Mislim da ih imaš 20 po svakom "prelaženju igre". Pošto sam se i ja smorio na početku, ali kad sam počeo drugi put, ladno me je pustio da snimim savegame 21-22 itd...
Edit: verovatno je nex999 dao tačniju informaciju![]()
Jel ima jos neko problem da mu se puni samo jedna baterija? Bas je iritantno,a vidim dosta ljudi se zali po netu. A ne vidim da postoji resenje...
Jel ima jos neko problem da mu se puni samo jedna baterija? Bas je iritantno,a vidim dosta ljudi se zali po netu. A ne vidim da postoji resenje...
Mogao si da je spasiš. Ostala ti je još 1/4.
Sent from my HTC Wildfire
Један крајње непријатан проблем ми се догодио пре сат времена. Нестала ми је струја у току играња, и после неких пола сата када је дошла, покренуо сам игру, и место continue, мога сам да кликнем само на New game -.-. Нестали су ми сви сејвови што сам имао. Да ли би неко био вољан да ми пошаље његов? Стигао сам до дела, када се враћам у Сарифову канцеларију где ми он даје пасош за путовање...
Хвала .![]()
Mislim da ti je preslaba konfa i da jednostavno neces moci da igras igru
Sad ozbiljno, da li si probao reinstal? Da li imas update? Da li je original ili narodna?
Добар мали@freeman, a sta kazes na ovo?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari