- Učlanjen(a)
- 27.12.2006
- Poena
- 595
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600
- Matična ploča
- MS B350M Mortar Arctic
- RAM
- 16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
- GPU
- XFX Qick RX 6700XT
- Storage
- 1 TB SSDa + 3TB HDDa
- PSU
- Seasonic MII EVO 520W
- Monitor
- DELL G2724D
- Laptop
- HP Pavilion Aero 13
- Steam
- jovyland
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Malo utisaka...
Igrao sam ~2 sata i mogu reci da itekako ima stari Deus Ex smek (po cenu da me popljujete
). Dijalozi us odlicno reseni i nekako dinamicniji i zivlji, a cesto ste u situaciji da u nekoliko nivoa sagovornika ubedjujete u nesto slatkim ili grubim recima. Svaka deonica ima barem dve alternativne rute, od kojih su one "lagane" obicno skrivene ili teze uocljive. Za ovih sat-dva nisam stigao da unapredim ni jedan "augment", pa verujem da je igra prilcno dugacka. Glasovna gluma je skroz ok (da ne kazem odlicna). Adamov glas je meksa verzija Bejla u poslednjem Betmenu, a i sam lik je prilicno upecatljiv. Na zalost, AI nije sjajan, ali to kompenzije seljacki - preciznoscu, pa se cover u obracunima podrazumeva (ako se odlucite za takav pristup). Prica itekako ima potencijal, a tu si i neki "sajd kvestovi" koje je moguce pokupiti usput.
Momenat koji mi je bio jako interesantan je kada sam pored zida u zgradi bacio eksploziv na daljinsko detoniranje da bi video kako se koristi i (koji je usput rezervisan za Premium Edition
) i aktvirao ga, a eksplozija je napravila rupu u zidu i prolaz ka drugoj prostoriji u kojoj su bili neki banditi koji su se uspanicili i poceli da me rostiljaju. 
Grafika je daleko od vrhunske, ali zlatno-tamne nijanse, dizajn i neonska svetla nekako odvlace paznju sa losih tekstura i manjka poligona, pa kao celina igra ima svoj smek i izgleda sasvim ok.
Osim zatamnjene slike u DX11 modu, nisam primetio znacajne bagove, a igra radi u 80 do 150 frejmova u 1080p.
Ovde prestajem sa igranjem i cekam full.
Momenat koji mi je bio jako interesantan je kada sam pored zida u zgradi bacio eksploziv na daljinsko detoniranje da bi video kako se koristi i (koji je usput rezervisan za Premium Edition
Grafika je daleko od vrhunske, ali zlatno-tamne nijanse, dizajn i neonska svetla nekako odvlace paznju sa losih tekstura i manjka poligona, pa kao celina igra ima svoj smek i izgleda sasvim ok.
Osim zatamnjene slike u DX11 modu, nisam primetio znacajne bagove, a igra radi u 80 do 150 frejmova u 1080p.
Ovde prestajem sa igranjem i cekam full.