Šta je novo?

devojke vs bench

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E pa tek to je katastrofa. :d :p

@ Maca

Dobrodosla. :type:

A sta tvoja druga polovina/decko/muz kaze na to sto provodis suvise vremena na kompu?

GEOM je napisao(la):
@ Maca

Dobrodosla. :type:

A sta tvoja druga polovina/decko/muz kaze na to sto provodis suvise vremena na kompu?

Smelo, nema šta. Ali, providno, Miloše. :-devil-: Za upoznavanje koristi blagodeti privatnih poruka. :smoke:

byMaX je napisao(la):
A sta ako devojka redovno posecuje forum?

i

Maca je napisao(la):
Pa momci ne znam shta da vam kazhem... do sad nisam bila registrovana na bench-u ali ga redovno posetjujem. Iskreno ja imam obrnut problem. Ja sam ta koja provodi isuvishe vremena za rachunarom bilo da je u pitanju forum, chat ili igrice. Stvarno ne znam shta da vam kazhem....

Hm, čudno... :-devil-:

idavik je napisao(la):
Smelo, nema šta. Ali, providno, Miloše. :-devil-: Za upoznavanje koristi blagodeti privatnih poruka. :smoke:

Pa moras priznati da je direktno, a ko kaze da se ne koristi pm :smoke:

GEOM je napisao(la):
Pa moras priznati da je direktno, a ko kaze da se ne koristi pm :smoke:

Šta je matori, privlače te devojke koje vole hardware? Shvatio si da je u vezi?

Redovno sam imao, i imam problem sa devojkom zbog kompjutera. Radim nešto, ne vezano za forumiranje, "dušo, hoćemo li da gledamo neki film?", ili preslušavam audio materijale ona "srce, hoćeš da pustiš neku muziku, Nina Simone, ili slično?". Kada sam online, moram paziti da paralelno ne radi neki chat client, onda mi ni sva logika ovog sveta ne pomaže. Jednom sam se dopisivao sa kolegenicom, ma, kao da sam bio u Gestapo-u.
A rekli bi da sam ja posesivan i ljubomoran. Pri tom, ona i kompjuteri, kao Istok i Zapad. Esteta u duši, kada vidi elektroniku, dobije ospice.
Pokušaću ispratiti savete starijih, naravno, bez čekića, jer ova definitivno nije ekser problem.

idavik je napisao(la):
Šta je matori, privlače te devojke koje vole hardware? Shvatio si da je u vezi?

Pa nisam toliko mator, shvatam da je u vezi. Hardware je mnogo dobra stvar, znas onu pesmu: "Ima neka tajna veza..."???

Poslednja izmena:
ajmo malo upload slika da vidimo vredeli te devojke nesto

veske je napisao(la):
ajmo malo upload slika da vidimo vredeli te devojke nesto

A pre smo se pitali zasto na ovom forumu ima manje devojaka nego na nekim drugim forumima... misterija je konacno resena

aaa ja sam novi tako da nemoj mene da krivis, i ono je bil zezanje

Maca je napisao(la):
Pa momci ne znam shta da vam kazhem... do sad nisam bila registrovana na bench-u ali ga redovno posetjujem. Iskreno ja imam obrnut problem. Ja sam ta koja provodi isuvishe vremena za rachunarom bilo da je u pitanju forum, chat ili igrice. Stvarno ne znam shta da vam kazhem....

desi Maco :) kako si ? :D

EM2000:Gde vi to radite? :trust:
Hocu da se i ja zaposlim na neko takvo mesto!
Visis na netu,download,posecujes raznorazne forume i ono najvaznije-primis platu :mad: - STRAVA! Stvarno,uopste se nebi bunio :eyebrows:

Pa moze da se nadje i takav posao...pogledaj mi avatar :-devil-:

Poslednja izmena:
prosveta,ti extra poso

meni bi bas sad legla neka koja posecuje bench :)

Ser Goxy je napisao(la):
EM2000:Gde vi to radite? :trust:
Hocu da se i ja zaposlim na neko takvo mesto!
Visis na netu,download,posecujes raznorazne forume i ono najvaznije-primis platu :mad: - STRAVA! Stvarno,uopste se nebi bunio :eyebrows:

Pa moze da se nadje i takav posao...pogledaj mi avatar :-devil-:

Za ovo visenje na net-u mozemo da se pobrinemo, za d/l takodje, forum je dovoljan samo 1 (videti ser goxyjev avatar :D ) a na zalost, za platu su se vec pobrinuli neki drugi...

:d

hahahah da mac mac mac. hehehee
Zlotje nijedne.
Ne znam al sam nauchio jednu lekciju shto se tiche neta i devojaka.
Tehnichki recheno oprema dostupna preko racunara nikako ne odgovara po performansama opremi koju ne zanima internet

GEOM je napisao(la):
Pa nisam toliko mator, shvatam da je u vezi. Hardware je mnogo dobra stvar, znas onu pesmu: "Ima neka tajna veza..."???

Matori je izraz u slengu.

idavik je napisao(la):
Matori je izraz u slengu.

Znam, nego sam zaboravio da stavim nekog smeska :-devil-:

Ser Goxy, ja nevidim tvoj avatar :wall: ali sam procitao sta pise na njemu. :d

Poslednja izmena:
Ivan® je napisao(la):
meni bi bas sad legla neka koja posecuje bench :)
I da je jos moderator...milina,sta ces vise :D

Poslednja izmena:
Ljudi ako vas je nekad na cs-u drao neko pod nikom Mica da znate da je to Maca iz par postova iznad... al zanimljivo je to shto svako pomisli da je to neki Mića a ne Mica...
LM situacija je mnogo gora nego sto je ona napisala al nema veze (inace mi je sestra) :)

moja devojka ne trpi to sto sam net addict... kad god sam sa njom trudim se da ne blejim na kompu... al' nekad mi se i omakne, tako da se i njoj omakne po mojoj glavi :)

pravo_u_raj je napisao(la):
Ljudi ako vas je nekad na cs-u drao neko pod nikom Mica da znate da je to Maca iz par postova iznad... al zanimljivo je to shto svako pomisli da je to neki Mića a ne Mica...
LM situacija je mnogo gora nego sto je ona napisala al nema veze (inace mi je sestra) :)

i

Maca je napisao(la):

Otkrivanje veza i identitet ovih dana... Prvo Misko78, sad i ti... Neka je sa srecom njenom decku...

Ostavio sam svoju devojku,jer je previse vremena provodila na netu..
LOL
Zezam se :)
Inace,stvarno je bila zavisnik,ono,ja odem kod nje,rekoh,haj'mo u sobu,ali je onaj princip:chekaj samo josh ovo,chekaj samo josh ono..Ali,ae,trpeo sam to :)
Zavrshilo se i to kasnije.. :(

idavik je napisao(la):
Izađes u grad, pronađes... Naći će se neka i za Tebe... Ne verujem da će iko dati svoju drugaricu, ja svakako neću :smoke: ... Šta ostaje meni... :-devil-:
zar da ostavi racunar?

imam jedno pitanje: sta su to devojke?

:lol:

sala :D

momsab je napisao(la):
Жена у кревету и вино на столу никако не смеју да чекају. Јер, вино се греје а жена хлади.
-винолог

Druze, tvoj citat.

idavik je napisao(la):
Nadam se da si prošao bez povreda... Opasna situacija, avanturisti u duši :D Kako Vam je uspelo? Samo se registrovala, i uvidela da i nije tako strašno?

Ubedljivo najbolja diskusija u skorije vreme!

Prosao sam dobro :smash: jeste da sam joj odao identitet ali voli ona da se sali. A i talentovana je za kompove, upravu sam u procesu kupovine delova za njenu konfu koju ce sama sklopiti naravno uz moju superviziju. :d

MOgli bi da organizujemo neki Zuma ili slican turnir - pod nazivom "Zapostavljene devojke bench forumasha" - pa da vidimo ko ima najbolju bolju polovinu ?!? :D

Ako neki od "geekova" nema devojku - moze da povede i sestru - nije problem :)

E, sto imam dobru sestru :D

@ Srga
ha ha ha ha ha ,hi hi hi hi,uh ,eh he he he he he he ''Zapostavljene devojke bench forumasha'' stop you killing me!Moja devojka je kraljica Gize slichni kao Zuma :) moze moze ,''Zapostavljene devojke bench forumasha'' zvuchi kao neko udruzenje za lechenje obolelih od alkohola! ono kao: Ja sam Jelena i ja sam devojka benchmark forumasha,a onda sve ostale kazu: zdravo Jelena! :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno