Od nedavno, a ploce stizu za koji dan i to NF4 Ultra D, NF4 SLI DR (ona sa 8 SATA portova) , NF3 250GB, za S754 i stize za AthlonXP NF2 400U.Gidra85 je napisao(la):Pa to je super vest. Od kada su postali uvoznici?
POZ :wave:
Malko si pobrkao firme! NF2 "partije" je uvozila druga firma koja kod DFI-a nema ni priblizan status kao zastupnik o kom je ovde rec. Takodje mislim, zapravo, siguran sam, da si debelo potcenio mogucnost prodaje ovih ploca na domacem trzistu. Prilicno sam siguran da ce MD prebaciti ocekivanja ljudi iz DFI-a! Zasto "jedino preko"?? Pa ploce su za pet dana u prodaji ovde u Beogradu!?mitnick je napisao(la):Dobro bre, chime vi razmishljate? Nogama?
1) Da li se bilo kojoj firmi isplati da uvozi plochu koja koshta ovoliko? Prodace ih 5 u vrh glave i to je to...Znachi NE
2) Jel' ste vec zaboravili na NF2 DFI rev.A koja im je skupljala prashinu u magacinu godinu dana?
Ako zelite DFI NF4, jedino od preko, a i to poprilichno teshko, ako vas ne smara da vas stave na chekanje....
Uvoznik nije maloprodavac. Ono sto ja znam jeste da ce ponuditi krajnje korektn cene u rangu vec pomenutih ASUS-a ili ABIT-a. E sad kako ce se ponasati maloprodavci, narocito oni koji znaju o cemu je rec i koliko je "vredna" ova roba, ostaje da se vidi...Tarmi Ricmi je napisao(la):Ne znam za Vas ali ako cena bude bila u rangu sa onom u EU
uzimam je sigurno a onda Barton ide u penziju ( na dobos).
Inace ako budu bili bezobrazni pa lupali po usima ..... e onda
ce moj uvoz da radi :d :d
Trotter independant traders :d
Kakaroth je napisao(la):Stvar je u tome da je DFI u poredjenju sa istovetnim modelima ASUS-a, EPOX-a, MSI-a, isti sa cenama, dakle nije skup! To je samo fama stvorena iz meni nepoznatog razloga. Na zapadu je skup zato sto nema razvijenu prodaju preko velikih distributerskih kuca tipa ASBIS, Ingram, Actebis. A radi zestoko, najbolje sto sam do sada imao pod rukama (LP Ultra-D).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari