Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

Vidi ga @zelja nVidia CEO :) te jos tovare useri u pod forumu o grafikama da smaras? pa si dosao malo da odmoris ovde ;)

@G@W, ima kriticnih propusta, a sad sam se zaglavio kod one ribe sto se zatrci na tebe i explodira *** je ja...napisao sam gore a i @Uriel je, koji su bas ono kriticni bagovi...

koje ste sve igre pomenuli u ovoj temi, Prvi Deus Ex, Undying, Legacy of Kain serijal... U svim igrama sam maksimalno uzivao :)

I Human Revolution mi je bas legao, naravno da ima mana i nelogicnosti ali ima taj neki smek, igra me je bas uvukla. Kad se samo setim da sam onu prvu misiju mislio da nece biti nista posebno :)
I provalio sam foru za Megadeth, prosto ne mogu da verujem sta su ubacili :) Jos samo da su muziku ubacili na tom delu :D

Lep detalj :)

E da, to sam zaboravio, Commander Keen :)

I Human Revolution mi je bas legao, naravno da ima mana i nelogicnosti ali ima taj neki smek, igra me je bas uvukla. Kad se samo setim da sam onu prvu misiju mislio da nece biti nista posebno :)
I provalio sam foru za Megadeth, prosto ne mogu da verujem sta su ubacili :) Jos samo da su muziku ubacili na tom delu :D

Upravo tako, poslednjih godina sa većinom SP igara imam problem da ne mogu da odigram duže od pola sata u kontinuitetu, a da se ne smorim. A sa ovom mi se desilo da vežem sesiju skoro do jutra. Ova igra je dokaz da nisam "prerastao" SP igranje, već da jednostavno nema pravih SP igara.

Na Side mission 2 (S2 Motherly Ties) gde pricam sa onom zenom megan da istrazim za ubistvo njene cerke, ja istrazim sve sto treba i na kraju kad odem u svoj stan da se vidim sa njom nakon zavrsenog razgovora nemam vise ponudjenih opcija da pricam i oni samo stoje onde i ja ne mogu nista da radim :/ Na youtube na tom delu sam video da je imao taj lik sto igrao cetvrtu opciju Mercs a ja imam samo tri. Procitao sam negde kao da treba da se vrati kroz vreme i da pricam sa nekim detektivom? Jel moze da se vrati kroz vreme ili taj sto postovao to mislio na to da se vrati raniji save? Da napomenem da sam pobio sve policajce u onoj stanici, nisam se sunjao, mrzelo me da trazim prolaz :)

Najavljen je i prvi DLC The Missing Link

http://www.deusex.com/news/The-Missing-Link

Coming in October

The Deus Ex: Human Revolution conspiracy grows deeper in The Missing Link. During Adam's quest for the truth in Deus Ex: Human Revolution, he mysteriously vanishes for three days. Where was he? What did he find out? The Missing Link reveals it all.

After being tortured by Belltower agents and having his augmentations disabled, Adam Jensen must rely solely on his basic capabilities to escape from a freighter, destined for an unknown location. While fighting for his survival on the ship, he uncovers another layer to the conspiracy that he never would have suspected. As Adam, befriend new, mysterious allies and fight ruthless enemies to discover what was happening in the shadows during the events of Deus Ex: Human Revolution!

-New layers of conspiracy unveiled
-Sprawling new environments
-Brand-new characters to interact with
-Rebuild Adam's augmentation set from scratch. Build up a brand new Adam!

What is The Missing Link? You'll find out soon...

Da napomenem da sam pobio sve policajce u onoj stanici, nisam se sunjao, mrzelo me da trazim prolaz :)

Pa nisi se morao šunjati u stanici, sve što si trebao uraditi je da nagovoriš onog policajca da te pusti u stanicu :)

A taj detektiv sa kojim treba da pričaš o tom slučaju nije u stanici, već u prizemlju jedne od zgrada

Poslednja izmena:
Samo da prijavim da sam poceo da igram igru, radi pristojno na mojoj masini na 1024*768, sa FXAA na max, Vsync off, i SAOO off :) Igra deluje dosta dobro, imao sam gadne probleme sa lagom misa koje sam resio tako sto sam odvrnuo FXAA :D
Javljam utiske kada predjem malo vise :)

Igram vec 15min i ludim zbog neverovatno loseg ciljanja, ebale ih konzole i njihovi joypedi!!!!!!

Poslednja izmena:
Sto je lose ciljanje? Oruzje ima i sway i recoil (i to poprilican), dok se obe grane ne augmentuju.

Definitivno su mogli još malo da ispoliraju igru pre nego što su je bacili u prodaju. Poludeo sam sa Cloak & Daggers misijom.

Jedan od članova MCB bande mi se spawnuje negde dole u podrumu ili gde već uglavnom ne mogu da mu priđem nikako, čitao sam na netu da se ljudima uglavnom spawnuje na nekim bezveznim mestima, ali su uglavnom uspevali da ga srede kao npr ovde http://www.youtube.com/watch?v=kqeS13_YMck, ali kod mene nema šanse:mad: Pokušavao sam milion puta da reloadujem, i poslušao sam savete na stranim forumima da bi trebalo da se pojavi ako par puta uđem u objekte koji zahtevaju level loading i da se posle vratim, ali ne on je negde u špajzu dole zaglavio i ne mogu da mu priđem, znači iritirajuće.

Inače definitivno pravi naslednik originala. Koliko sam se puta smorio samo kad završim misiju na jedan način i onda u povratku shvatim da sam mogao na sasvim drugi način da se ušunjam u zgradu, ili nabasam na skriveno oružje. Sviđa mi se što samim osluškivanjem razgovora protivnika se dobijaju informacije o mogućim infiltracionim putanjama.

Poslednja izmena:
Svide mi se prvi deo .. Nisam ga presao ali igrica je skroz ok.. I necete verovati sta sam jos usput nasao dok sam igrao ovu igricu .. Nasao sam na jednom zidu sliku na kojoj pise nesto u fazonu "Shadow Warrior is back" i onda se setim da je bila tako neka igrica i sada igram i to .. jeste da je izasla 2000 ali igra je bruka :p

Mene samo interesuje zasto nisu ubacili neki mehanizam privlacenja paznje neprijateljima. Da li su Dzensena toliko augmentovali de ne moze zazvizdi tiho ili da kaze "pssssst hey!" kako bi privukao paznju strazaru? Jeste da mogu da bacim objekat u tu svrhu, ali to su proklete kutije od metar puta metar, frizideri i kontejneri za djubre! Zasto nisu napravili da mogu pokupiti i baciti neki sitni objekat, poput konzerve ili flase?

Mene samo interesuje zasto nisu ubacili neki mehanizam privlacenja paznje neprijateljima. Da li su Dzensena toliko augmentovali de ne moze zazvizdi tiho ili da kaze "pssssst hey!" kako bi privukao paznju strazaru? Jeste da mogu da bacim objekat u tu svrhu, ali to su proklete kutije od metar puta metar, frizideri i kontejneri za djubre! Zasto nisu napravili da mogu pokupiti i baciti neki sitni objekat, poput konzerve ili flase?

Bas to je i meni palo na pamet... Bas pre ove igre sam poceo malo da igram dead rising 2 na staroj masini malo da pokrenem grafiku da se neohladi skroz .. i mozes da pomeras i baceas sve sto hoces.. A ovde tako zabolo..

Au al ste umracili temu...

P.S. Kad sam ubio "Rijanu" posle toga sam se toliko nakupio municije i onih "apgrejdova" za oruzija, relano mnogo sam *******!!!+ sam kupio jos dva ona "talenta" za po 5000$...

Najjace oruzije u igrici je revolver, stavio sam mu jedno 6-7 dodataka, ubija iz metka i one sa najtezim armorom, mnogo sam lud. :d

Au al ste umracili temu...

P.S. Kad sam ubio "Rijanu" posle toga sam se toliko nakupio municije i onih "apgrejdova" za oruzija, relano mnogo sam *******!!!+ sam kupio jos dva ona "talenta" za po 5000$...

Najjace oruzije u igrici je revolver, stavio sam mu jedno 6-7 dodataka, ubija iz metka i one sa najtezim armorom, mnogo sam lud. :d

I jos sa eksplozivnim mecima a ha ha

Pitanje, jel se igra kao First ili Third Person?
Video sam u trejleru obe mogućnosti, sad dal to moze da se podesi ili je zavisno od situacije?

Ili je kao u MGSu? :)

Malo ste skrenuli sa teme oko prepiranja a nakon 20 posta niko mi nije odgovorio ali dobro ponovicu:

Na Side mission 2 (S2 Motherly Ties) gde pricam sa onom zenom megan da istrazim za ubistvo njene cerke, ja istrazim sve sto treba i na kraju kad odem u svoj stan da se vidim sa njom nakon zavrsenog razgovora nemam vise ponudjenih opcija da pricam i oni samo stoje onde i ja ne mogu nista da radim :/ Na youtube na tom delu sam video da je imao taj lik sto igrao cetvrtu opciju Mercs a ja imam samo tri. Procitao sam negde kao da treba da se vrati kroz vreme i da pricam sa nekim detektivom? Jel moze da se vrati kroz vreme ili taj sto postovao to mislio na to da se vrati raniji save? Da napomenem da sam pobio sve policajce u onoj stanici, nisam se sunjao, mrzelo me da trazim prolaz

^ verovatno si ubio i tog dektektiva sa ostalima u policijskoj stanici pa sad taj kvest vise ne radi. Nisi morao da ih pobijes, a ni da se sunjas... malo samo zapretis onom prvom panduru da ces mu kosti polomiti i lepo se prosetas kroz policijsku stanicu... Kolko sam primetio vecina drotova su omege...

Malo ste skrenuli sa teme oko prepiranja a nakon 20 posta niko mi nije odgovorio ali dobro ponovicu:

Na Side mission 2 (S2 Motherly Ties) gde pricam sa onom zenom megan da istrazim za ubistvo njene cerke, ja istrazim sve sto treba i na kraju kad odem u svoj stan da se vidim sa njom nakon zavrsenog razgovora nemam vise ponudjenih opcija da pricam i oni samo stoje onde i ja ne mogu nista da radim :/ Na youtube na tom delu sam video da je imao taj lik sto igrao cetvrtu opciju Mercs a ja imam samo tri. Procitao sam negde kao da treba da se vrati kroz vreme i da pricam sa nekim detektivom? Jel moze da se vrati kroz vreme ili taj sto postovao to mislio na to da se vrati raniji save? Da napomenem da sam pobio sve policajce u onoj stanici, nisam se sunjao, mrzelo me da trazim prolaz

Pa već sam ti dao odgovor.

http://forum.benchmark.rs/showthrea...n-Revolution&p=2652212&viewfull=1#post2652212

Kako se spoiler uopste stavlja.Sramota me je da pitam,ali moram!

[ spoiler ] tekst [ /spoiler ]

samo bez space i dobijes

tekst

Hvala ti puno,trazio sam po forumu,ali nisam mogao naci!

Kako spasiti Malik? Dva puta sam pokusao i drugi put sam bio dosta blizu ali opet su je ubili... Kojim redosledom ici?

P.S. I sad dosta sa prepirkama oko toga da li su konzole krs ili ne u ovoj temi, ako hocete da smarate smarajte se u drugim temama.

Poslednja izmena:
Kako spasiti Malik? Dva puta sam pokusao i drugi put sam bio dosta blizu ali opet su je ubili... Kojim redosledom ici?

Mislim da je najbitnije da uništiš Mech-a koji stigne malo kasnije što možeš uraditi sa 1. EMP granatom. Ja sam ubijao okolo koliko sam mogao i što brže a zatim sam uništio i robota. Posle su ostala možda dvojica i to je to. Gledaj npr. tako da tajmiraš.

Huh uspeo sam, revolver sa eksplozivnim punjenjem je majka!

Nazad
Vrh Dno