teletabis
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.10.2004
- Poena
- 649
Pa NB chip na ploci ?
Rekoh li da sam bio glumpav u tom momentu.... tek sad primetih ono "WC" kod tvog procesora
Pa NB chip na ploci ?
...btw, zvao sam tri Pakom MP-a danas i ni u jednoj "nemaju u kontigentu" SP210...
aj jedno pitanje vezano za ovu ploču...
da li da uzmem nju ili t2rs verziju??
treba sutra da odlučim šta uzimam...uz ploču ide 2180 i 2x1gb transcenda...za početak
...Znam da moze mnogo vise jer sam radio u windows-u nekih pola sata (dok nisam pokrenuo Orthos, koji je radio citavih 10sec) na 3600MHz sa latencijama 5-5-5-15 (probao sam cak i 18), opet bez dizanja voltaze, pri FSB-u na 450MHz i memoriji na 1:1 (znaci 901MHz). Posto ova ploca ima nenormalno mnogo podesavanja u biosu koje ja blage veze nemam sta znace, verujem da ovo nije sve sto mogu da izvucem, ali sta vredi kad ne znam kako..![]()
T2RS - Raid Sata.
T2 - Nema Raid Sata![]()
jer nije razlika samo u 6xSATA i RAID, već ima full solid kondenze po celom PCB-u, za razliku od T2 varijante koja ima obične, samo oko CPU-a ima solid...
Nikako da nateram ove titanijum module na 1000 mhz.Do koliko bi smeo da dajem napona na memoriji.
Izgleda da ce tako i biti bar za T2RS koji je stigao u vrlo malim kolicinama kod uvoznika, koje su prodate za nekoliko dana.sad još sutra da nazovem EL i da mi kažu da nema, pa da se ubijem![]()
Onaj kome treba objašnjavati njemu nema smisla.
Onaj kome ima smisla njemu ne treba objašnjavati.
Jel tako?Takvom kupcu prodaš Biostara a ne DFI.
Znaš kako je neko ovde nekada davno rekao![]()
Jel tako?
Pa onda ce DFI da propadne ako prodaje samo kupcima koji su clanovi XS foruma.
proverio
sad ne znam šta mi je činiti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari