ne umre i to je to xD magije na je'n, dva, tri i tako u krug :)

ono cimanje u d2 je bilo preterano

Diablo i cimanje nemaju sta da traze zajedno. Pa bar je Diablo igra koju mozes igrati jednom rukom (da ne kazem jednim prstom). Drugom rukom mozes svasta da radis, pijes pivo, jedes kiflice a oni koje igranje video igara seks. uzbudjuje mogu i da se igraju sa sobom dok igraju Diabla :D (byXzibit).

ne mislim cimanje u bukvalnom smislu te reci :p
samo poredjenja radi wow d2 spell sistem, hocu reci da je jednostavnije u wowu reseno nego u d2 :) to je bila poenta...

Diablo i cimanje nemaju sta da traze zajedno. Pa bar je Diablo igra koju mozes igrati jednom rukom (da ne kazem jednim prstom). Drugom rukom mozes svasta da radis, pijes pivo, jedes kiflice a oni koje igranje video igara seks. uzbudjuje mogu i da se igraju sa sobom dok igraju Diabla :D (byXzibit).

Igranje doabla jednom rukom? Nema sanse, drugom rukom moras da koristis napitke. :) Mislim moze i sa misem sve da se radi, ali u toku bitke nije bas lako upotrebiti napitak kliktanjem na ikonicu. Lakse je preko tastature.

ne mislim cimanje u bukvalnom smislu te reci :p
samo poredjenja radi wow d2 spell sistem, hocu reci da je jednostavnije u wowu reseno nego u d2 :) to je bila poenta...

Mogao si izbindovati slova na tastaturi i u D2.

uh bre, sta je moglo i sta moze to nije problem, samo kazem... nekom je to mozda cimanje da binduje, mozda to neko ne zna odkud znam, lupam, samo kazem da je taj wowov sistem mnogo jednostavnij, i bez nekog cimanja ;)

wow i d2 ne mogu da se uporede, pa samim tim ni način izvođenja. u wowu trčiš okolo, staneš, gledaš, klikneš na moba, baciš spell, čekaš, baciš spell, blejiš, baciš spell i tako u krug. u diablu je akcija, ludilo, nemaš ti vremena da gledaš veverice kako skackaju okolo... možeš i jednom rukom da igraš d2 ako imaš lika koji je 90+ lvl sa najjačim rune words u igri i svim najjačim charmovima. moj paladin je imao oko 12k dmg jednim castom, a castovao je možda dva puta u sekundi. lep je to dmg iutput... inače, taj sistem sa spelovima na brojeve ima titan quest, i nije nešto mnogo jednostavnije, na isto mu dođe po meni.

wow i d2 ne mogu da se uporede, pa samim tim ni način izvođenja. u wowu trčiš okolo, staneš, gledaš, klikneš na moba, baciš spell, čekaš, baciš spell, blejiš, baciš spell i tako u krug. u diablu je akcija, ludilo, nemaš ti vremena da gledaš veverice kako skackaju okolo... možeš i jednom rukom da igraš d2 ako imaš lika koji je 90+ lvl sa najjačim rune words u igri i svim najjačim charmovima. moj paladin je imao oko 12k dmg jednim castom, a castovao je možda dva puta u sekundi. lep je to dmg iutput... inače, taj sistem sa spelovima na brojeve ima titan quest, i nije nešto mnogo jednostavnije, na isto mu dođe po meni.

Lepo recheno. D2 je mnogo intenzivnija igra, prosto drugachije je koncipirana nego wow.

e leba ti... ne znam ni ko je rekao da su wow i d2 slicni i ko je to uopste pominjao sem ono vezano za spell sistem -.-

ma nisi ti rekao da su wow i d2 slični, nego sam ja komentarisao baš taj spell sistem koji ti zoveš wow like, i mislim da je takvom spell sistemu u wowu i mesto ali u d2 nije jer je d2 dinamična igra, nije kao wow za babe. nesporazum

500x_photo_3_1258054201.jpg

Mislim da je slika dovoljno jasna da se vidi sve :(

During the BMO Capital Markets Digital Entertainment Conference in New York today, Activision Blizzard Chief Financial Officer Thomas Tippl outlined the publisher's upcoming title and releases plans, including World of Warcraft and Starcraft II, but it seems any hope for a Diablo III release next year have been dashed.

Both Starcraft II and World of Warcraft: Cataclysm are on track for 2010, but during the conference a slide was shown that puts Diablo III's release date at "next few years" and not in 2010 as many speculated.

"Diablo III is coming along well. Blizzard has expansion packs for Starcraft II in development," Tippl said. "They have a continuous innovation plan for the Battle.Net platform, as well as an unannounced MMO to come sometime down the road.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno