GEOM je napisao(la):@ Maca
Dobrodosla. :type:
A sta tvoja druga polovina/decko/muz kaze na to sto provodis suvise vremena na kompu?
byMaX je napisao(la):A sta ako devojka redovno posecuje forum?
Maca je napisao(la):Pa momci ne znam shta da vam kazhem... do sad nisam bila registrovana na bench-u ali ga redovno posetjujem. Iskreno ja imam obrnut problem. Ja sam ta koja provodi isuvishe vremena za rachunarom bilo da je u pitanju forum, chat ili igrice. Stvarno ne znam shta da vam kazhem....
idavik je napisao(la):Smelo, nema šta. Ali, providno, Miloše. :-devil-: Za upoznavanje koristi blagodeti privatnih poruka. :smoke:
GEOM je napisao(la):Pa moras priznati da je direktno, a ko kaze da se ne koristi pm :smoke:
idavik je napisao(la):Šta je matori, privlače te devojke koje vole hardware? Shvatio si da je u vezi?
veske je napisao(la):ajmo malo upload slika da vidimo vredeli te devojke nesto
Maca je napisao(la):Pa momci ne znam shta da vam kazhem... do sad nisam bila registrovana na bench-u ali ga redovno posetjujem. Iskreno ja imam obrnut problem. Ja sam ta koja provodi isuvishe vremena za rachunarom bilo da je u pitanju forum, chat ili igrice. Stvarno ne znam shta da vam kazhem....
Ser Goxy je napisao(la):EM2000:Gde vi to radite? :trust:
Hocu da se i ja zaposlim na neko takvo mesto!
Visis na netu,download,posecujes raznorazne forume i ono najvaznije-primis platu- STRAVA! Stvarno,uopste se nebi bunio :eyebrows:
Pa moze da se nadje i takav posao...pogledaj mi avatar :-devil-:
GEOM je napisao(la):Pa nisam toliko mator, shvatam da je u vezi. Hardware je mnogo dobra stvar, znas onu pesmu: "Ima neka tajna veza..."???
idavik je napisao(la):Matori je izraz u slengu.
I da je jos moderator...milina,sta ces viseIvan® je napisao(la):meni bi bas sad legla neka koja posecuje bench![]()
pravo_u_raj je napisao(la):Ljudi ako vas je nekad na cs-u drao neko pod nikom Mica da znate da je to Maca iz par postova iznad... al zanimljivo je to shto svako pomisli da je to neki Mića a ne Mica...
LM situacija je mnogo gora nego sto je ona napisala al nema veze (inace mi je sestra)![]()
zar da ostavi racunar?idavik je napisao(la):Izađes u grad, pronađes... Naći će se neka i za Tebe... Ne verujem da će iko dati svoju drugaricu, ja svakako neću :smoke: ... Šta ostaje meni... :-devil-:
momsab je napisao(la):Жена у кревету и вино на столу никако не смеју да чекају. Јер, вино се греје а жена хлади.
-винолог
idavik je napisao(la):Nadam se da si prošao bez povreda... Opasna situacija, avanturisti u dušiKako Vam je uspelo? Samo se registrovala, i uvidela da i nije tako strašno?
Ubedljivo najbolja diskusija u skorije vreme!
Jel mogu da dodjem kod tebe da menjeamo podatkeillidan je napisao(la):E, sto imam dobru sestru![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari