Kako da isključim kontrolu ventilatora, tj da ja iz speed fan-a namestim ventilatore na koliko hoću da se vrte?
Što se OC-a tiče, sad sam samo prebacio sa 200 na 300 i radio je OK, i onda se samo od jednom resetovao. Planiram malo da mu podignem napon. Koji je deff napon? 1.3v? Ako je 1.3 onda ću ga podići na 1.35 pa videti kako će se onda ponašati...
Odesh u Settings, CPU Fan tab, cekirash Software progammable mode i vucesh slajder po svojoj zelji.hmm, ali kako, probao sam i preko njega, i opet ne mogu da utišam CPU fan...a neću da mi radi na 1900rpm, kad je dosta i 1000.
Da, samo cekiraj Software mode (ovo dole), i Fan control speed slajder vuci na levo.![]()
Kako ne vredi?:trust: Ne bi trebalo da ima veze da li je 3 pin ili 4 pin, meni je na starom DFI Infinity nF4-4x iz istog Smart Guardiana radilo sa 3 pin ventom.Ne vredi? Da nije do toga što nemam 4pin ventilator već samo 3pin?
Bash cudno. Probaj apdejt BIOSa, drugo mi nishta ne pada na pamet.probao sam sve živo i neće da se smanji![]()
NE MOGU da kontrolišem NI JEDAN ventilator koji nakačim na BILO KOJI fan konektor. Lepo sam na 2 mesta napisao da sam taj ventilator MOGAO da kontrolišem na STAROJ ploči.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari