Jeste tako, uvoznik nije maloprodaja, ali prakticno ce samo tamo biti dostupna DFI.Nedjo je napisao(la):Uvoznik nije maloprodavac. Ono sto ja znam jeste da ce ponuditi krajnje korektn cene u rangu vec pomenutih ASUS-a ili ABIT-a. E sad kako ce se ponasati maloprodavci, narocito oni koji znaju o cemu je rec i koliko je "vredna" ova roba, ostaje da se vidi...
Zezn'o si se za firmu... ono je bio Computer Dream.mitnick je napisao(la):2) Jel' ste vec zaboravili na NF2 DFI rev.A koja im je skupljala prashinu u magacinu godinu dana?
Evo cena DFI preko velike bare.Gidra85 je napisao(la):Mozda sam dosadan, ali drfedja jel znas okvirne cene? :trust:
POZ :wave:
Pa gledaj na to ovako... DFI nema samo Lanparty ploce, a sto se tice prodaje kod nas, proci ce ako se napravi dobra reklamna kampanja. Seti se samo Chaintech-a koji je bas M&D Profy progurao kod nas. Do tada se valjao PC Chips i ostala boranija.simpson H je napisao(la):Jel ja pricam Kineski?
Pa kako nije skup ako kosta koliko i ASUS, ABIT, MSI, EPOX..., a pritom se zove DFI?
Ponavljam, zelim im srecu i uspeh ali cisto sumnjam u to.
Ovde bre ASUS i PentiJum4 dve najbolje firme :d
drfedja je napisao(la):To je vec politika tvoje firme u kojoj radis, integruse sa Kung Fu kucistima
drfedja je napisao(la):Inace, evo je jedna SLI ploca kod mene, sam jos da stigne grafika i to je to.![]()
Pa sigurno je dobra, ali nasao sam jednu manu, graficka kartica prakticno udara u cipset kuler, sto je malo bezveze. Sutra, nadam se, ce da ide jedan x850 PE u plocu pa cemo da vidimo kako radi.Vule je napisao(la):Pravis zazubice, a?
Aj javljaj kako radi, da se kalkulisem odma ako je chemu.
Kakaroth je napisao(la):Samo informacija da su ploce stigle i regularno raspolozive u MD Profy-ju, kako za dilere tako i za maloprodaju. Za sada ih ima u dovoljnim kolicinama.
drfedja je napisao(la):Prvi nezvanicni rezultati daju FSB HTT na 456 Mhz, sa HT multiplikatorom od 5x !!!
Kakaroth je napisao(la):@ Simpson H
Ljudi su lepo pitali da li su ploce konacno stigle. Posto sam ja prvi objavio celu pricu za DFI i MD&Profy, osetio sam potrebu da ljudima na ovom forumu i javim kada se to stvarno desi a ne da ispadnem neki "lazov-lozac-trovac". Samo mi nije jasno cemu tvoja "ogorcena" reakcija...ali to je vec tvoj problem.
210 MP za SLI je odlicna cena za plocu kojoj nema ravne! Ne razumem cemu toliki skepticizam sa tvoje strane?! Pa ti si prodavao losiji hardver za vise para? Da ti nije frka zbog male margine? :dsimpson H je napisao(la):Ma nisi ti mene skapirao uopste. Daleko od toga da neko pomisli da si lazov to je ipak rezervisano samo za jednu osobu na forumu :d .
Samo sam mozda malo "pregrubo" ukazao na to koliko ce to sa DFI plocama tesko ici ovde u Srbiji. Pogotovo sa 210e MP cene za SLI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari