Šta je novo?

Diablo 3

e ovako, ne mozete da se pravite toliko pametni, jer sam sigurno igrao D2 vishe od svih vas zajedno, pravio sam revolucije po igraonama, kada sam skupljao komplete koje niko nikad nije video.

Mephisto-a sam koristio za grindovanje, i samo sam njega ubijao, jer zakarumi imaju isti drop level kao i Boss-ovi. i mephisto NIJE lak. i pre 1.10.

o_O komplete koje niko nikad nije video?!?! lol :)
Pa svaki diablo2 pro gamer koristi mefista za grind...
Opet baronises batori!

Poslednja izmena:
ako pogledate malo pazljivo, covek u intervjuu kaze da se nada da ne smatramo fajtove u d2 interesantnim, ili da d2 ima replay value... sto ce reci da nagovestava da ce sve biti mnogo bolje u d3 i onda daje primer... procitajte malo pzaljivije :)

e ovako, ne mozete da se pravite toliko pametni, jer sam sigurno igrao D2 vishe od svih vas zajedno, pravio sam revolucije po igraonama, kada sam skupljao komplete koje niko nikad nije video.

Da da kako da ne. Ja igram D2 od jula 2000 i do pre dve godine svake godine bar mesec dana sam ga igrao.
Znam ja sta ste i kako vi igrali po igranicama iz istog smo kraja ;). Koriscenje trainera i charmova koji ne dropuju u igri se ne racuna :p.

Mephisto-a sam koristio za grindovanje, i samo sam njega ubijao, jer zakarumi imaju isti drop level kao i Boss-ovi. i mephisto NIJE lak. i pre 1.10.

svaki 3 put kod njega (ne rachunajuci 80+ level barbariana sa kojim sam igrao) Mephisto te ubija sa tom lajtning kuglom, i tu nema shta da se pazi. od te kugle ne mozesh da se pazish, vec da ga mlatish nadajuci se da nece da ti je izbaci.

Mephisto je lak u smislu da je najlaksi/najbrzi za farming (kao i Andariel). Mephistovu ledenu kuglu mozes da izbegnesh vrlo lako ako mu znas sablon.

a isto tako - jedan od zakaruma ima Lightning bolt - sorsoricinu magiju, gde jedan samo bolt od njih 10ak ubija kolko god da si nabudzio HP.

Taj Zakarum sto ga spominjesh nema nikakav specijalan Lightning Bolt. Ono sto tebe ubija (a i sve nas ako ne pazimo) jeste onaj Zarakum sto baca kletvu na tebe. Ako ne skinesh kletvu na vreme ubije je te dok kazesh keks jer mislim da je pored toga sto je cursed josh i extra strong, multi hit, cold aura enchanted i spectral hit (dodaje elementalni damage udarcu) i koristi charge. Znaci baci kletvu (ona najjaca necro kletva sto skida i rezistencije), pa te uspori aurom, pa ti onda uradi charge sa nenormalno velikim elemental dmg-om (jer su ti rez nikakvi) i to je ono sto te ubija. Uvek je medju njima jedan takav. Ima josh jedan Zakarum koga se trebash cuvati ali on radi na drugu foru. Ostali su kesa.

nazalost - nemam taj save, ali imao sam varvarina 99 level, BEZ editora, sa Bul Katos, i Imortal King kompletima, celim. i naravno - dva unikatna Phase Blade-a, koji su bolji od svakog kompleta.

za bube sam pogreshio, to je unapredjenje u jednom od modova, pa sam pomeshao, izvinjavam se.

To sto si skupio Bul Katos i Immortal King ne znaci nista. Immortal King je jedan od najlaksih setova za skupiti. Phase Blade jeste odlican ali nije najbolje oruzje koje mozes nositi. Ne mogu da se setim cime sam ga zamenio. Da li je unique Champion Blade ili nesto drugo nisam siguran.

Ono sto je meni uspelo granici se sa naucnom fantastikom i josh mi nije jasno kako se to desilo. Na 76 lvlu iz jednog od onih kamenih skrinja kod Zarakuma mi je dropovao unique Demon Mask (Hell verzija) sto je item za 83 lvl koji je ekstra jedak drop. Mislim da je 3ci ili 4ti najredji drop u celoj igri. Sansa da se to dogodi ravna je pogotku na loto-u (po proracunu taj item bi tek trebao dropovati ako si lvl 87 ili vishe)...

LoL:D
Uvek sam nalazio da ste čudna sorta vi što igrate Diablo:D

LOL, Phase blade,sta ce ti to,pa to nema damage?! :D

Au vidi ove tehnichare, mislio sam na sledeci set, sacu da objasnim:

Crystal sword > Dimensional blade > Phase Blade
----normal --------exceptional-------elite

nema unique-------Ginther's Rift---Lightsabre
-------------------------------------Azurewrath

Lightsabre ima sledece karakteristike:

One-Hand Damage: (87-103) To (117-135)
Required Level: 58
Required Strength: 25
Required Dexterity: 136
Sword Class - Very Fast Attack Speed
+150-200% Enhanced Damage
Adds 10-30 Damage
Adds 60-120 Magic Damage
Adds 1-200 Lightning Damage
5-7% Mana Stolen Per Hit
5% Chance To Cast Level 14-20 Chain Lightning On Attack
20% Increased Attack Speed
Ignore Target's Defense
Lightning Absorb 25%
+7 To Light Radius

dakle - kako od ovog moze da ima bolji mach u D2 za varvarina ?

ima Magic i Lightning damage te neprijatelji sa Lightning resistance mogu da ti se sagnu samo. ima povecan atack speed, te za varvarina dushu dalo za frenzi.

sve do 1.10, ne znam shta moze da parira ovome, i uz dobre komande - frenzy speed boost, switch equipment na imortal king sa chekicem - berserk. e da -Lightsabre krade i manu ;)

Poslednja izmena:
Jedva cekam D3, drugi deo sam igrao barem par stotina sati :D

Inace u tim ranim danima d2, navishe sam nosio Boneslayer Blade sa mojim barbarianom :)

Au vidi ove tehnichare, mislio sam na sledeci set, sacu da objasnim:

Crystal sword > Dimensional blade > Phase Blade
----normal --------exceptional-------elite

nema unique-------Ginther's Rift---Lightsabre
-------------------------------------Azurewrath

Pazi naterao si me da trazim bazu na netu i tamo stvarno nema Crystal Sworda unique. Medjutim on postoji i ime mu je Azurewrath kao ovo Ladder macu. Takodje sam video da je ona maska sto sam nosio (Andariel Visage najbolji helm u igri) zapravo ladder item i uopste mi nije jasno kako je meni dropovao u singleplayeru o_O.

A mac kojim sam zamenio Lightsabre je Doombringer kome life leech varira od 5-20% (znam ovo jer sam kada sam presao Eastern sun zezao se sa nekim receptom sto resetuje statistike itema).

Imash ovde bazu pa pogledaj: http://www.planetdiablo.com/expansiond2/items/weapons/weapons.asp

The Grandfather iako deluje zanimljivo je zapravo krsh i Bul-Kathos je bolji od njega.

Edit:

Ova baza sto sam postovao je nepotpuna tj fali par maceva (izmedju ostalog unique Dark Blade koji je verovatno najredji drop od svih maceva). Fali takodje i unique Mythical sword koji ima bruka statse ali je u praksi losiji od Doombringera i Lighsabre-a.

Poslednja izmena:
Shta znam, meni je Grandfather na barbu skroz dobro radio posao, a video sam kod druga u igraoni davno, barba 99 koji je imao dva komada, bije kao Sveti Ilija sa time. Berserker i WW pravi haos.
edit: Fali i par sekira, secam se da je bila jedna odlichna koju sam nosio sa druidom i nema je ovde.

Je li ovo tema za Diablo 2 ili Diablo 3?! Kad god hocu da procitam nesto novo, ovdje zateknem da se raspravlja o Dialbo-u 2?!

Ima vec tema za D2 pa tamo se hvalite ko ima jacu opremu i ko je bolji igrac Diabla. :mad:

Izvinjavam se za off. :)

Poslednja izmena:
Pa tema je za Diablo 3 ali moramo da je odrzavamo da ne potone na 10tu stranu :D. A i tema za Diablo 2 se vise tice Battle.net igranja nego single D2.

I nemoj da se brinesh za vesti oko D3. Ako bude bilo kakvih vesti Bench sigurno nece biti prvo mesto gde cesh saznati za to (pod uslovom da). Jednostavno Diablo 3 je isuvishe vruca tema da bi i najmanja sitnica prosla nezapazeno. Opusti se :).

P.S. Na dan kada se objavi nesto novo vezano za D3 na prvoj strani ovog pod-foruma ce biti 3 sveze teme sa naslovima poput Diablo3 dolazi!!!! i sl ;).

Kako ti mislis da idras D3 ako nisi upoznat sa D2 tematikom? ;)

Kako ti mislis da idras D3 ako nisi upoznat sa D2 tematikom? ;)

HAHA . . ubiti Diabla, takva je nekada bila prica!:D

Nadam se da ga nece pretvoriti u "spansku" seriju:D Ja bih vise volio da se malo ugledaju na neke ozbiljnije rpg igre, BG ili Planescape. . Da to ne bude previse pojednostavljeno sa tri, cetiri npc-a i kolji sve ostalo. Jer Blizzard je odavno poceo da izbacuje neozbiljne igre za omladinu od 12+ god.

Ne svidja mi se sto ganjaju isti stil u svim igrama. Stil warcrafta. Nekada nije bilo tako. Po svemu do sad vidjenom, meni ovo djeluje kao WOW. Ista stilizacija, ikonice grafika skoro sve. Mozda im ponestaje kreativnosti, ili su im pare udarile u glavu:d

Poslednja izmena:
leonard boyarski, ex-clan Black Isle Studia, kao lead world dizajner, kaze da ce pricha biti mnogo dublja, ali ne bash kao hc rpg, ali svakako bolje nego u d2

Ja bih vise volio da se malo ugledaju na neke ozbiljnije rpg igre, BG ili Planescape. . Da to ne bude previse pojednostavljeno sa tri, cetiri npc-a i kolji sve ostalo. Jer Blizzard je odavno poceo da izbacuje neozbiljne igre za omladinu od 12+ god.

Ma... To onda nije vise Diablo. Diablo mozes ili da mrzis ili da volis, ako si pristalica Baldursa sigurno ga neces voleti.

Po cemu Blizz pravi 12+ igre? Kolko se ja secam War3, igru pocinjes tako sto vodis princa koji u pocetku brani svoj narod od oraka i nemrtvih, a kasnije sto njegova invazija duze traje to krece vise da odlepljuje sa mozak, pa potom zrtvuje svog najboljeg prijatelja zarad ukletog maca koji ga uzme pod svoje, unisti kraljevu flotu brodova da vojska ne bi mogla da se vrati kuci i obustavi napad i na kraju ubije caleta da bi nasledio kraljevstvo. Kada ga proteraju iz dvorca, on se pridruzi neprijatelju.

Dakle u igri je: rasizam, noz u ledja bliznjem svom, droga, izdaja, ubistvo svojih ukucana, korupcija, shurovanje sa protivnikom. :)

I sto je najgore to je samo prva cetvrtina igre, kasnije pravo ludilo tek dolazi. :D Ne vidim tu nista decije osim ponekog decijeg lesha na mapi.

HAHA . . ubiti Diabla, takva je nekada bila prica!:D

Nadam se da ga nece pretvoriti u "spansku" seriju:D Ja bih vise volio da se malo ugledaju na neke ozbiljnije rpg igre, BG ili Planescape. . Da to ne bude previse pojednostavljeno sa tri, cetiri npc-a i kolji sve ostalo. Jer Blizzard je odavno poceo da izbacuje neozbiljne igre za omladinu od 12+ god.

Ne svidja mi se sto ganjaju isti stil u svim igrama. Stil warcrafta. Nekada nije bilo tako. Po svemu do sad vidjenom, meni ovo djeluje kao WOW. Ista stilizacija, ikonice grafika skoro sve. Mozda im ponestaje kreativnosti, ili su im pare udarile u glavu:d

Ne slazem se sa tim da treba od Diabla praviti full blown RPG. Diablo je zamisljen od starta kao alternativa takvim igrama.

A sto se tice grafike za to postoji jako dobar razlog. Diablo I i II su igre koje je radio ogranak Blizzarda koji se zvao Blizzard North. Od 2005. ta kompanija vishe ne postoji. I ljudi koji su tu radili ne rade vishe u Blizzardu (prvenstveno designeri Diabla I i II Erich i Max Schaefer i David Brevik). Kasnije su osnovali Flagship studio koji vishe ne postoji.

Blizzard Entertainment nikada nije radio na vizuelnom izgledu Diablo igara nego su radili ostale tehnikalije (animacije i zvuk) kao i storyline, questove.

Onaj ko se sada pita oko grafike je covek koji je radio na animacijama za Diablo I i II Samwise Didier. Takodje je kreator vizuelnog stila ostalih Blizzardovih igara kao sto je Warcraft serijal (glavni odgovorni), WoW, The Lost Vikings i Starcraft (gde je radio zajedno sa Chris Metzenom ali se Metzen pitao ;)).

Taj isti Metzen je jedan od vodecih ljudi u Blizzardu (glavni je Mike Morhaime tj. onaj lik iz South Parka) i on je kreator svih Blizzardovih prica i svetova. Takodje on crta artwork u manualima za Blizzardove igre.

Kako stvari sada stoje Metzen ne radi direktno na prici za D3 nego Boyarski (kreator Fallouta) kao sto se ne pominje Samwise kao lead designer (on je sad Art Director). To moze da znaci dve stvari, ili ce Diablo 3 ima kompleksniju pricu i potpuno drugaciji vizuelni stil od prethodnih delova (ne obazirem se puno na trejlere jer je prosle godine dosao novi lead designer sto moze da znaci da ce biti odlozena do 2012 i izaci sa potpuno drugacijom grafikom). Ili se Samwise i Metzen pitaju pa cemo dobiti grafiku ala WoW i storyline kao u kecu i dvojci.

Ja od Diablo 3ojke ne ocekujem ni meni primamljiv graficki stil (povraca mi se od Samwiseovog vizuelnog stila btw :S:) niti bogzna kakvu pricu. Ono sto meni treba je dobar multiplayer i balansiran powerlvling ociscen od svih elemenata koji trose vreme bezveze kojih u WoW like igrama ima na pretek (gathering, crafting, putovanje od pola sata s jednog kraja mape na drugi itd.).

Da se razumemo, grafika je najmanji problem DIII-a.... onaj ko hoce grafiku koja nbe lici na WoW ili izgleda ekstra nek igra Scared 2... ko hoce gameplay i zavisnost nek igra DIII i tacka...

A posto je pricha i u DI i u DII bila njesra i u DIII ne ocekujem nista posebno, ali se nadam da ce biti ipak malo bolja...

Ma... To onda nije vise Diablo. Diablo mozes ili da mrzis ili da volis, ako si pristalica Baldursa sigurno ga neces voleti.

Evo ja sam veliki pristalica Baldursa ali volim i Diablo :)

Jednostavno ne poredim ove dve igre,to su razliciti zanrovi i svaka je dobra (odlicna) na svoj nacin.

A to da ce Diablo III oticu u pravcu full RPG-a ne verujem,eto mozda malo dublja prica,nove forice,ali core sigurno ostaje isti.

Ono sto se meni za sada ne svidja i sto je decije, to je karikaturalni pristup grafici nasledjen iz WoW-a, kao i witch doctor clasa - to mora da se izbaci. :)

Da se razumemo, grafika je najmanji problem DIII-a.... onaj ko hoce grafiku koja nbe lici na WoW ili izgleda ekstra nek igra Scared 2... ko hoce gameplay i zavisnost nek igra DIII i tacka...

A posto je pricha i u DI i u DII bila njesra i u DIII ne ocekujem nista posebno, ali se nadam da ce biti ipak malo bolja...

Kako grafika najmanji problem?! Pa onda je i zvuk, muzika i sve ostalo najmanji problem. . ?! Ako je tebi do price uzmi neku knjigu pa citaj!! :p

Ja ocu da igram nesto ozbiljniju igru od WoW-a, ne treba mi WoW sa drugim likovima i drugacijom kamerom. Necu da igram igru na kojoj pise Diablo 3, 12+!!!!

Poslednja izmena:
Kako grafika najmanji problem?! Pa onda je i zvuk, muzika i sve ostalo najmanji problem. . ?! Ako je tebi do price uzmi neku knjigu pa citaj!! :p

Ja ocu da igram nesto ozbiljniju igru od WoW-a, ne treba mi WoW sa drugim likovima i drugacijom kamerom. Necu da igram igru na kojoj pise Diablo 3, 12+!!!!

Tebi bi bilo najbolje da nabavish Diablo I i II i odigras te dve igre pa onda da se vratis da diskutujemo. Lepo ti je covek rekao sta je poenta Diabla a to nije ni prica, ni grafika ni zvuk. Ako to ne znas to znaci da nikad nisi ozbiljnije igrao Diablo.

I da, ako ti se ucini da ti se obracam drskim tonom, u pravu si. Spustio sam se na tvoj nivo da bi komunikacija bila moguca :p.

I mogli biste da prestane sa tim poredjenima Diabla i WoWa. Jedino sto te dve igre imaju zajednicko jeste nacin generisanja itema. To je upravo najjaca tacka Blizzardovih igara ta raznovrsnost i balans opreme. Oni to rade najbolje od svih i zato se Diablo proda u nekoliko miliona primeraka a Sacred/TQ u nekoliko stotina hiljada. Sva zaraznost/igrivost Diabla/WoWa se bazira na itemima i budzenju lika. Pa nisu milioni igrali Diablo zato sto je zabavno kliktati misem milion puta u sat vremena.

Poslednja izmena:
Jedino sto te dve igre imaju zajednicko jeste nacin generisanja itema. To je upravo najjaca tacka Blizzardovih igara ta raznovrsnost i balans opreme. Oni to rade najbolje od svih i zato se Diablo proda u nekoliko miliona primeraka a Sacred/TQ u nekoliko stotina hiljada. Sva zaraznost/igrivost Diabla/WoWa se bazira na itemima i budzenju lika.

Sa gornjom konstatacijom se slazem 100% :)

I mogli biste da prestane sa tim poredjenima Diabla i WoWa. Jedino sto te dve igre imaju zajednicko jeste nacin generisanja itema.

Kladim se da ce D3 naslediti dosta fora od WoW-a

Sva zaraznost/igrivost Diabla/WoWa se bazira na itemima i budzenju lika. Pa nisu milioni igrali Diablo zato sto je zabavno kliktati misem milion puta u sat vremena

Ovo je potpuno tacno,nista vise ne treba da se doda ;)

@Vuk Gamer: skoro u isto vreme smo se slozili :)

:wave:

Poslednja izmena:
generalno d3 ce bti bolja igra od wow-a,ocu da igram sam na miru ko covek bez interneta,a za wow em sto treba da izdvojim 100 kusur evra i jos da placam mesecno,d3 jednom kad kupis ogr koji ce biti duplo jeftiniji i nikakvih mesecnih predplata nece biti.

Meni licno,a i vecini fanova Diabla, se grafika u D3 ne svidja bas radi toga sto je previse nalik na World of Warcraft. Ne kazem da je grafika u WoW-u losa, nego jednostavno ne odgovara za diablo univerzum. Sam naziv igre ne zasluzuje neku stilizovanu grafiku ala crtaci sa cartoon network-a. Sad se setih ovieStar wars animirane serije:lupko:
U ranijim djelovima grafika u Diablu nije bila uopste stilizovana, to ako se neki ne sjecaju ili nisu igrali ne mogu ni da shvate o cemu pricam (ili su navuceni WoW-ovci). Mada ima sanse da sve to poprave i naprave kako treba, ne sumnjam u Blizz uopste.

Blizzard nece izbaciti nesto sto nece zadovoljiti mase.

Tebi bi bilo najbolje da nabavish Diablo I i II i odigras te dve igre pa onda da se vratis da diskutujemo. Lepo ti je covek rekao sta je poenta Diabla a to nije ni prica, ni grafika ni zvuk. Ako to ne znas to znaci da nikad nisi ozbiljnije igrao Diablo.

I da, ako ti se ucini da ti se obracam drskim tonom, u pravu si. Spustio sam se na tvoj nivo da bi komunikacija bila moguca :p.
.

Nije mi jasno zasto takav odgovor?! Nisam nikoga uvrijedio, ti bez ikakvog razloga provociras, i vrijedjas. Nije u redu.

Izvinjavam se za off. Ako budete brisali ovu poruku onda brisite i njegovu, stvarno nema smisla.

edit: I kako to da nisu najaci aduti "bili" grafika, zvuk, prica? Samo mi nemoj reci da je to sve zanemarljivo naspram toga o cemu ti pricas?!

Poslednja izmena:
Nije mi jasno zasto takav odgovor?! Nisam nikoga uvrijedio, ti bez ikakvog razloga provociras, i vrijedjas. Nije u redu.

Izvinjavam se za off. Ako budete brisali ovu poruku onda brisite i njegovu, stvarno nema smisla.

edit: I kako to da nisu najaci aduti "bili" grafika, zvuk, prica? Samo mi nemoj reci da je to sve zanemarljivo naspram toga o cemu ti pricas?!

[off]Izvini ako sam te uvredio. Samo sam hteo da te malo pecnem jer su ti postovi bili malo u galamdzijskom fazonu (ala Gruja :D). Ovaj emotikon :p se ne koristi kada hoces nekog da uvredis. A ovaj emotikon sto si ti iskoristio u jednom od prethodnih postova :mad: je hostile tj neprijateljski. Takodje kad stavis tri uzvicnika to znaci da galamis. Eto cisto malo pojasnjenje kako drugi mogu da protumace tvoje postove. Nema ovde nista licno niti je meni cilj da sad zapocinjem kavgu s nekim preko interneta ;).[/off]

A posto vidim da te zanimju aduti Diabla vec su ljudi rekli sta je i kako je. Grafika je bila fenomenalna samo u prvom delu koji je bio revolucionaran i originalan. Drugi deo je ima krsh grafiku. Zvuk je uvek fenomenalan u svim Blizz igrama kao i animacije. Takodje lore Diabla i ostalih Blizz igara je odlican iako u Diablu to ne deluje tako.

Zasto grafika ne moze biti kao u Diablo 2 sam takodje objasnio. Jednostavno covek koji se pita fura graficki stil koji mozes videti u Warcraftu i WoWu. Kako je sam rekao, Blizzardov graficki still je takav da je sve uprosceno i neproporcialno. To sto se tebi ili meni njegov stil crtanja ne dopada ne znaci nista jer se u njega kune 10 miliona igraca WoWa i ranijih Warcraft nastavaka.

Imash ovde intervju sa njim pa citaj kako on gleda na stvari: http://www.eurogamer.net/articles/blizzards-samwise-didier-interview?page=1

@DAS:

Ne mislim da ce naslediti puno stvari od WoWa. Vecina tih elemenata o kojima pricash i koji cine WoW kompleksnom igrom nisu nesto sto je WoW izmislio (iako Blizzard ne propusta priliku da nam stavi do znanja kako su oni izmislili MMO zanr). To je nesto sto su sa sobom doneli pioniri zanra kao sto su Everquest i Ultima Online. Ako mene pitash ubacivanje gatheringa materijala, velikih gradova sa kojekavim eventima ili cak mounta i pet-a (ne zelim da igram Diablo sa mountima) bi ubilo osnovnu premisu Diabla a to je brza powerlvling igra. Usporavanjem igre i ubacivanjem elemenata koji te teraju da trosis vreme na gluposti bi samo odbilo igrace kojima se WoW ne dopada iz bash tog razloga.

Ono sto ce sigurno ubaciti u Diablo 3 jesu instance i tweakovanje bossova tako da zahtevaju koriscenje terena i drugih elemenata okoline da bi ih savladao. Mada to su vec i pokazali u gameplay videu zato i razvijaju kompleksan fizicki engine koji ce to da omoguci. Mislim da nece biti PvP modova kao sto su battlegroundi, CTF i kojekavi siegovi.

Poslednja izmena:
Au brate!

od onog shto smo videli u Diablo3 grafici - lichi na Wow, odnosno dizajn likova, boje, i ideja podsecaju.

ALI -

nema veze sa WoW-om, iz razloga shto je to diablo, a ne wow. ok, mozda sam ovo rekao malo neshvatljivo, ali uglovi kamere i igrivost wow-a, u poredjenju sa onim vidjenim u diablo3 nemaju bash nikakve veze. i sve da vodish Taurena, kroz Burning stepes, uz diablo engine, i ideju diablo-a - to ne bi lichilo na wow.

glupavo vam je poredjenje wow-a i diablo3, zbog grafike, ne znam chemu to kukanje dok ne probate, a priom osecam da vas 50% shto kukate niste ni wow igrali, jer D3 ochigledno niste.

e da - sve da imash da birash teletabise, i da su bosovi ognjen amidzic i marinko madzgalj, i da je prichu za igru pisao pedjolino, i da je grafiku za D3 radio zoki iz resnika - ja bih je jedva chekao kao sad shto je chekam. da budzim lika i da grindujem.

grafika u d3 mislim koga briga,nikoga nije u diablu unteresovala grafika...

Vrh Dno