teletabis
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.10.2004
- Poena
- 649
Pa NB chip na ploci ?
Rekoh li da sam bio glumpav u tom momentu.... tek sad primetih ono "WC" kod tvog procesora
Pa NB chip na ploci ?
...btw, zvao sam tri Pakom MP-a danas i ni u jednoj "nemaju u kontigentu" SP210...
aj jedno pitanje vezano za ovu ploču...
da li da uzmem nju ili t2rs verziju??
treba sutra da odlučim šta uzimam...uz ploču ide 2180 i 2x1gb transcenda...za početak
...Znam da moze mnogo vise jer sam radio u windows-u nekih pola sata (dok nisam pokrenuo Orthos, koji je radio citavih 10sec) na 3600MHz sa latencijama 5-5-5-15 (probao sam cak i 18), opet bez dizanja voltaze, pri FSB-u na 450MHz i memoriji na 1:1 (znaci 901MHz). Posto ova ploca ima nenormalno mnogo podesavanja u biosu koje ja blage veze nemam sta znace, verujem da ovo nije sve sto mogu da izvucem, ali sta vredi kad ne znam kako.. 🙂
T2RS - Raid Sata.
T2 - Nema Raid Sata 🙂
jer nije razlika samo u 6xSATA i RAID, već ima full solid kondenze po celom PCB-u, za razliku od T2 varijante koja ima obične, samo oko CPU-a ima solid...
Nikako da nateram ove titanijum module na 1000 mhz.Do koliko bi smeo da dajem napona na memoriji.
Izgleda da ce tako i biti bar za T2RS koji je stigao u vrlo malim kolicinama kod uvoznika, koje su prodate za nekoliko dana.sad još sutra da nazovem EL i da mi kažu da nema, pa da se ubijem 🙁
Onaj kome treba objašnjavati njemu nema smisla.
Onaj kome ima smisla njemu ne treba objašnjavati.
Jel tako?Takvom kupcu prodaš Biostara a ne DFI.
Znaš kako je neko ovde nekada davno rekao 🙂
Jel tako?
Pa onda ce DFI da propadne ako prodaje samo kupcima koji su clanovi XS foruma.
proverio 🙁
sad ne znam šta mi je činiti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari