gamespot dao 8.5. mrzim kada izadje nastavak neke dugo ocekivane igre jos prodje sa dobrim ocenama a ja nisam igrao prethodnike...koliko ima smisla relano da igram bar ivisible war star 8 godina? ja mislim da nema bas..
...mrzim kada izadje nastavak neke dugo ocekivane igre jos prodje sa dobrim ocenama a ja nisam igrao prethodnike...koliko ima smisla relano da igram bar ivisible war star 8 godina? ja mislim da nema bas..
Nema teselejšn za tebe kutijo, igraćeš običnu konzolinu verziju u većoj rezoluciji...
Nah ionako nisam lud za tim ATI izmisljotinama![]()
^^Ta "tehnologija" ne vodi nikuda, bar ne od tih likova i tako pogresno (tj prevarantski) predstavljena. Ali za godinu dana cemo njihov novi video opet vidjati po forumima u gomili tema kad god se neko novi bude odusevio...
Deus Ex: Human Revolution Update ReleasedProduct Update - ValveAn issue was found that caused some users to be unable to start the game on specific machines. Specifically, the presence of older ATI/AMD drivers, also on machines with NVidia hardware, would cause the game to crash on startup. This patch is a hot-fix for that particular issue. On top of this, it also increases the number of save-slots from 20, like on the PS3 and Xbox 360 versions, to 99.
Square-Enix, Eidos Montreal and Nixxes are committed to supporting this title and will continue to monitor for any further issues and provide additional patches in the future if required.
We hope this will help you enjoy Deus Ex: Human Revolution!
Users experiencing a crash on launch relating to a ATI dll file.. for nVidia users this seems related to a file in the system32 or syswow (syswow64) folder under the Windows folder (depending if 32bit or 64bit). For a temporary workaround, Locate the atiadlxy.dll and atiadlxx.dll file in the folder and rename to atiadlxy.bak / atiadlxx.bak. This should allow users to start the game
Posto niko od PC ekipe se nije oglasio ili niko ne igra ili niko nista ne stize da kaze o ovoj igri![]()
U prvoj misiji kada treba da se izvucku ljudi iz fabrike, nakon sto sam zaobisao jednu ekipu od 3-4 strazara i usao u drugi deo kompleksa i krenuo da pucam, ekipa koju sam zaobisao i ona koja je patrolirala u hodnicima ispred mene su me napale, sto je jako pohvalnoTako da ipak postoji neki nivo medjusobne saradnje mada nije bas detaljno odradjen.
Sa druge strane, bio sam u policijskoj stanici i prosao pored strazara koji me je lepo upozorio da to nije mesto za mene, medjutim kada sam krenuo dalje njegov kolega je izvadio pucu i rekao da ako se ne okrenem, ode zivotPovukao sam se, izasao iz policijske stanic ei onda je straza krenula da puca na mene i ubila me
Jos jedan primer saradnje
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari