Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

Tek poceo.
Radi odlicno, sve na max plus vsync, DX11. So far, so good. Interfejs, meniji, sve skockano kako treba. Jedino mi krivo sto je ovolika vrucina pa mi se ne igra nista:)

Jel vi svi to furate oridzinal ili nisam u toku? :D

Pa ocigledno nisi u toku.

Ali oridzinal svakako stize, najverovatnije u kutiji:)

Koja grupa je odradila "cover" ovog hita ?

kineska (verovatno ukradena posto oni sve kradu) :)

Par nas koji su uzeli od mene i nex koji je naručio sa limenkom :)

Igrao sada, do jaja mi je, baš mi se sviđa, šteta što moram da palim, pa tek večeras....

Kada vam igra kaze da posmatrate stvari malo sire i da onaj put koji se ucini najboljim mozda nije najbolji, poslusajte je...

Ja sam u policijsku stanicu usao preko zgrade sa vrha. Medjutim, kada ste u kanalizaciji, postoji mnoooogoooo jednostavniji nacin da se dodje do mrtvacnice i to iz samo 3 koraka (trebace vam hack 3 skill). Umesto da prolazite sva 4 sprata i da se maltretirate sa plavcima, mozete to mnogo brze i lakse odraditi odozdole. Sa druge strane, ako ste prihvatili side quest da ispitate sta se zaista desilo u Sarif labs, bolje idite odozgo

Posto u konzolaskom delu se nista ne pisa, citam ovde vase utiske!

I moram reci da sam odusevljen utiscima, morace ovo da se pazari za PS3! I onako sam vise ljubitelj stealth igara tipa MGS/Splinter Cell, tako da ovo je must have! :D

Zaglavio sam se ovde, jel zna neko kako da sidjem dole?

Prilozi

• dxhr 2011-08-26 21-18-28-57.jpg
    dxhr 2011-08-26 21-18-28-57.jpg
    265.2 KB · Pregleda: 144
  • dxhr 2011-08-26 21-18-32-86.jpg
    dxhr 2011-08-26 21-18-32-86.jpg
    320.8 KB · Pregleda: 128
Kada vam igra kaze da posmatrate stvari malo sire i da onaj put koji se ucini najboljim mozda nije najbolji, poslusajte je...

Ja sam u policijsku stanicu usao preko zgrade sa vrha. Medjutim, kada ste u kanalizaciji, postoji mnoooogoooo jednostavniji nacin da se dodje do mrtvacnice i to iz samo 3 koraka (trebace vam hack 3 skill). Umesto da prolazite sva 4 sprata i da se maltretirate sa plavcima, mozete to mnogo brze i lakse odraditi odozdole. Sa druge strane, ako ste prihvatili side quest da ispitate sta se zaista desilo u Sarif labs, bolje idite odozgo

Ja sam prvi put tako prelazio odozgo sprat po sprat dok nisam popizdeo jer nisam imao cloak augment. Posle mi je pukao film i usao sam normalno, pricao sa Wayne Haas likom koji me je pustio unutra bez problema. Mislim da bez uzbune ne moze samo da se udje u armory na jednom od gornjih spratova gde ima kamera i strazar. Doduse cini mi se da code za armory moze da se nadje u prostoriji gde sede oni likovi u crnoj opremi za specijalce. Moze bez problema da se uzima sve sto svetluca zuto, da se otvaraju fioke stolova njima pred nosom :). A zasto je bitno pristupiti tim lokacijama sa 4 ili 5 nivoom zastite je zato sto tu uvek ima neki weapon upgrade ili free gadget koji ume da bude koristan kasnije

Tezak spoiler!
Kada vas Sarif posalje u skladiste (fabriku) gde su zatoceni ljudi, potrudite e da ih oslobodite inace u nastavku igre svi ce vas jako malo ceniti...
Kada prodjete FEMA skladiste i dodjete do prvog bossa, sa leve strane se nalazi soba u koju brze-bolje udjite i popnite se na neke kutije sa desne strane. Ne pokusavajte da vodite inteligentnu konverzaciju sa njim, ima suvise jak armor. Sve sto treba da radite je da ga pustite da samog sebe gadja granatama i da, eventualno, kada se udalji od te sobe izadjete sa pistoljem ili cime god i pucate pravo u glavu 10tak puta. Nakon toga pada 100%.

Nije veliki spoiler.

nisam ih spasio, ali nisam ni primetio da me ne cene bas nesto. A oni likovi na ulici oni ionako mrze augmentet ljude. Tesko da utice na glavnu pricu. A tesko i da utice da li onog lika ubijes ili pustis da ode. Ako ga ubijes, sef ce da bude srecan, ako ga pustis bice ljut ali to je to. A tip ce da ti pomogne kasnije. Ali ces eventualno da ga roknes, ipak. :p

Hvala za lokaciju. Nisam znao gde su. :)

Poslednja izmena:
I ja se slazem oko AA i telesacije!Ne vidim nikakvu razliku sa ukljucenim ili iskljucenim tj. koju god kombinaciju da stavim meni je uvek isto!Ne znam kako je kod vas,ali kod mene fps zna da pada iz cista mira i na pojedinim mestima bas laguje samo kada se kamera okrece!

@nex
Narucio si standard ili Augmented Edition? Gde i koliko para? Kod nas kosta 3000 i 4000 din za PC.
Hmm, sad sam video. Zašto je tako jeftino, obično su kod nas skuplje igre nego kad se naručuju online?

Imam ja i za manje :) ali obicna verzija, ne argumented

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Meni X360 verzija izgleda za nijansu bolje od ostalih...da li je kontrast u pitanju ili sta vec...kod PC-a ne primecujem da koristi AA niti vidim prednost tesalacije (ako je uopste i ukljucena)...

Xbox verzija dobro izgleda, ali je zato AI osetno losiji nego u PC verziji.

Pa ***, sta ocekujete od Gaming Evolved-a :D
Ima razlike kad se gleda "zaobljenost" ivica na likovima sa i bez teselacije, a aa radi koliko-toliko ok, najbolje je staviti FXAA na high.

ExVb7.jpg

Sto se boja tice, tu vec dosta zavisi od podesavanja na TV/monitoru...ovde su boje zivlje na X360. Sto se da srediti u control panelu recimo, malo se odvrne vibrance...

Zaglavih nocas poprilicno u prelasku prve misije, odlicna je igra...Stealth + gej strelice za spavanje, win:D

@Jovyland: tek treba da vidim, ako mi ortak ne dodje iz USA u skorije vreme, uzecu ovde standard edition tamo oko prvog septembra, ovo hocu da imam u kutiji.

Odigrano! Odlicna igra! Odavno nisam igrao nesto ovako dobro. Koliko sam video ima vise zavrsetaka.

Prilicno dugacka igra, ako igrate kao rambo, i jos duza ako se igra polako.

E bas me obradova, poceo sam da se bojim da ce kratko trajati :) S obzirom da idem na stealth pristup ocekujem da ce potrajati :)

BTW, zasto se tema stalno zakljucava?

ni meni nije jasno, pre neki dan je ceo dan bila zakljucana

Nisam merio, ali nekoliko dana po ceo dan igranja. 4-5 dana. Tako nesto.

Da li inventory moze da se napuni sa gomilom istih pistolja ili ipak postoje neka ogranicenja? Strasno me nerviralo u crysis 2 sto sam mogao da nosim 2 puske i 2 pistolja, ali ne i 4 pistolja. Oduvek sam zeleo odredjenu nosivost pa da punim inventory kako god mi odgovara.

Ne mozes ad imas dva ista pistolja. Samo municiju sakupljas. Zato mozes da poneses gomilu svakojakog naoruzanja, i municije. Naravno inventory ima ogranicenje, ali mozes ad ga dupliras. Kad kupis odredjene augmente ( ili tako sta).

Ja sam na kraju igre imao toliko municije i naoruzanja, da mi je bilo zao sto nemam gde da potrosim sve to.

ljudi ajte malu pomoc na pm....skinuh neku azijsku verziju, i sve je ok osim sto ne znam kako da promenim jezik na engleski. pokusao sam editovanjem thegfw fajla ali nije uspelo. help?

Ja vec odigrao 12 sati i dalje se svrckam po Detroitu.

Ja sam odigrao 8 u Detroitu, hakovao sve sto sam mogao i zavrsio sve dodatne misije... i presao u Kinu :)

Nazad
Vrh Dno