Šta je novo?

Diablo 2 Battlenet

Gde ste momci? Sta se radi? Cujem Aco da hocete da igrate sa novim acc na americkom ladderu ili azijskom? Vam dosadilo da igrate ovde?

Ja ne stizem :((
***. obaveze...

A i Bnet smorio... Treba mi vechnost da nadjem neki pristojan item ili bolju runu... I pritom da se ne nerviram kad god server zakove... ***. Chekam lepsha vremena ;)

Ni ja nisam svracao tamo u zadnje vreme. Takodje obaveze, a i dao sam sansu Arcanumu. ;)
Nemam pojma da ljudi planiraju da menjaju realm. Mislim da bi bilo katastrofalno glupo kad bi izabrali da odu na USAeast ili USAwest. Tamo ima vise cheatera po glavi stanovnika nego sto je Srbija imala policajaca u doba Slobe. Ne znam ni sta se desava sa bnetom. Tek sto su ga lepo sredili bili opet je poceo nesto da laguje, a do mene (i brata) nije sigurno. Javite ako imate dobar ping da svratim i proverim situaciju.

Poz narode

Ma dajte ljudi ne zezajte. I mene je smorilo pa opet svratim nekad. Nidza i moj burazer su hteli da menjaju realm, a deki i ja nismo, pa izlgeda da od toga nece biti nista. Sto se tice dobrih itema i runa kad bi igrao malo vise mozda bi i dobijao, ja te nisam video 2 meseca na b netu, sigurno. Vec sam te i zaboravio, nema ni tomasa(sa bencha), i milan je prestao sada da igra, strasno. Mi radimo uber lvlinge za fg, nidza nadje nekog da mu levelisemo lika, a ovaj nam kesira u fg, za razlicite lvle razlicita cena i tako. Ajde navratite ljudi onda kad imate vremena.

E, ***. tachno je da ne svracam skoro uopshte... Preciznije, josh od januara... ***. doshao rok, pa onda 2. semestar, pa sada se primiche april... :(

A u q. nije da ne bih hteo da navratim, vec prosto - nemam vremena ni za osnovne stvari, a pogotovo za igru :(

Pre par dana sam navratio da osvezim likove, videh Nikolu i tvog burazera, ali sam odah zapalio na spavanje...

Da li zna neko gde ima da se pazari Diablo II (u NS-u)? Imam expanziju, dobio na poklon od neukih drugova, ali mi treba "obican" Diablo II.

e ljudi ja sam ovo igrao i imam originale
mene strasno nervira posto likovi koriste dupe programe
dajte neke nickove da pikamo zajedno

e ljudi ja sam ovo igrao i imam originale
mene strasno nervira posto likovi koriste dupe programe
dajte neke nickove da pikamo zajedno

Imas naloge ljudi koji igraju na batlenetu na jednoj od prethodnih strana (postovi #248 i 250).

Nego, vidim da si ljubitelj Lost-a. Pazi samo, the numbers are cursed. ;)

Poz

Poslednja izmena:
e ljudi posto sam ja doavno ovo igrao moze neko da mi pomogne
malo oko nekroa?
e kako se adduje u friend list-u?
kako ide komanda
/?????

/f a imeaccounta (dodavanje na listu)
/f r imeaccounta (brisanje sa liste)

Ja bih ti pomogao, ali u poslednje vreme skoro i da ne igram.

hm sacu da udjem da vidim posto uskoro imam cas iz mate:mad:

a jel vazi ono
/wisper?

za whisperovanje ide:
/w *imeaccounta
ili ako hoces svima na listi da posaljes istu poruku ide ovako:
/f m poruka

Huh, ima li nekog aktivnog na Bnet-u, da mu ostavim one predmete shto sam chuvao na mulama... Krivo bi mi bilo da propadnu ukoliko neki put zaboravim da se ulogujem na 10 dana...
U pitanju su SET i UNIQ items sa 2-3 mule...

Huh, ima li nekog aktivnog na Bnet-u, da mu ostavim one predmete shto sam chuvao na mulama... Krivo bi mi bilo da propadnu ukoliko neki put zaboravim da se ulogujem na 10 dana...
U pitanju su SET i UNIQ items sa 2-3 mule...

Pa kad si mrcina. Tesko ti da dodjes malo da opikamo. Iskreno i ja ne igram toliko kao pre, ali opet odigram dosta. Daj mi tvoju sifru pa cu ti ja redovno "refresovati" likove.

E ako je neko od vas ovde zainteresovan da izleveluje lika od 1. do 80. nivoa za oko 30 minuta, neka se javi pa da se organizujemo. Sve je legalno, radi se u uber Tristramu. Evo ortak i ja smo juce i danas malo cepali, samo nas je lag sprecio oba puta, pa je preporucljivo ovo raditi ujutru. Naravno, pre ovoga potreban je rush do hell-a, ali ako vec imate lika na hellu onda jos bolje. Sto nas vise ima u uber Tristramu to vise ide exp.
Ti se to šališ ili šta? Nemoguće bre...
:zgran: :zgran:

@ Jovcov: ***. ima i toga... A i shto sam primetio da dok sam igrao D2 aktivno, nisam ishao na spavanje pre 05h am... Nego, ne bih te cimao za "refresh" naloga, vec chisto da ti isprebacujem svu opremu koja bi ti koristila... Ostatak bih zadrzao na Vuchku i Nekro-u...

@ Pretender: hehe, itekako moguce ;)
Moj necro je skochio 75 nivoa za kratko vreme, bash na UberTristramu :D
Ne treba da pominjem da su tu bili i Diablo i Jovcov (ili beshe burazer Nenad), kao i BlackBomb...

Ajde onda da probamo jednom, ako me primate u družinu i ako igrate i dalje.
Ja sam davno još igrao sa Vladom i Diablom :)

Moj account name je Pretender381

Poslednja izmena:
ajde ljudi da se nekako nadjemo posto ja vas do sada nisam video na b-netu
account name
Kikibgd
character nick
pala_Kiki

Ne znam onda gde drugo ima. Ja sam tu uzeo dva puta. Nabavljaju oni povremeno, proveri za koji dan ponovo.

Kiki ja nisam bio ovih dana kuci pa nisam ni igrao diabla. Moji acc su ti jovcov,jovcov1. jovcov je moj, a jovcov1 je burazerov ubaci oba pa kad budemo bili na bnetu whispuj.

Imam jedno pitanje, da li je neko video Acu=Supersnake skoro? Nisam ga video 2 meseca.

Erm, not me...
Mislim da čovek ima dosta obaveza a kako vidim po njegovim poslednjim postovima prodao je brdo hardvera tako da ne mislim da će igrati igrice i dalje.

Evo me :)

Igracu i dalje, ali na slabijoj masini i ne toliko cesto, zbog obaveza. Osvezio sam svih 80-tak (!) likova i mula pre neki dan. Obecao sam Pretenderu (Milos) da ga rushujem do hella kako bi neki hammer posle mogao da ga uber leveluje, ali mi uvek nesto iskrsne, a i u poslednje vreme lezem ranije (izmedju 10 i 11pm)... retko kad posle toga.

Kakva je situacija sad na bnetu sto se tice laga?

Pozdrav svima!

Ae svrati malo da se *****avamo, inace sta ima kod tebe, a sto se tice laga retko se pojavljuje!

ja cu sutra otici do extrema da vidim da li imaju d2 i expanziju
da bi igrao na bnetu malo
a vidim da pricate o nekim power leveling forama :p pa me zanima da li bi neko imao koji sat da odvoji za mene za to kad budem uzeo igru da se ne mucim lvlovanjem od 1 sam :p

De ste maso. Koliko vas naprica da ce doci, a nema vas uopste.:)

Nego Aco, hteo bih da te priupitam da li imas armor za merca, neki forty eth sa def oko 3000+, pa ako imas da mi to nekako das ako mozes.:D Aj vidi pa mi javi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno