Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

Mislim da ih imaš 20 po svakom "prelaženju igre". Pošto sam se i ja smorio na početku, ali kad sam počeo drugi put, ladno me je pustio da snimim savegame 21-22 itd...

Edit: verovatno je nex999 dao tačniju informaciju :D

odlicna igra, prosto te tera da igras natenane. Grafika i nije nesto po mom ukusu...po malo hladno izgleda ali to je zanemarljivo koliko je igra interesantna. Nisam igrao prvio deo ali zato sve pohvale za ovaj nastavak. Definitivno bolji rpg od The Witcher 2 ustvari do sada najbolja igra ove godine.

Ko je ne igra mnogo propusta.

Ja je ne igram, ni prvu misiju nisam prešao. *** poso kuća, kuća poso

Mislim da ih imaš 20 po svakom "prelaženju igre". Pošto sam se i ja smorio na početku, ali kad sam počeo drugi put, ladno me je pustio da snimim savegame 21-22 itd...

Edit: verovatno je nex999 dao tačniju informaciju :D

Ja za sad imam 24 savegama :) a tek sam otisao u kinu :D

Retko dobra igra! Jos koliko imam do kraja ako sam stigao do
Malik je poginula (pilot) i sad treba da nadjem Sevcenka.

Mogao si da je spasiš. Ostala ti je još 1/4.

Sent from my HTC Wildfire

Jel ima jos neko problem da mu se puni samo jedna baterija? Bas je iritantno,a vidim dosta ljudi se zali po netu. A ne vidim da postoji resenje...

Pa puni se samo baterija koja nije skroz potrosena.

Jel ima jos neko problem da mu se puni samo jedna baterija? Bas je iritantno,a vidim dosta ljudi se zali po netu. A ne vidim da postoji resenje...

...trebaju ti ove cokoladice za bateriju
DXHR_Proenergy_Boost.png

Normalno da je tako, da se pune sve igra bi bila totalno neizbalansirana i lagana. Kroz čitavu igru bi se mogao prošetati nevidljiv...

Da,evo prekidoh sad sa igranjem...skapirao sam i ja.
Ma ne znam...po meni je to glupo resenje. Bolje da su stavili dvaJes praxi da se aktivira taj cloack nego 'vako. Ali to sam samo ja. :D

Један крајње непријатан проблем ми се догодио пре сат времена. Нестала ми је струја у току играња, и после неких пола сата када је дошла, покренуо сам игру, и место continue, мога сам да кликнем само на New game -.-. Нестали су ми сви сејвови што сам имао. Да ли би неко био вољан да ми пошаље његов? Стигао сам до дела, када се враћам у Сарифову канцеларију где ми он даје пасош за путовање...
Хвала . :)

Један крајње непријатан проблем ми се догодио пре сат времена. Нестала ми је струја у току играња, и после неких пола сата када је дошла, покренуо сам игру, и место continue, мога сам да кликнем само на New game -.-. Нестали су ми сви сејвови што сам имао. Да ли би неко био вољан да ми пошаље његов? Стигао сам до дела, када се враћам у Сарифову канцеларију где ми он даје пасош за путовање...
Хвала . :)

Moze naravno, koji ti je mail ?

Nisi jedini i ja sam izgubio sve sejvove :(

e ljudi svidja mi se igra samo sto svaki drugi intro igra zamrzne ili nestane slika konf iz podpisa svi poslednji driveri....

moze help ?

Mislim da ti je preslaba konfa i da jednostavno neces moci da igras igru :p

Sad ozbiljno, da li si probao reinstal? Da li imas update? Da li je original ili narodna?

Хе хее, мала игра живаца и среће
:D

dxhr-2011-09-12-14-10-40.jpg

Jel ima neko problem, ne znam kako da objasnim, sve radi ok, dobar FPS, nema stuttering, ali ima kao neke linije koje idu preko ekrana gore dole kako se kreces i pomeras, nisu toliko primetne, ali vide se kad gledas u neku svetliju povrsinu. Lici kao na stari TV kad igra slika, samo sto je ovde slika mirna a te linije idu gore dole.

jer moze neko da baci link za taj patch?

@freeman, a sta kazes na ovo?
1315993311.jpg

Pozdrav hakeri :D

sad sam poceo da igram Deus Ex 3 - predivno! :)

Odigrao, odlično.
Bossovi nisu baš nešto odrađeni, uglavnom ima samo jedan način da se ubiju i ne možeš da pobegneš od njih, ali to je mala zamerka. Oduševio sam se.

Završio igru maločas. Ne znam nekako sam malo razočaran očekivao sam više od samog kraja igre, ovako mi je meeeh.

Definitivno me je razočaralo što tvoji raniji izbori u igri uopšte ne utiči na dalji tok igre (*** Alpha Protocol me razmazio po tom pitanju):p, ponekad se eto samo spomenu u novinama i tako too. Cenim da bi možda Taggart bio uhapšen da sam odlučio da poslušam Sarifa, ali i dalje ništa posebno. 80% igre Jensen jauče za onom riba doktorkom da bi na kraju kad je spase eto to bilo to, kontam da je razočaran pošto se ispostavilo da je b1tch, ali ono opet mogli su makar dati neki završetak toj priči. Malo smaraju ending sekvence, ono mogao sam upaliti History channel i video bi istu stvar, samo bez Clint Jensen govora. Panachea me je smorila, nekako sam je brzo i prešao, ne daje neki izazov i neprijatelji me nerviraju, jednostavno te tera da batališ stealth, ili da samo protrčiš pored njih. Sve u svemu jako dobra igra, ali fali joj par stvarčica da bi bila savršena. E da jedna stvar koja mi je opasno smetala su povremeni bugovi koji su me ometali da završim neke sporedne misjie (Cloak and Daggers), i činjenica da sa silenced sniperom ne možeš da headshotuješ oponenta dok sa glupavim tranquilizer rifle-om headshot je insta stun. Inače revolver je po meni najbolje oružje, ja sam svoj upgrade-ovao do kraja.

Inace, hint za hackere. Ako osvojite ICE node [onaj crveni] onda dobijate najvishe xp-a i sve nagrade koje su skivene u celom grid-u.

^...ja sam isto dobijao XP-a, uvatio crveni ili zeleni.

Nazad
Vrh Dno